Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: "Lepa dekleta ljubijo barabe" 10.5.2011 12:43:32
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
v glavnem. cisto očitno: .....če bi bla jst še mal bolj lepa kot sem, bi bla ze kičasta. vedno sem imela kake luzeraške barabinske lumpe.
|
|
RE: "Lepa dekleta ljubijo barabe" 10.5.2011 12:49:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanjačica IZVIRNO SPOROČILO: Colt Inteligenca. Splošna razgledanost. Načitanost. Smisel za humor. Zmožnost komunikacije. Sposobnost poslušanja. In določena mera kimanja. Vsaj minimalna stopnja kavalirstva! Zmaga in penetracija zagotovljeni! ps. okej, če ima alfa samec še 196 cm je to samo še specialni dodatek Ali hočeš reči, da dejansko obstajajo punce, žene, ki na tako prostaško retoriko padajo? "Padle" so tudi že na kaj drugega... vsaj tiste, ki jih jaz poznam oz. za katere vem.
|
|
|
|
RE: "Lepa dekleta ljubijo barabe" 10.5.2011 13:01:04
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanjačica Oprosti, fant, mož, deček, karkoli ...že si. Vem pa kaj, s takim odgovorom, nisi. Nisi inteligenten, splošno razgledan, načitan. Da o smislu za humor ne govorim. Na tvojem mestu bi se malo zamislila o razčiščenosti pojmov. Ali pa hočeš reči, da dejansko obstajajo punce, žene, ki na tako prostaško retoriko padajo? Seveda.....saj je tudi naslov teme, da lepa dekleta ljubijo barabe......
|
|
|
|
RE: "Lepa dekleta ljubijo barabe" 10.5.2011 19:23:26
|
|
|
|
sanjačica
|
Blagor Colt-u, ki se jih mora torej otepati! Kaj pa žena ker reče na to?
|
|
|
|
RE: "Lepa dekleta ljubijo barabe" 10.5.2011 19:26:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
Colt ni poročen.
|
|
|
|
RE: "Lepa dekleta ljubijo barabe" 10.5.2011 20:00:18
|
|
|
|
sanjačica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Colt ni poročen. !?!? Ja kako ne? Tip s takimi fenomenalnimi atributi, kot si jih je naštel, pa ja ni samski . Kerenska, najbrž imaš napačne podatke.
|
|
|
|
RE: "Lepa dekleta ljubijo barabe" 10.5.2011 20:03:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
Imam preverjeno prave podatke - ni poročen. No, samski pa tudi ni.
|
|
|
|
RE: "Lepa dekleta ljubijo barabe" 11.5.2011 12:40:04
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Imam preverjeno prave podatke - ni poročen. No, samski pa tudi ni. Bilo kuda, udba svuda......
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?