|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "Lepa dekleta ljubijo barabe"
24.12.2010 9:59:46   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

In vi ste na službeni fešti, kjer ne manjka dekoltejev in podobnega debatiral o traparijah, namesto da bi zavrtel vaše brhke sodelavke po plesišču in tebe še vedno mori ta večna trapasta debata.

Ženske ljubijo neosvojljive moške. Ponavadi tiste, ki znajo očarat in ne šlatajo vsevprek, ko dobijo malo poguma v alkoholni podobi in so srečno poročeni in zvesti, na koncu se pa seveda zadovoljijo z alkoholnimi pogumneži, ker pri zvestih ponavadi ni uspeha.

Tvojemu preobraženemu prijatelju bo pa kaj kmalu jasno, da je treba znat žensko tudi prijet ob pravem trenutku na pravem mestu, drugače ti odfrči, ali te pa poči okol kepe, če je roka prekmalu v prepovedanih conah. Telo je lahko izklesal, samo bistvo se skriva v možganih.

Jaz te nič ne razumem Kalbo. A pol so lepe ženske na kocu z alkoholiki?

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.12.2010 10:03:21   
kalbo
Ne, s pogumneži, ki ratajo šele pod vplivom alkohola pogumni in glasni.

PS: Ja za vraga nives, kaj se je pa s tabo zgodil, da te je po dolgem dolgem času moj post zmotil :)

< Sporočilo je popravil kalbo -- 24.12.2010 10:04:02 >

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.12.2010 10:16:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

In vi ste na službeni fešti, kjer ne manjka dekoltejev in podobnega debatiral o traparijah, namesto da bi zavrtel vaše brhke sodelavke po plesišču in tebe še vedno mori ta večna trapasta debata.

Ženske ljubijo neosvojljive moške. Ponavadi tiste, ki znajo očarat in ne šlatajo vsevprek, ko dobijo malo poguma v alkoholni podobi in so srečno poročeni in zvesti, na koncu se pa seveda zadovoljijo z alkoholnimi pogumneži, ker pri zvestih ponavadi ni uspeha.

Tvojemu preobraženemu prijatelju bo pa kaj kmalu jasno, da je treba znat žensko tudi prijet ob pravem trenutku na pravem mestu, drugače ti odfrči, ali te pa poči okol kepe, če je roka prekmalu v prepovedanih conah. Telo je lahko izklesal, samo bistvo se skriva v možganih.

Jaz te nič ne razumem Kalbo. A pol so lepe ženske na kocu z alkoholiki?

Jaz tudi ne razumem najbolje. A potem povprečneži dobijo grde ženske?
Sam.... jaz sem lepa, pa menda nisem poročena z barabo.
Hmmm user posted image

Ok, resno. Ta floskula lepa dekleta ljubijo barabe je en tak običajen stereotip. V določenem delu drži, nikakor pa ne velja za vse. Moj dragi ženske deli ne na lepe in grde, temveč na one night stand pleharce in na take za oženit. Jaz sem medna med slednjimi, ker sem mu s širokimi boki subtilno sporočala, da sem dober material za rojevat otroke user posted image .

Še glede izgleda: ja, je pomembno. Samo kar je za nekoga standard lepote, ni tudi za drugega. Kar je nekomu lepo, drugemu ni.

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
24.12.2010 10:21:09   
kalbo
V tistem odstavku govorim seveda o službenih zabavah kjer se ponavadi rojevajo veze za eno noč oziroma do streznitve in ne na splošno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.12.2010 10:24:28   
Anonimen
aja, no, to sem bila pa samo na eni, tako da nisem na tekočem, kako to zgleda user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
24.12.2010 10:43:04   
okaidi
Po eni strani ne vem, zakaj se ljudje obremenjujejo s tem vprašanjem, po drugi strani se mi zdi tole spodaj zadetek bistva. Po moje gre pri določenih ljudeh za potrebo po izstopanju - pa ni nujno, da so moški neke hude barabe in ženske neke hude lepotice. Gre bolj za vzajemno potrebo po ustvarjanju videza v družbi. Za nastopaštvo, bi lahko rekli.

IZVIRNO SPOROČILO: barni
Jaz mislim, da rek velja, vendar ne za vsa lepa dekleta. Jih pa poznam nekaj. Samo one ne LJUBIJO barabe, one LJUBIJO njihov (in posledično potem svoj) način življenja. Običajno se take "barabe" gibajo v določenih krogih, so prepoznavni, so izstopajoči, o njih se govori in piše, so na nek način nad povprečjem in če ima še malo več pod palcem, je sploh krasno. In veliko žensk (jih poznam) pada na vse to.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.12.2010 11:08:23   
Tadej1415
Lep pozdrava ponovno vsem skupaj,

me veseli da je debata konstruktivno in odprta. Vsako mnenje šteje in ima svojo težo, čeprav so si tako različna.

Jst bi na to temo dodal samo naslednje oz. bi odgovoril Ronji na zadnji odstavek njenega posta (pa upam, da ne bom s tem dregnil v osje gnezdo):

»Pa navsezadnje: če si ti čisto iskren: bi ti bil z dobrodušno 120-kilsko žensko z gnilimi zobmi? No, vidiš... pa to ne pomeni, da padaš samo na lepotice in bogatašinje, ne?«

Na splošno velja da ste ženske bolj komunikativne, odprte in iskrene od moških. Kar se pa točno te teme tiče – o kateri debatiramo pa ni tako.

Jst brez zadržkov priznam, da imam raje lepe seksi punce, ki imajo rade seks. Vse ostalo (karakter, inteligenca…) je sekundarnega pomena oz. mi je vseeno ali je ali pa ni.

Je…ga sem pač plehek do »fundamenta« tako kot večina moških kar se tega tiče.

Ampak razlika med nami in ženskam je ta da mi to priznamo (da mamo raj lepe pa tudi če so neumne kot noč) ženske (vsaj tiste ki z njimi v živo debatira o tem ne preko foruma in vzdevkov) pa to zanikajo, čeprav so nekatere ali pa veliko njih enake kot mi. In za to se mi zdi to na nek način precej hinavski odnos.

Pa brez zamere.

Ob koncu samo še voščilo vsem tu na forumu. Vesele Božićne praznike ter srečno in zdravo 2011.

(odgovor članu okaidi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.12.2010 11:20:48   
Anonimen
Tadej, eno vprašanje: recimo, da bi iskal družico, s katero bi preživel vse življenje: bi ti bilo pomembno samo kako zgleda, ali je v tem primeru inteligenca vendarle pomemben faktor? Pa v bistvu niti ne toliko inteligenca kot sposobnost konstuktivnega, zanimivega pogovora, debate (ko jih imaš 70 zunanja lepota ne pomeni več veliko).

Pa še ena kostka za glodanje: moj dragi deli ženske na dve vrsti  (ne na lepe in grde user posted image ): na tiste za one night stand (in tu inteligenca res nima pomena) in tiste za oženit. Komentarji?

(odgovor članu Tadej1415)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
24.12.2010 11:23:10   
tehnofil
..., drugače ti odfrči, ali te pa poči okol kepe, če je roka prekmalu v prepovedanih conah.

He, he. user posted image    Res je. Vse je v tajmingu. Se mora skladat s stanjem v možganih.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.12.2010 11:27:51   
mateyka
Jst brez zadržkov priznam, da imam raje lepe seksi punce, ki imajo rade seks. Vse ostalo (karakter, inteligenca…) je sekundarnega pomena oz. mi je vseeno ali je ali pa ni.

Je…ga sem pač plehek do »fundamenta« tako kot večina moških kar se tega tiče.

Ampak razlika med nami in ženskam je ta da mi to priznamo (da mamo raj lepe pa tudi če so neumne kot noč) ženske (vsaj tiste ki z njimi v živo debatira o tem ne preko foruma in vzdevkov) pa to zanikajo, čeprav so nekatere ali pa veliko njih enake kot mi. In za to se mi zdi to na nek način precej hinavski odnos.

Pa brez zamere.

nobene zamere..
ampak res, se ti ne zdi malo naivno od tebe pričakovat isti pogled na te stvari od vseh ljudi na svetu (moški ali ženska, nima veze)? res ni možno, da drugi razmišljajo drugače?
po moje ti je kar malo težko priznat, da bi lahko kdo drug razmišljal drugače - bi bil mogoče potem ta človek na "višjem" nivoju od tebe? te to v bistvu moti in zato ta opcija zate ni sprejemljiva? user posted image

p.s. samo v vedenje - jaz nikjer ne zanikam, da mora bit privlačnost med partnerjema, da je veza uspešna.

Neposredna povezava do sporočila: 35
24.12.2010 11:32:46   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Tadej1415
Je…ga sem pač plehek do »fundamenta« tako ....to priznamo (da mamo raj lepe pa tudi če so neumne kot noč) ženske ...

user posted image

Jaz sem vedno iskal samo kvaliteto. In sem jo tudi dobil. Tako za krajše zveze prej, kot za ženo.

Dobiš pač kar iščeš. Oziroma bolje, dobiš kar lahko "plačaš". Če tvoja osebnost ne zadostuje za "plačilo" inteligentne in lepe ženske potem pač  dobiš takšno za katero lahko s svojo osebnostjo "plačaš". Če si "plehek" ti drugega tudi ne ostane kot ženske neumne kot noč (lepe ali ne).

(da ne bi to razumel kot zmerjanje. je zgolj ugotovitev)

Neposredna povezava do sporočila: 36
24.12.2010 11:58:43   
Tadej1415
Živijo, spet jst user posted image

Matejka da ne bo pomote; sem 100% zagovornik reka živi in pusti živeti. Vsak ima pravico da živi svoje življenje kot njemu paše, da ima svoje poglede na življenje in da sam sprejema odločitve ki misli da so zanj najboljše.

Edini namen s katerim sem odprl to temo je bil slišati še več mnenj in nič drugega.

Resnično pa ni bil moj namen kakršna koli provokacija ali Bog ne daj žaljenje kogar koli.

Ankica po svoje imaš prav. Če bi iskal družico za resno vezo oz. punco s katero bi preživel preostanek življenja bi mogoče gledal na to drugače.
Ker pa nisem tip za resne veze ali če hočeš familiarni tip na to gledam drugače. Ker pa tudi v prihodnosti nimam nobenega namena ali če hočeš želje po resni vezi ali družini mi tako čisto ustreza.

Imam službo v kateri dobesedno uživam, imam svoj streho nad glavo, nekaj dobrih kolegov in kolegic s katerimi ga občasno zažurano ali gremo na pijačo in labradorca s katerim v naravi preživljava prosti čas. Uživam življenje in svobodo in to mi pomeni največ, več pa ne rabim.

Kar se tiče žensk in vsega kar je več kot prijateljski ali sodelavski odnos pa ne hvala. Dokler je samo seks ok, ko to ni več dovolj hvala in greva vsak svojo pot.

To pa ne pomeni, da ne cenim ali spoštujem tistih ki se odločijo za družinsko življenje in vse obveznosti ki jih to rinaša.

Tako da na koncu se strinjam s tabo Tehnofil – dobiš tisto kar iščeš.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.12.2010 12:46:54   
okaidi
Dobro, razumem, predstavil si svoj stil življenja in vrednote. Malce bolj mi je zagonetno, zakaj trdiš, da večina žensk išče zgolj seks, ne glede na druge kvalitete. Predpostavljam, da imaš problem takšne ženske dobiti, in bi jih rad prepričal, da takšne v resnici so ali kako user posted image ?

Meni je tako kot večini, fizična privlačnost pomembna (s tem, da imamo glede tega ljudje neverjetno različne kriterije, kot si verjetno že opazil), absolutno pa ne želim imeti ob sebi neumnih moških user posted image . Inteligenca moškega mi je praktično na prvem mestu, to mi deluje naravnost seksapilno. Inteligenca, razgledanost, senzibilnost, kultiviranost, sposobnost empatije in nežnosti. Absolutno me odbija nastopaštvo, egoizem in narcisoidnost.

Pa tudi drugače - velika večina žensk, ki jih poznam, ne išče in ne rabi moškega za eno noč (mogoče v kakšnem krajšem, divjem obdobju najstništva), večinoma pa res ne.

Neposredna povezava do sporočila: 38
24.12.2010 15:14:37   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: okaidi
Dobro, razumem, predstavil si svoj stil življenja in vrednote. Malce bolj mi je zagonetno, zakaj trdiš, da večina žensk išče zgolj seks, ne glede na druge kvalitete. 

ja, ob vsem napisanem to tudi mene bega. ker prvo nima veze z drugo trditvijo.

Predpostavljam, da imaš problem takšne ženske dobiti, in bi jih rad prepričal, da takšne v resnici so ali kako ?

mogoče je pa ravno obratno - ful se jih ne more otepst, tok ga oblegajo user posted image hmmm, mogoče je pa tudi on ta baraba iz pesmice? po moje ga je to zavedlo user posted image

(odgovor članu okaidi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   [Brisano sporočilo]
24.12.2010 15:31:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
24.12.2010 16:22:12   
Kerensa*
Zivepo... mišljeno je bilo zame osebno. Mene, pri mojih 165-ih cm in 50-ih kg, bi moški s 120-imi kg pomendral.

Ženske ljubijo neosvojljive moške.

Ne morem, da se ne bi... strinjala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.
Pa še ena kostka za glodanje: moj dragi deli ženske na dve vrsti  (ne na lepe in grde user posted image ): na tiste za one night stand (in tu inteligenca res nima pomena) in tiste za oženit. Komentarji?

To počnejo vsi moški.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.12.2010 19:00:41   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Zivepo... mišljeno je bilo zame osebno. Mene, pri mojih 165-ih cm in 50-ih kg, bi moški s 120-imi kg pomendral.

jaz sem še manjša, moj mož ma pa trenutno recimo kakih 10 kil kot omenjeno. pa nimava problemov. user posted image

enim moškim so všeč majhne ženske - moj mož pravi, da če bi bila ful velika, da mu ne bi bilo tok všeč user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 24.12.2010 19:01:35 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.12.2010 19:07:00   
picola1

Moj pa še na une, ki mu pač niso privlačne in tut ne bi bil z njimi za eno noč...(ok, če bi bla dolg časa res huda kriza in pomanjkanje, potem bi razmislil...user posted image user posted image )

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.12.2010 19:07:27   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Je…ga sem pač plehek do »fundamenta« tako ....to priznamo (da mamo raj lepe pa tudi če so neumne kot noč) ženske ...

user posted image

Jaz sem vedno iskal samo kvaliteto. In sem jo tudi dobil. Tako za krajše zveze prej, kot za ženo.

Dobiš pač kar iščeš. Oziroma bolje, dobiš kar lahko "plačaš". Če tvoja osebnost ne zadostuje za "plačilo" inteligentne in lepe ženske potem pač  dobiš takšno za katero lahko s svojo osebnostjo "plačaš". Če si "plehek" ti drugega tudi ne ostane kot ženske neumne kot noč (lepe ali ne).

(da ne bi to razumel kot zmerjanje. je zgolj ugotovitev)

user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 44
24.12.2010 19:14:11   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Imela sem priložnost srečati res zelo lepe fante. Prvi moment opaziš lepoto in če ti drugega ne daje/sporoča, ne vem, nek feeling ti ne pomaga nič, tudi če je nevem kako lep. Je pač lep in tu se zaključi.
Lahko pa izžareva neko toplino, začutiš neko privlačnost in te sigurno gane. Pa ni nujno, da je po neki lepotec. Tako, da.....

Hudo res. Poznam enga fanta, nič posebnega na videz...Izžareva pa tako energijo, tako karizmo, da glava boli in ga lahko sam gledaš. Večina žensk, ki ga poznajo, pravijo da jim je blazno všečen...Ima pa ful rad otroke, je zabaven, simpatičen, skos nasmejan, prijazen, deluje inteligentno, mal odštekano tut...in to očitno privlači ženske...
Sam res...če ga pa pogledaš na kaki fotki, pa je čist povprečen moški...
Je od prijateljice mami vedno govorila, ko je prišla k nam na obisk: bolj važno je da si simpatičen in ne lep...Je najbrž misla isto kot midve...user posted image

< Sporočilo je popravil picola1 -- 24.12.2010 19:17:08 >

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 45
24.12.2010 19:16:26   
Anonimen

Ne vem, od kje ti povezava, da imajo lepe seksi punce rade seks. V prvi vrsti imajo rade ogladalo user posted image .

Seks imajo rade energične, sproščene punce, celo nekaj razuma je dobrodošlega.

Neposredna povezava do sporočila: 46
25.12.2010 15:28:37   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ker bi me pomečkal pod sabo

haha, verjemni, da se nic ne pomecka user posted image  moj ima 130 kil, pa - kot vidis - se vedno migam (no, sej sm tud jz baba in pol; pa vseeno, ima preceeeeej vec kil, kot jz user posted image )

Ja, moj ima tudi skoraj130kil, jaz pa pol manj, ap sem še vedno cela.
Drugače pa je za to, da si lahko v paru, po moje važna kemija. Kaj vpliva na to, al je kemija al je ni, je pa relativen pojem. Nekaterim je denar tako pomemben, da ustvarja kemijo - poglej recimo playboyeva dekleta, ko s tistim starim tipom, ne vem več kako se piše, spijo, pa se lupčkajo, ap objemajo...ko je pa meni fuj fej fuj. NJim očitno denar ustvarja kemijo. Saj s tem ni nič narobe. Enim prijaznost, drugim kolk tip dela, se pogovarja, ali ima smisel za humor, tretjim lep obraz, ritka, 6packi, kaj vem kaj še vse. NIč ni bolj ali manj pomembno, važno je, da tebi naredi kemijo.
Je pa najbrž logično, da najbrž barabe nastopajo predvsem bolj moško. Učinkujejo zelo prvinsko in ženske smo ženske, marsikateri je to bolj privlačno kot en zdolgočasen ali bolj poženščen moški. V svojem bistvu si jih ne želimo - mislim takih moških, s premalo prvinske moškosti. Morda zato večja kemija pri "barabah". Morda imamo občutek, da bodo ubijali za nas, kaj pa vem. Ugibam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 47
25.12.2010 15:45:27   
Gina

Moj dragi ženske deli ne na lepe in grde, temveč na one night stand pleharce in na take za oženit. Jaz sem medna med slednjimi, ker sem mu s širokimi boki subtilno sporočala, da sem dober material za rojevat otroke user posted image .

Moj meni pravi popolnoma identično.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.12.2010 19:09:10   
pelin
Ja na to sem čakala, da katera zine...kemija ja...sama osebno nisem nikoli padala na tiste gobezdave "kul , lepe in srčkane"  tipe...Pri fantu me je vedno pritegnilo da je malo drugačen, bolj tih kot ne in da se vidi da je dec in ne da je treba ugibat.Ne morem rečt, da so bile to vedno barabe, bili pa so ponavadi res bolj tisti skrajneži s katerimi ni bilo nikoli dogčasuser posted image . Tudi mi niso nikoli sedle suhe grinte, čeprav sem bila sama vedno suhica, temveč sem imela vedno radar za takšne,  k so imel mal čez normalo...Ponavadi pa se za tipom nisem   obračala zaradi izgleda, ampak večkrat zato, ker je dobro dišal...ja, dišati mora tako...pravo zame...na to sem pa že skoz mahnjena...Moj je takšen...dišeč človek , ki govori z dejanjiuser posted image ...pa zdej ko je že čez trideset__ ima tudi postavco že malo čez...

Glede tega pa da lepa dekleta ljubijo barabe, ne bi mogla bit ravno  sto procent...sem mnenja, da PRIDNA dekleta pa res velikokrat ljubijo barabe. Poznam kar nekaj punc, ki so bile v šoli čisto mirne, pridne in neproblematične, pa jih je na faksu ponavadi potegnilo vedno k najbolj odtrganim tipom...marsikatera od njih je danes v zvezi z ženskarjem , alkoholikom ali celo z nasilnežem, pa se nekako ne morjo odlimat od njih...ali pa jim to uspe, pa je na žalost naslednji, ki ga ujagajo precej podoben prejšnjemu...

aja, pa poročeni in zasedeni, ki so kdaj zijali ali kaj hoteli od mene, so se mi tudi vedno gabili ...sem verjetno še iz stare šole...

< Sporočilo je popravil pelin -- 25.12.2010 19:16:21 >

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 49
25.12.2010 19:29:44   
Colt
Pelin, lepo napisano. Tehnofil, se čist strinjam. 

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?