Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ker bi me pomečkal pod sabo haha, verjemni, da se nic ne pomecka moj ima 130 kil, pa - kot vidis - se vedno migam (no, sej sm tud jz baba in pol; pa vseeno, ima preceeeeej vec kil, kot jz ) Ja, moj ima tudi skoraj130kil, jaz pa pol manj, ap sem še vedno cela. Drugače pa je za to, da si lahko v paru, po moje važna kemija. Kaj vpliva na to, al je kemija al je ni, je pa relativen pojem. Nekaterim je denar tako pomemben, da ustvarja kemijo - poglej recimo playboyeva dekleta, ko s tistim starim tipom, ne vem več kako se piše, spijo, pa se lupčkajo, ap objemajo...ko je pa meni fuj fej fuj. NJim očitno denar ustvarja kemijo. Saj s tem ni nič narobe. Enim prijaznost, drugim kolk tip dela, se pogovarja, ali ima smisel za humor, tretjim lep obraz, ritka, 6packi, kaj vem kaj še vse. NIč ni bolj ali manj pomembno, važno je, da tebi naredi kemijo. Je pa najbrž logično, da najbrž barabe nastopajo predvsem bolj moško. Učinkujejo zelo prvinsko in ženske smo ženske, marsikateri je to bolj privlačno kot en zdolgočasen ali bolj poženščen moški. V svojem bistvu si jih ne želimo - mislim takih moških, s premalo prvinske moškosti. Morda zato večja kemija pri "barabah". Morda imamo občutek, da bodo ubijali za nas, kaj pa vem. Ugibam.
|