Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 13:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja jaz padam na široke rame . Jaz pa na roke. Lepe, elegantne a močne dlani in prsti. Poterm me pa domišljija odnese, kaj bi te roke počele . No, evo, pa smo spet pri temu, da imajo vsake oči svojega malarja in je lepota relativna. Milijonarka, zanimivo, a ne, koliko ljudi je pripravljeno hujšat zaradi videza in kako malo zaradi zdravja (če so v resnici predebeli in ni to zgolj njihova domišljija).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2010 13:25:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 13:25:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, KL, ne bom naprej o tem, ker se začenjam slinit .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2010 13:26:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 13:28:16
|
|
|
|
ronja
|
Jaz pa na roke. Lepe, elegantne a močne dlani in prsti. Poterm me pa domišljija odnese, kaj bi te roke počele pol ti pa lubija rajši ne pokažem, mi ga boš še speljala . (če ti povem, da me z rokami (hands mislim - dlani in prsti) lahko skoraj čisto čez pas objame... Meni so njegove roke ful všeč, ampak ni mi pa to prvo, na kar padem; sem imela tudi fanta s prav hecnimi suhcenimi prstki . pa je bil čisto ok. Res pa je, da so mi tile bolj všeč - tudi vizualno .
|
|
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 13:29:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ronja, mojega ne zamenjam. Nima konkurence
|
|
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 13:34:22
|
|
|
|
ronja
|
No, saj sem se bolj bala, da bi samo še mojega vzela, ne da bi menjala . Sicer mislim, da sva obe kar zadovoljni, hehe. Glavno, da ima široke rame, hehe, tak lep trikotniček - vsak ima svojo šibko točko . Aja, moram pa to lubiju pokazat, ker on mi dejansko ne verjame, da kakšni punci kaj pomenijo roke! Da je to pa ja vseeno - verjetno zato, ker ve, da ima pač zelo velike roke, če bi imel male pa suhcene, bi se mu ziher zdelo, da je to pomembno .(se mi zdi, da so fantje ravno tako zakompleksani kot me včasih ).
|
|
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 13:44:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Meni so tudi roke pomembne, samo ne elegantne, ampak takšne močne, delovne Kad te zagrabi face meni pa postava in seveda mišice v meji normale, pa seveda mora bit v obraz simpatičen in imet čim manj las .....roke so po mojem zadnje kar pogledam
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 13:53:45
|
|
|
|
ronja
|
imet čim manj las všeč so ti plešasti? Svašta! Meni so pa všeč gosti lasje, sploh skravžlani! ne maram pa dolgih redkih las - tako kot imajo nekateri napol plešasti fantje dolge lase - tisto mi je bljak. Dolgi lasje mi dobro zgledajo samo, če jih je veliko . Se torej strinjam, da če je plešast, je najboljše, da je pobrit, ampak to je najin edini presek . Na obrazu so pa glavni učki, iskrice obvezne. Čeprav bi si res želela, da bi kak najin otrok podedoval njegove ustnice... Upam, da bo tudi starejša kmalu zaspala .
|
|
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 13:57:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja imet čim manj las všeč so ti plešasti? Svašta! ne plešast...pobriti...sicer ne čist na nulo
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 14:00:57
|
|
|
|
ronja
|
JOj, lubi je mel enkrat te ideje! Pa saj na splošno ni vedno napačno (čeprav se mi zdi, da bolj paše črncem - ali pa smo samo bolj navajeni na njih), samo meni je bilo tako škoda njegovih las, da si je potem premislil - mislim, da tudi zaradi mene . Čeprav nisem težila, samo rekla sem, da mi jih je škoda, ker so mi tako lepi. bo pa ziher kdaj probal, pa ti takrat povem. Sicer se mi zdi, da je za belce to precej nepraktično: pozimi te zebe, poleti pa opeče - to je bil pa po moje glavni razlog, da še ni probal. Pa še čisto roza so .
|
|
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 14:03:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja JOj, lubi je mel enkrat te ideje! Pa saj na splošno ni vedno napačno (čeprav se mi zdi, da bolj paše črncem - ali pa smo samo bolj navajeni na njih), samo meni je bilo tako škoda njegovih las, da si je potem premislil - mislim, da tudi zaradi mene . Čeprav nisem težila, samo rekla sem, da mi jih je škoda, ker so mi tako lepi. bo pa ziher kdaj probal, pa ti takrat povem. Sicer se mi zdi, da je za belce to precej nepraktično: pozimi te zebe, poleti pa opeče - to je bil pa po moje glavni razlog, da še ni probal. Pa še čisto roza so . ja..je pa tudi res, da vsem ne paše oz niso tip moškega za kaj takega...odvisno... Moj ima čist malo, je pa probal čist dol, sem ga kar jaz opecanila.. ...venda mi je bil bljak...tak da sedaj se pobrije, vendar ne čisto
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 14:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj se bo pobril po glavi, ko bo postal bolj plešat. Je že bil pobrit, ko je bil v vojski, pa mu paše. Drgač mi je pa neskončno seksi, ko se je oblekel v policijsko delovno uniformo, ko je bil še rezervist ali pa ko poleti dela okoli hiše, je prešvican, v delovnem kombinezonu, se vstopi z rokami za pas in razmišlja, kako bi se zadeve lotil. Ufffff
|
|
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 14:07:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Drgač mi je pa neskončno seksi, ko se je oblekel v policijsko delovno uniformo, ko je bil še rezervist ali pa ko poleti dela okoli hiše, je prešvican, v delovnem kombinezonu, se vstopi z rokami za pas in razmišlja, kako bi se zadeve lotil. Ufffff uf....imaš pa vroče misli
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 14:08:59
|
|
|
|
ronja
|
hahaha, ne bi si mislila, da ti padaš na uniforme . Meni je najbolj všeč, če je samo v kavbojkah - in nič drugega (zgoraj brez). Ali pa v majci brez rokavov, samo jih ne mara preveč nosit, ker se mu zdijo "frajerske oz. šmekerske".Isto je z raznimi oprijetimi stvarmi, ki mu zelo pašejo, ampak se ne počuti dobro v njih. Ampak če kdaj kaj takega obleče, pa vem, da je zame, hehe.
< Sporočilo je popravil ronja -- 2.10.2010 14:13:12 >
|
|
|
|
RE: Zelo lepo razvita ženska postava 2.10.2010 14:15:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Meni je najbolj všeč, če je samo v kavbojkah - in nič drugega (zgoraj brez). o ja...to vsekakor
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?