ronja
|
a pa ve resno verjamete to kar vam vaši lubiji rečejo? Resno verjamem. Zakaj? ker nimam razloga, da mu ne bi. Ker nima razloga, da bi mi lagal - meni je punca všeč, zakaj bi mi lagal? Pa ker ga poznam - enostavno vidiš, kako človek gleda - saj ni treba, da si genj, da vidiš, kaj in kdo mu je všeč. Tudi on zame vidi - je videl tudi na morju, kdo mi je bil včasih simpatičen, itd... In nama ni problem se o tem pogovarjat. Verjamem, da bi lahko bil s to punco - zakaj pa ne? Je športna, vzdržljiva, luštna... Vsaka ma svoje napake, ona ima pač nesorazmerne joške - to pa res ni razlog, da ne bi mogel bit z njo. Zakaj pa ne? Da bi se pa okoli hvalil, pa dvomim - pač ni tak tip. Verjamem pa tudi, da mu je bolj všeč, če so razmerja bolj naravna - kot meni. Tudi meni niso všeč tisti napihnjeni mišičjaki, ki sploh ne morejo normalno stat, ker so jim mišice na poti in so potem ves čas v nekih strašno smešnih držah. Pa mi tudi on verjame, da mi taki res niso všeč, ker so mi preveč umetni. Enostavno si navajen na neko gibanje telesa in če se en del telesa ne giblje v skladu z naravo, enim pač ni tako všeč.Meni so tisti mišičjaki res bljek - pa imam sicer zelo rada atletske fante - ampak ne "umetnih"- saj veste, kaj mislim: tisti, ki majo take napumpane mišice, taki čudni so, no. Ne vem, zakaj bi bilo pri fantih tako zelo drugače? Enim so pač bolj všeč bolj zaobljene punce (puncam in fantom), enim bolj mišičaste, enim bolj suhice,... Različni smo. Meni je recimo veliko punc všeč, zelo različni tipi.
|