Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan a pa ve resno verjamete to kar vam vaši lubiji rečejo? Men verjemite, da bi čist vsak od vaših lubijev (če predpostavljamo da vas ne bi bilo) tole Zuzano kresnil in bi se potem okol hvalil, da kok je imel pa dobro babo...da joške ...te so ble pa naj boljš. Punca je huda ni kej. A ni hecno in povsem kontradiktorno kok ene pravte, da vas par odvečnih kilogramov, celulita in povešenega špeha ne moti....ampak da tale Zuzana je ba čist bljak ker ima preveč mišičasto telo...kr neki. Ja, a veš, zvezdan, obstajamo ljudje, ki nimamo tovrstnih kompleksov. Vem da smo redki, ampak obstajamo. Tako da...če jih ti imaš, kar srečno tako naprej, me ne moti. Jaz grem raje po svoji poti, ki se mi zdi mnogo bolj zdrava. Le zakaj si ne bi smela biti všeč taka kot sem? Pa zakaj ne bi bila mojemu všeč? A to ti je celo nepojmljivo, da nekdo ne vidi lepote kot ti, se ti zdi,d a je to nemogoče, d a bi si bil resnično všeč, če je normalen in ne suhi mišičasti deček z xl joški? Pa zakaj bi si morala postavljat neke ideale neke ekstra suhe in mišičaste deklice, s težiščem samo na zgornjem delu telesa, jaz tega ne razumem. A taka naj bi bila ena ženska? Ženske v svoji naravi nismo deci z joškami. Ženske smo ženske in to nas dela lepe. Okrogla rit, normalni (manjši ali večji) joški, ozek pas, ali pa tudi malo širši, saj je vseeno, samo mora biti ženski, malo trebuščka - meni je to ideal lepote. To da mora biti ženska mlad fantek, po možnosti mišičast z joški, so začeli razlagati tisti, ki ustvarjajo visoko modo. Le ti v veliki meri obožujejo mlade fante (suhe mišičaste) in so to svojo usmerjenost prenesli tudi v modo. Ženske, lepe mlade ženske, ki so proporcionalne, si prizdevajo biti mladi fanti z joškami. Pa svet še večje neumnosti ni videl. Večina moških še ni toliko deformiranih, da te zmote ne bi dojela, ali pa vsaj pol njih. Še vedno so jim všeč ženske. Lepe ženske, z normalnimi oblinami, z normalnimi kilami (beri, ki so medium size - malo gor, malo dol, ne pa extra ekstra small - kar pa je za ženske nek ideal - lepo te prosim, pa ekstra suho ni lepo, še če je dec ekstra ekstra suh, večini žensk to ne potegne). Tako da ja, moj dec ni iz tega filma o tvojem idealu lepote. Jaz sem mu lepa - fizično sem mu zelo všeč. Niti si v lajfu nisem izbirala nekih zakompleksanih decev. To me je tako odvračalo, že celo če so opravljali druge punce v takem smislu kakšne so, me niso več zanimali - te vrste kompleksi se mi zdijo res nekaj, česar jaz ne bi prenašala. Osnova za partnerski odnos mi je bila, da sem jaz mojemu decu všeč. Zelo všeč. In sem mu. Še marsikomu sem bila. In ja, vem da ni edini od vseh moških brez sindroma da je lepa ženska - suhi moški z joški. Veliko jih je, ki razmišljajo enako. Tako da...v resnici se mi kar smiliš.
|