|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oce in mama
23.9.2010 18:55:41   
mateyka
.. Postavi se v obratno pozicijo: ti prevaraš partnerja, potem ti pa recimo njegova mama pride težit, kaj si naredila..

ok, mogoče nisem bila dovolj jasna - ravno o tem govorim,da je varanje nesprejemljivo dejanje v družini. meni nesprejemljivo in jaz ne bi mogla prevarat svojega moža (razen, če bi bila posiljena ali bi postala "loco". samo potem bi me itak hospitaliziral v loony-bin). prej bi se ločila. in mislim, da vse ostalo je samo ena hinavščina. vsak ki vara svojo družino (in s prikrivanjem in lažmi vodi za nos vse) je zame "kura" ali "petelin", v glavnem mal zmešan.

aja, kdo mu pol teži in kako, je irelevantno imho - pač žanje kar je posejal.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.9.2010 18:56:20 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.9.2010 19:17:10   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Sama bi tisto "nagico" sigurno vprašala po zdravju...spremeniti sigurno ne boš morala ničesar, si pa ob morebitni ločitvi staršev ne boš očitala, da nisi nič naredila, da bi pomagala.

Tebi se resnično zdi, da če bi tisto žensko vprašala, kaj je z njo narobe, da bi imel zakon od staršev zato večje možnosti, da ostaneta skup???user posted image Čisto resno? Bi si ti želela ostat s tvojim, če bi te prevaral? (jaz recimo verjetno bi, ampak večina tu se jih ne strinja) Zakaj bi potem to morala tvoja mama? Zato, ker si bila ti tako dobra, da si nadrla tisto drugo žensko?user posted image Kaj tu kdorkoli profitira, če ti njo nadereš? Ker tega res pri najboljši volji ne razumem... Misliš, da bo mami zato lažje? Da se bo oče zato potem za mamo odločil? Bi ti hotela bit s partnerjem, ki se je odločil zate, zato ker ga je vajin otrok v to prisilil?

Joooj...a ti pa moraš vedno in vedno totalno zabluuuzit user posted image
Pa kaj se tolko razburjaš, napisala sem samo svoje mnenje. Če pa moje besede pomenijo to kar si ti napisala, pol pa...hmmm...žal sem mislila vse prej kot to...imaš pa res bujno domišljijo.

Jaz napišem da bi nagico vprašala po zdravju, ti pa iz tega že napleteš tragično zgodbo, polno zapletov in razpletov, prisil in prevar user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.9.2010 19:32:41   
Colt
Okej, sedaj se lahko objamemo in zapojemo...We are the World.....we are the children.. user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.9.2010 19:59:11   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Okej, sedaj se lahko objamemo in zapojemo...We are the World.....we are the children.. user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.9.2010 9:05:06   
darcek
Zdravo.

sestre/brata nimam, stara sem pa 30 let in tehnofil zelo lepo si napisala, resnično tako kot se v situaciji stvari odvijajo.
Je pa stanje obupno. Nihče ne kuha, pereta si vsak zase sedaj, ne vem kako je s pospravljanjem, kaj šele z delom zunaj. Likala sem občasno tudi jaz in pomagala pri gosp. opravilih ker je malo primanjkovalo časa, ampak ok pač vzameš v zakup ker starši tudi kako stvar uslugo meni naredijo. Sem se odločila da čez wknd me verjetno ne bo na obisk ker ne vem kako bo kaj. Sicer pa bom se malo umaknila.
D

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.9.2010 23:00:53   
jana banana
slikco posreduj njenmu možu, pa bo hitr urejena zadeva...

(odgovor članu darcek)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Barvanje las

Kako pogosto si barvate lase?

2x na mesec (3%)

1x na mesec (15%)

1x na 2-3 mesece (40%)

1x na 3-6 mesecev (17%)

manj pogosto (24%)

Število vseh glasov: 287

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!