|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nesrečna mamica
11.8.2010 22:24:19   
TaMaSa
Saj res ni nic posebnegauser posted image . Meni nikol ni bil vsec, ga sploh nisem mogla gledat, ker je bil prevec sluzast ja.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 51
11.8.2010 22:30:31   
Anonimen
Moj dan se že zjutraj začne stresno: zjutraj ga peljem po poti v službo k mojim staršem v varsto  popoldne grem po njega, to pomeni da je cca. 9 ur pri njih 5 dni na teden in tako nimam srca staršev še obremenjevat med vikendom.

Zakaj jih ne bi obremenjevala (seveda, če oni niso res proti)? Ziher bo manj škode, če še enkrat na mesec poskrbita za varstvo vnuka, kot da si ti stresirana od jutra do večera.

Organiziraj si vsaj vikende drugače, da se nadihaš "zraka".

Vzemi si en vikend zase.
Naslenjega si lahko vzame mož in si ti sama z otrokom - meni je bistveno (podčrtano) lažje biti z otrokom sama kot z drugimi. Je dobra kot bubica, stvarno. Za razliko od družbe, ko je vse mogoče.

In vzemita si en vikend samo za vaju z možem. Čimprej.

(odgovor članu reba)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
11.8.2010 22:57:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sync

Joj joj joj...

Ravno ko se odlocim, da zdaj pa več morda ne bom samski, pa pridem tukaj mal prebrat in ste me takoj prepričale, da bom samski še vsaj do konca leta, če ne še dlje, ker to je dizaster.

Kolk ste ženske tečne, pa to ne moreš verjet. Kr neki.

Reba, sama razvajenost te je. Meni se zrola, da bi mogu bit s tabo.

Problem je v tem, ko na začetku zgledate fajn, pol pa ko se situacija (rit) mal bolj zasidra se pa začne.

hmmm

Nanaša se na podčrtano:

Ta teden sem debatirala z dvema kolegoma, eden ima 31 let, drugi 34 (za primerjavo, da vidim, kateri planet se njima rola user posted image ), in oba sta povedala skoraj identično zgodbo, kot jo opisuje reba. Razlike so v podrobnostih (število otrok, njihov spol, obremenitev glede službe, varstva,...). Bistveno pa je, da so njuni občutki ta trenutek identični rebinim. Sta otopela, do konca utrujena, ne moreta zadihat, nimata časa zase, niti ne vesta več točno, kdo sta. Pa sta moška, ki si načeloma bolj znajo vzeti čas zase kot ženske. Kaj sta torej? Tečna, razvajena? Meni se zdita samo zeloooo utrujena, iztrošena in ujeta v rutino, Saturn al pa Pluton gor ali dol.

Še ena opazka na to, kako na easy je rešit probleme: nekaj, kar je meni na komot, je nekomu drugemu zelo težko. In obratno. Lahko so problemi meni še tako banalni, nekoga drugega bodo zelo obremenili. Tako da kar počez, kako je nekdo razvajen, ne da bi dejansko tudi obul njegove škornje, ne gre. Se pa vedno najde nekdo, komur je v temu trenutku še težje kot pa meni, tebi ali sosedovi Francki. Samo to še ne pomeni, da so pa problemi od sosedove Francke zato nepomembni.

Reba, nujno si moraš ne samo vzeti čas zase in partnerja, ampak tudi razbiti rutino. Se nehat obremenjevati s pospravljanjem, pojdita s sinkom na sprehod, na piknik v naravo. Imejta malico na travniku. Pojdita nabirat gobe, na lutkovno predstavo. Pojdi spat, če si zaspana. Malenkosti, ki na koncu veliko nanesejo.

(odgovor članu Sync)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
11.8.2010 23:03:33   
nejcko
Ankica, kako pa znaš ti dobro povedati.
se podpišem, če lahko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
11.8.2010 23:04:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.

Še ena opazka na to, kako na easy je rešit probleme: nekaj, kar je meni na komot, je nekomu drugemu zelo težko. In obratno. Lahko so problemi meni še tako banalni, nekoga drugega bodo zelo obremenili. Tako da kar počez, kako je nekdo razvajen, ne da bi dejansko tudi obul njegove škornje, ne gre.

Enako kot različno doživljamo probleme, različno doživljamo tudi srečo.

Težava nastane, ko definicijo sreče kupimo v supermarketu, zloščeno in pravilno, moderno zapakirano v ugoden paket 3 v 1. Kupimo, ker se to dobro prodaja - in ziher bo potem dobro tudi za nas.

In potem nekje ugotovimo, da nismo zadovoljni, da smo iztrošeni, da si dejansko tega sploh nismo želeli, čeprav nam je bilo samoumevno, da je fajn, da si to želimo - ker si itak to želijo vsi. Ljudje bi tako radi ugajali, tako radi bi pravilno živeli, pa se ne izide.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
12.8.2010 9:03:42   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Vedno.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 56
19.8.2010 16:38:50   
Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

IZVIRNO SPOROČILO: Sync

Ne vem koliko let imaš, ampak če si okoli 28-30 se ti Saturn rola čez natalni Saturn in to se čuti močno.

user posted image

user posted image user posted image user posted image

to marsikaj pojasni, torej tudi mene občasno saturn rola user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
20.8.2010 13:11:20   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

se podpišem, če lahko.

Ja no tole je tudi meni všeč. user posted image

Edin cel cajt razmišljam, ti Sync, zakaj si sploh prišel prebrat? Tole jadanje tečne babnice?
Neko naslajanje? Ena taka pocen varjanta za stresanje nekih svojih moških frustracij? Al povedat kolk je fino bil samski moški, babe so itak vse mal mim? Ma..karkol je bilo...svaka čast, sprovociral si, pozornost se je obrnila nate. Juhej, s tem je bil pa tvoj dnevni cilj dosežen.
A vidiš kolk izi je takole instant definirat človeka...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 58
20.8.2010 13:32:53   
ronja
Edin cel cajt razmišljam, ti Sync, zakaj si sploh prišel prebrat?

- zato, da dela reklamo za svojo astro stran
- zato, da pove, da smo ženske budale, (kar je logično, če ga pa nočemouser posted image )
- zato, da pove, da je samski, če bi ga slučajno katera pa le hotela
- zato, da ima vsaj enkrat občutek, da je strašno pameten (v družbi mu verjetno to ne uspeva najboljšeuser posted image )
Sync, ti kar bodi samski še kar nekaj časa, bo vsem lepšeuser posted image .

ankica, še moj podpis, kot skoraj vednouser posted image . res znaš lepo povedat!

reba, verjetno si res iztrošena ali pa te zeza ščitnica. Iztrošenost se nam različno kaže: tebi kot depresija (ta je lahko tudi posledica premočnega delovanja ščitnice), jaz recimo zbolim fizično. Očitno te ima tvoj mož zelo rad in otroka tudi. Pojdi k zdravniku in naj te ne odpravi s tabletami, če ni vzrok v ščitnici! (to bojo hitro ugotovili - daš kri, pogledajo hormone ščitnice in to je to) Če je psihološki razlog, rabiš počitek in pogovor, ne tablet! Če imaš fajn prijatejlice, lahko tudi one odigrajo to vlogo.
nujno rabita tudi s partnerjem čas ZASE, ZA VAJU! Ker tebe ubija tale vloga mame in konec. Ti si do rojstva bila marsikaj drugega, zdaj pa imaš občutek, da si se ujela v to vlogo in ne moreš ven in zato noriš, ker tega ne preneseš. Zelo pomaga, če vidiš, da te partner še vedno gleda kot žensko, ljubico, še vedno vidi tebe, tvojo osebnost s tvojimi željami, ki niso samo to, da bo otrok zdrav, srečen in zadovoljen. Želiš si še marsikaj drugega!

Poglej si temo od Solero (http://www.ringaraja.net/forum/Lahko_bi_sedela_na_balkonu%25%25%25/m_5284192/tm.htm), pred kratkim tu gor je pisala v bistvu isto kot ti, samo da je malo bolj poetično napisala. Nisi sama! Vse jih mamo kdaj poln kufer!user posted image Res pa je, da če se ti to ves čas dogaja, potem je nekaj ornk narobe in je treba to zrihtat - najprej k zdravniku, da pogleda ščitnico, potem pa ostalo.

Meni se je na morju Marija prikazala (pa sem ateistka, torej dvojno šteje, heheuser posted image ), ko sem imela tisto urco fraj, ko sta malidve spali! Sem šla ne eno ornk plavanje, malo posedela za par minut na obali in gledala valove in mi je bilo nooooooroooooo fajn! Rabimo to -no, pač ti rabiš nekaj drugega, jaz sem vodno bitje - ampak rabimo odklop! Nujno ga rabimo!

Septembra, po uvajanju v vrtec, si naredi načrt, da malega pustita 1x na teden pri tvojih starših in si vidva vzameta čas zase! Ne za pucanje hiše! Dejansko: prah na omari se sicer vidi, ampak ni tako zelo problematičen kot prah v odnosu! Najprej poskrbi zase in za moža, za otroka itak skrbita, potem šele pride stanovanje na vrsto. Ta pretirana obsedenost s čistim je dostikrat znak depresije.

Pa preberi si temo "zveza, ki mi jo je poln kufer" (http://www.ringaraja.net/forum/Zveza%2C_ki_mi_jo_je_poln_kufer/m_5278213/tm.htm) - mogoče se tvoj mož podobno počuti... Boš dobila motivacijo, da nekaj narediš in spremeniš...

Vso srečo!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 59
20.8.2010 19:32:26   
Anonimen
Probaj se dol vsest in sam pri sebi razčistit zakaj se ti to dogaja.Veliko pa tudi pomaga pogovor mož ,prijateljica..lp..

(odgovor članu reba)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
20.8.2010 20:56:21   
arabela*
probaj se malo z meditacijo ukvarjat. Prečisti misli, um, sprosti se. Beri, uživaj v tišini. Nauči se biti srečna, saj je življenje kratko.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Poštnina
nada56

Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?

Da, ker nimam drobiza (25%)

Da, ker je to dodatni strošek (48%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (16%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (5%)

Ne, ce je nizka in upravičena (7%)

Vseeno mi je (0%)

Število vseh glasov: 44

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!