|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Če ne morete zanosit...
11.8.2010 16:21:21   
Greenie
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Nikakor!

A poznaš zdravstveno "zgodovino" njegove družine? Pri nas sta oba otroka dedovala po možu "saj-ni-važno-katero-bolezen".

Drugo: družinski prijatelj, pa da vsakič, ko pogledam otroka, v njen vidim njega. Ni šans.

ja kak komentar je pa to? A če posvojiš siroto iz npr. Makedonije pa poznaš zdravstveno zgodovino staršev???

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.8.2010 16:25:15   
Greenie
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Greenie

Za to, da bi šla prav v spolni odnos z drugo osebo nisem. Bi šla pa za nadomestno mamo komu od bližnjih oz. bi jo probala poiskati, če sama ne bi mogla meti otrok. To se mi zdi zelo lepa gesta. Saj ni potrebno seksati za to, da dobiš otroka, lahko "ti ga vstavijo" zdravniki.

jaz pa ne bi zmogla.....bi si celo življenje očitala, da sem dala svojega otroka drugi ženskiuser posted image

Ja pa saj že od začetka veš, da ima otrok druge starše. Sama si samo "nosačka" deteca. Jaz ga niti ne bi za svojega jemala. Sploh pa bi se za to odločila, ko bi imela že svoje otroke. Me pa preseneča kok ste vse proti že v osnovi, malce egoistično.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.8.2010 21:52:02   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Za to, da bi šla prav v spolni odnos z drugo osebo nisem. Bi šla pa za nadomestno mamo komu od bližnjih oz. bi jo probala poiskati, če sama ne bi mogla meti otrok. To se mi zdi zelo lepa gesta. Saj ni potrebno seksati za to, da dobiš otroka, lahko "ti ga vstavijo" zdravniki.

jaz pa ne bi zmogla.....bi si celo življenje očitala, da sem dala svojega otroka drugi ženskiuser posted image

Ja pa saj že od začetka veš, da ima otrok druge starše. Sama si samo "nosačka" deteca. Jaz ga niti ne bi za svojega jemala. Sploh pa bi se za to odločila, ko bi imela že svoje otroke. Me pa preseneča kok ste vse proti že v osnovi, malce egoistično.user posted image

ni egoistično.Jaz samo pravim,da tega ne bi mogla storiti..vsekakor bi se navezala na nerojenega otroka...in ga posledično ne bi mogla dat stran...Na osnovi tega pa se niti v to ne bi spuščala....Ljudje smo različni...z različnim razmišljanjem..in prav je takouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.8.2010 21:53:53   
arabela*

si samo "nosačka" deteca.

ja ampak si jaz tega ne bi znala predstavljat...če je otrok v meni...user posted image ..žal

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.8.2010 21:16:42   
ronja
Hm, po pravici povedano - ne vem. Vedno sem si zelo želela otroke in če bi se vsi strinjali, čisto možno, da bi bila za (če mi bi bil vsaj mal privlačen biološki oče, ker spat z nekom, ki ti je čisto anti, zato da bi zanosil, mi pa ni...) Ker če imam na razpolago seks s fantom, ki ga ne ljubim, ampak mi je seksualno čisto ok, ali pa neke postopke v nezavesti... ne vem, če se ne bi rajiš za en brezoseben seks odločlauser posted image . To, da ne bi imela otrok, itak ne pride v poštev.
Verjetno pa bi se vseeno prej odločila kar za posvojitev.

dvomim, da bi v otroku videla tistega očeta - videla bi svojega otroka. saj tudi zdaj v njiju ne vidim lubija - vidim njiju in on je njun oči - kar bi bil tudi, če bi bili biološko od drugega očeta.

Nadomestna mati pa ne bi bila: imam tako hudimano zagamane nosečnosti in se že vmes čisto preveč navežem na tisto dete, da ga nikakor ne bi mogla dat potem stran. Edini človek, za katerega bi to morda naredila, je moj brat.
Ne da bi si očitala, da sem ga dala stran, ker bi vedela, da mu bo tam najlepše, kamor gre, ampak vem, da mi je bilo po porodu najtežje na svetu, ko so Ronjo odpeljali samo 2 štuka nižje! Ker ni bila ob meni - tisti materinski nagon, grozno, ne da se opisat! Samo jaz sem res bolj nagonsko bitjeuser posted image .

Se mi zdi pa to res nekaj zelo altruističnega in zelo podpiram nadomestno materinstvo - samo sama pa tega nisem sposobna: psihično in v bistvu tudi fizično nisem glih primerna, noben ginekolog pri zdravi pameti mi ne bi šel vsajevat nečesa z mojo zgodovino nosečnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.8.2010 6:36:07   
Poka
Ni šans, sploh ne z nekimi znanci, bolano...

Jaz hočem otroka z mojimi geni in z geni mojega fanta, ravno zato, ker sva oba user posted image tak fajn, da se morajo širit naprej... user posted image user posted image

Bi pa posvojila otroka, če jih nebi mogla imet, moj sicer ni za to - ampak se mi smilijoo... Bili bi kot moji - eh, itak bi bili fajn ob moji vzgoji user posted image

Če ne bom mogla imet otrok, ali pa če ej moj neploden, bova posvojila, ali pa jih pač ne bom imela. Nočem se pa zaradi tega obremenjevat ali celo ločit.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.8.2010 13:36:10   
ronja
Ni šans, sploh ne z nekimi znanci, bolano...

Ja, da bi človek seksal z znancem je res veliko bolj bolano kot če to počne z neznancemuser posted image .

Poka, tebi pač ni tako zelo do otrok - če jih ne bosta mogla imet, se ti zdi čisto sprejemljivo živet tudi brez. NIsmo vse ženske take - tudi ne vsi moški... Tako da to je tako, kot če bi mene vprašal, če se da živet brez alkohola - ja, komot, sploh ne vidim problema, če vse prepovejo in zlijejo stran v vseh državah sveta. Ampak večini, veliki večini ljudi, bi bilo pa to problem. Štekaš?

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.8.2010 13:44:02   
water lily
Ne.
Pa tudi ne moreva imeti otrok. Ampak meni to pač ni sprejemljivo. Niti mi ni pravično do otroka.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.8.2010 19:56:03   
Greenie
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Hm, po pravici povedano - ne vem. Vedno sem si zelo želela otroke in če bi se vsi strinjali, čisto možno, da bi bila za (če mi bi bil vsaj mal privlačen biološki oče, ker spat z nekom, ki ti je čisto anti, zato da bi zanosil, mi pa ni...) Ker če imam na razpolago seks s fantom, ki ga ne ljubim, ampak mi je seksualno čisto ok, ali pa neke postopke v nezavesti... ne vem, če se ne bi rajiš za en brezoseben seks odločlauser posted image . To, da ne bi imela otrok, itak ne pride v poštev.
Verjetno pa bi se vseeno prej odločila kar za posvojitev.

dvomim, da bi v otroku videla tistega očeta - videla bi svojega otroka. saj tudi zdaj v njiju ne vidim lubija - vidim njiju in on je njun oči - kar bi bil tudi, če bi bili biološko od drugega očeta.

Nadomestna mati pa ne bi bila: imam tako hudimano zagamane nosečnosti in se že vmes čisto preveč navežem na tisto dete, da ga nikakor ne bi mogla dat potem stran. Edini človek, za katerega bi to morda naredila, je moj brat.
Ne da bi si očitala, da sem ga dala stran, ker bi vedela, da mu bo tam najlepše, kamor gre, ampak vem, da mi je bilo po porodu najtežje na svetu, ko so Ronjo odpeljali samo 2 štuka nižje! Ker ni bila ob meni - tisti materinski nagon, grozno, ne da se opisat! Samo jaz sem res bolj nagonsko bitjeuser posted image .

Se mi zdi pa to res nekaj zelo altruističnega in zelo podpiram nadomestno materinstvo.

To vse si pa zelo lepo napisala user posted image   Tako nekako tudi jaz gledam na vse skupaj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?