picola1
|
Hehe...midva z možem tut ne moreva imet otrok po naravni poti...In sva spoznala enkrat na morju enadva Nemca in smo se spoprijateljili, ostali v stikih itd. No, in naslednje leto, ko smo se spet vidli na morju, prideta onadva ven z idejo, da bi nama na tak način pomagala, če želiva (sicer jaz ne bi seksala s tem moškim, ampak bi si pač njegovo spermo vbrizgala sama z brizgo). Sem bla čist šokirana...najprej nad njuno idejo samo in potem, ko sem se mal pomirila še nad tem, da sta nama v bistvu pripravljena pomagat na tak način...(sta rekla, da lahko tut prekinemo vse stike, če želiva, če imava pomisleke glede tega, da bi se potem še videvali in bili prjatli-psiha pa to) V glavnem, midva sva hvaležno zavrnila ponudbo, ker sva itak vedela, da naju enkrat čaka (anonimni) darovalec... No, zdej imava dva otročka na tak način... Se pa strinjam s tisto, ki pravi, da je to stvar vpletenih oseb...Ne obsojam tistih, ki se odločijo za to, sploh pa če so vsi za in so vsi s tem razčistili pri sebi. V tem primeru doborodošel otroček med nami...glavno, da boš ljubljen!