|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Če ne morete zanosit...
6.8.2010 21:13:10   
Anonimen
ali bi se spustile v spolni odnos z drugim moškim, ki že ima otroke in so vaši družinski prijatelji? Soglasno z njegovo ženo in vašim možem... precej nazaj sem poznala tak primer.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Če ne morete zanosit...
6.8.2010 21:16:03   
Belen
nebi user posted image user posted image

ampak nism razumela kaj si hotela s tem povedat???? da imam otroke z drugim možem? user posted image user posted image user posted image oz.da bi z njim zanosila? user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2010 21:16:10   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image ne!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2010 21:18:07   
zmajaz
Jaz tudi vem za tak primer ...
Sama pa ne verjamem, da bi zmogla kaj takega.user posted image

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2010 21:20:51   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

res al kaj?user posted image

kaj pa v primeru, da je ženska neplodna (ko si v postopkih, si itak tretiran kot neploden par in ne posameznik - v najinem primeru sem bila jaz "krivec", pa so me vendo vsi popravljali), a pol bi pa una tadruga ženska zanosila s tvojim možem, da bi mela pol midva otroka al kako? (mal sem zabluzilauser posted image )

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2010 21:32:42   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Ja res - moški, ki je "priskočil na pomoč" je bil celo brat od tega, ki ni mogel imeti otrok, in so se pač tako dogovorili, pa tudi uspela je zadeva.

kaj pa v primeru, da je ženska neplodna (ko si v postopkih, si itak tretiran kot neploden par in ne posameznik - v najinem primeru sem bila jaz "krivec", pa so me vendo vsi popravljali), a pol bi pa una tadruga ženska zanosila s tvojim možem, da bi mela pol midva otroka al kako? (mal sem zabluzilauser posted image )

Uf to je pa potem že nadomestna mati ... To je pa še sploh toliko težje izvedljivo - nositi otroka 9 mesecev, se nanj navezati, ga roditi, potem ga pa dati drugi ženski ... user posted image  Zelo solidarno od tiste, ki bi to zmogla - jaz zase vem, da ne bi.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2010 21:35:23   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image ne!

Podpis

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2010 21:41:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ali bi se spustile v spolni odnos z drugim moškim, ki že ima otroke in so vaši družinski prijatelji? Soglasno z njegovo ženo in vašim možem... precej nazaj sem poznala tak primer.

A vas je bilo več v igri?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2010 22:03:16   
hmm...
Ne!

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2010 23:02:45   
TDTP
ni šans!!!!

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2010 23:03:59   
pupe
user posted image user posted image user posted image user posted image
halo

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2010 23:11:25   
Solero
Taka situacija bi potegnila za sabo še vrsto vprašanj in pomislekov...
To je stvar posameznikov, ki se jih te stvari tičejo in če je zato en zaželjen otrok več: čestitke in dobrodošel.

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2010 9:59:32   
mamamajča
Jaz ne bom odgovorila ne z da in ne z ne.
Poznam par, ki se že leta in leta trudi in srce se mi trga ob tem, kaj doživljata.

Predstavljam si ne, kakšne občutke imaš, ko si v dani situaciji. Zato ne morem odgovorit.
če bi se kdo od mojih bližnjih odločil za tako stvar (ker to je najbrž že skrajna varianta), bi ga pa podpirala!

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2010 11:22:01   
Greenie
Za to, da bi šla prav v spolni odnos z drugo osebo nisem. Bi šla pa za nadomestno mamo komu od bližnjih oz. bi jo probala poiskati, če sama ne bi mogla meti otrok. To se mi zdi zelo lepa gesta. Saj ni potrebno seksati za to, da dobiš otroka, lahko "ti ga vstavijo" zdravniki.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2010 11:31:43   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie
Saj ni potrebno seksati za to, da dobiš otroka, lahko "ti ga vstavijo" zdravniki.

Ampak bolj prijetno pa je ....
user posted image

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2010 11:41:55   
picola1
Hehe...midva z možem tut ne moreva imet otrok po naravni poti...In sva spoznala enkrat na morju enadva Nemca in smo se spoprijateljili, ostali v stikih itd. No, in naslednje leto, ko smo se spet vidli na morju, prideta onadva ven z idejo, da bi nama na tak način pomagala, če želiva (sicer jaz ne bi seksala s tem moškim, ampak bi si pač njegovo spermo vbrizgala sama z brizgo). Sem bla čist šokirana...najprej nad njuno idejo samo in potem, ko sem se mal pomirila še nad tem, da sta nama v bistvu pripravljena pomagat na tak način...(sta rekla, da lahko tut prekinemo vse stike, če želiva, če imava pomisleke glede tega, da bi se potem še videvali in bili prjatli-psiha pa to)
V glavnem, midva sva hvaležno zavrnila ponudbo, ker sva itak vedela, da naju enkrat čaka (anonimni) darovalec...user posted image No, zdej imava dva otročka na tak način...user posted image

Se pa strinjam s tisto, ki pravi, da je to stvar vpletenih oseb...Ne obsojam tistih, ki se odločijo za to, sploh pa če so vsi za in so vsi s tem razčistili pri sebi. V tem primeru doborodošel otroček med nami...glavno, da boš ljubljen!user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.8.2010 14:29:09   
buči
Nikakor!

A poznaš zdravstveno "zgodovino" njegove družine? Pri nas sta oba otroka dedovala po možu "saj-ni-važno-katero-bolezen".

Drugo: družinski prijatelj, pa da vsakič, ko pogledam otroka, v njen vidim njega. Ni šans.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.8.2010 21:47:52   
arabela*

nikoli in nikdaruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2010 21:50:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie

Za to, da bi šla prav v spolni odnos z drugo osebo nisem. Bi šla pa za nadomestno mamo komu od bližnjih oz. bi jo probala poiskati, če sama ne bi mogla meti otrok. To se mi zdi zelo lepa gesta. Saj ni potrebno seksati za to, da dobiš otroka, lahko "ti ga vstavijo" zdravniki.

jaz pa ne bi zmogla.....bi si celo življenje očitala, da sem dala svojega otroka drugi ženskiuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 7.8.2010 21:51:02 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.8.2010 15:10:55   
mala zirafa
Saj obstajajo postopki inseminacije.Zaka bi morala prav v sp. odnos.Jaz že ne bi, ni šans.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.8.2010 20:16:45   
matejchy

Ja res - moški, ki je "priskočil na pomoč" je bil celo brat od tega, ki ni mogel imeti otrok, in so se pač tako dogovorili, pa tudi uspela je zadeva.

Uf to je pa potem že nadomestna mati ... To je pa še sploh toliko težje izvedljivo - nositi otroka 9 mesecev, se nanj navezati, ga roditi, potem ga pa dati drugi ženski ... user posted image  Zelo solidarno od tiste, ki bi to zmogla - jaz zase vem, da ne bi.

Nadomestno materinstvo v Sloveniji zaenkrat še ni dovoljeno, tako da druga ženska ne more donosit otroka in ga dat po porodu drugi ženski. Je pa to mogoče v ZDA, sploh v kakšnih filmih vidiš take primere.

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.8.2010 21:32:49   
muco
ja , jaz mislim, res mal preveč filme gledate !!! user posted image

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.8.2010 11:35:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

A vas je bilo več v igri?

Ne, samo kolegica od znanke. Z možem sta se trudila in trudila pa nič in nič dokler možu niso potrdili 100% neplodnost. Leta so tekla, možnosti za posvojitev je bilo vedno manj oz. je sploh ni bilo, za to so vedeli tudi njuni družinski prijatelji. Želja po otrocih je bila velika in ženski sta nekako skvačkali, da bi bila ta možnost sprejemljiva za obe. Tudi moža sta se strinjala in treba se jima je bilo dati dol le 3x. Mislim pa, da so še vedno zelo dobri prijatelji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
10.8.2010 15:02:28   
dory
ne bi...prvo kot prvo imam doma vse kar rabim, drugo kot drugo, če bi že iskala ljubimca bi ga čimdlje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.8.2010 16:00:57   
~Biba~
user posted image ne!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?