Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 6.8.2010 21:16:03
|
|
|
|
Belen
|
nebi ampak nism razumela kaj si hotela s tem povedat???? da imam otroke z drugim možem? oz.da bi z njim zanosila?
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 6.8.2010 21:16:10
|
|
|
|
Fargesia
|
ne!
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 6.8.2010 21:18:07
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz tudi vem za tak primer ... Sama pa ne verjamem, da bi zmogla kaj takega.
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 6.8.2010 21:20:51
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Jaz tudi vem za tak primer ... res al kaj? kaj pa v primeru, da je ženska neplodna (ko si v postopkih, si itak tretiran kot neploden par in ne posameznik - v najinem primeru sem bila jaz "krivec", pa so me vendo vsi popravljali), a pol bi pa una tadruga ženska zanosila s tvojim možem, da bi mela pol midva otroka al kako? (mal sem zabluzila )
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 6.8.2010 21:32:42
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Jaz tudi vem za tak primer ... res al kaj? Ja res - moški, ki je "priskočil na pomoč" je bil celo brat od tega, ki ni mogel imeti otrok, in so se pač tako dogovorili, pa tudi uspela je zadeva. IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia kaj pa v primeru, da je ženska neplodna (ko si v postopkih, si itak tretiran kot neploden par in ne posameznik - v najinem primeru sem bila jaz "krivec", pa so me vendo vsi popravljali), a pol bi pa una tadruga ženska zanosila s tvojim možem, da bi mela pol midva otroka al kako? (mal sem zabluzila ) Uf to je pa potem že nadomestna mati ... To je pa še sploh toliko težje izvedljivo - nositi otroka 9 mesecev, se nanj navezati, ga roditi, potem ga pa dati drugi ženski ... Zelo solidarno od tiste, ki bi to zmogla - jaz zase vem, da ne bi.
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 6.8.2010 21:35:23
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ne! Podpis
|
|
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 6.8.2010 21:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ali bi se spustile v spolni odnos z drugim moškim, ki že ima otroke in so vaši družinski prijatelji? Soglasno z njegovo ženo in vašim možem... precej nazaj sem poznala tak primer. A vas je bilo več v igri?
|
|
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 6.8.2010 22:03:16
|
|
|
|
hmm...
|
Ne!
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 6.8.2010 23:02:45
|
|
|
|
TDTP
|
ni šans!!!!
|
|
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 6.8.2010 23:03:59
|
|
|
|
pupe
|
halo
|
|
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 6.8.2010 23:11:25
|
|
|
|
Solero
|
Taka situacija bi potegnila za sabo še vrsto vprašanj in pomislekov... To je stvar posameznikov, ki se jih te stvari tičejo in če je zato en zaželjen otrok več: čestitke in dobrodošel.
|
|
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 7.8.2010 9:59:32
|
|
|
|
mamamajča
|
Jaz ne bom odgovorila ne z da in ne z ne. Poznam par, ki se že leta in leta trudi in srce se mi trga ob tem, kaj doživljata. Predstavljam si ne, kakšne občutke imaš, ko si v dani situaciji. Zato ne morem odgovorit. če bi se kdo od mojih bližnjih odločil za tako stvar (ker to je najbrž že skrajna varianta), bi ga pa podpirala!
|
|
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 7.8.2010 11:22:01
|
|
|
|
Greenie
|
Za to, da bi šla prav v spolni odnos z drugo osebo nisem. Bi šla pa za nadomestno mamo komu od bližnjih oz. bi jo probala poiskati, če sama ne bi mogla meti otrok. To se mi zdi zelo lepa gesta. Saj ni potrebno seksati za to, da dobiš otroka, lahko "ti ga vstavijo" zdravniki.
|
|
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 7.8.2010 11:31:43
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie Saj ni potrebno seksati za to, da dobiš otroka, lahko "ti ga vstavijo" zdravniki. Ampak bolj prijetno pa je ....
|
|
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 7.8.2010 11:41:55
|
|
|
|
picola1
|
Hehe...midva z možem tut ne moreva imet otrok po naravni poti...In sva spoznala enkrat na morju enadva Nemca in smo se spoprijateljili, ostali v stikih itd. No, in naslednje leto, ko smo se spet vidli na morju, prideta onadva ven z idejo, da bi nama na tak način pomagala, če želiva (sicer jaz ne bi seksala s tem moškim, ampak bi si pač njegovo spermo vbrizgala sama z brizgo). Sem bla čist šokirana...najprej nad njuno idejo samo in potem, ko sem se mal pomirila še nad tem, da sta nama v bistvu pripravljena pomagat na tak način...(sta rekla, da lahko tut prekinemo vse stike, če želiva, če imava pomisleke glede tega, da bi se potem še videvali in bili prjatli-psiha pa to) V glavnem, midva sva hvaležno zavrnila ponudbo, ker sva itak vedela, da naju enkrat čaka (anonimni) darovalec... No, zdej imava dva otročka na tak način... Se pa strinjam s tisto, ki pravi, da je to stvar vpletenih oseb...Ne obsojam tistih, ki se odločijo za to, sploh pa če so vsi za in so vsi s tem razčistili pri sebi. V tem primeru doborodošel otroček med nami...glavno, da boš ljubljen!
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 7.8.2010 14:29:09
|
|
|
|
buči
|
Nikakor! A poznaš zdravstveno "zgodovino" njegove družine? Pri nas sta oba otroka dedovala po možu "saj-ni-važno-katero-bolezen". Drugo: družinski prijatelj, pa da vsakič, ko pogledam otroka, v njen vidim njega. Ni šans.
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 7.8.2010 21:47:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ali bi se spustile v spolni odnos z drugim moškim, ki že ima otroke in so vaši družinski prijatelji? Soglasno z njegovo ženo in vašim možem... precej nazaj sem poznala tak primer. nikoli in nikdar
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 7.8.2010 21:50:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie Za to, da bi šla prav v spolni odnos z drugo osebo nisem. Bi šla pa za nadomestno mamo komu od bližnjih oz. bi jo probala poiskati, če sama ne bi mogla meti otrok. To se mi zdi zelo lepa gesta. Saj ni potrebno seksati za to, da dobiš otroka, lahko "ti ga vstavijo" zdravniki. jaz pa ne bi zmogla.....bi si celo življenje očitala, da sem dala svojega otroka drugi ženski
< Sporočilo je popravil Saraya -- 7.8.2010 21:51:02 >
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 9.8.2010 15:10:55
|
|
|
|
mala zirafa
|
Saj obstajajo postopki inseminacije.Zaka bi morala prav v sp. odnos.Jaz že ne bi, ni šans.
|
|
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 9.8.2010 20:16:45
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Jaz tudi vem za tak primer ... res al kaj? Ja res - moški, ki je "priskočil na pomoč" je bil celo brat od tega, ki ni mogel imeti otrok, in so se pač tako dogovorili, pa tudi uspela je zadeva. IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia kaj pa v primeru, da je ženska neplodna (ko si v postopkih, si itak tretiran kot neploden par in ne posameznik - v najinem primeru sem bila jaz "krivec", pa so me vendo vsi popravljali), a pol bi pa una tadruga ženska zanosila s tvojim možem, da bi mela pol midva otroka al kako? (mal sem zabluzila ) Uf to je pa potem že nadomestna mati ... To je pa še sploh toliko težje izvedljivo - nositi otroka 9 mesecev, se nanj navezati, ga roditi, potem ga pa dati drugi ženski ... Zelo solidarno od tiste, ki bi to zmogla - jaz zase vem, da ne bi. Nadomestno materinstvo v Sloveniji zaenkrat še ni dovoljeno, tako da druga ženska ne more donosit otroka in ga dat po porodu drugi ženski. Je pa to mogoče v ZDA, sploh v kakšnih filmih vidiš take primere.
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 9.8.2010 21:32:49
|
|
|
|
muco
|
ja , jaz mislim, res mal preveč filme gledate !!!
|
|
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 10.8.2010 11:35:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ali bi se spustile v spolni odnos z drugim moškim, ki že ima otroke in so vaši družinski prijatelji? Soglasno z njegovo ženo in vašim možem... precej nazaj sem poznala tak primer. A vas je bilo več v igri? Ne, samo kolegica od znanke. Z možem sta se trudila in trudila pa nič in nič dokler možu niso potrdili 100% neplodnost. Leta so tekla, možnosti za posvojitev je bilo vedno manj oz. je sploh ni bilo, za to so vedeli tudi njuni družinski prijatelji. Želja po otrocih je bila velika in ženski sta nekako skvačkali, da bi bila ta možnost sprejemljiva za obe. Tudi moža sta se strinjala in treba se jima je bilo dati dol le 3x. Mislim pa, da so še vedno zelo dobri prijatelji.
|
|
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 10.8.2010 15:02:28
|
|
|
|
dory
|
ne bi...prvo kot prvo imam doma vse kar rabim, drugo kot drugo, če bi že iskala ljubimca bi ga čimdlje :)
|
|
|
|
RE: Če ne morete zanosit... 10.8.2010 16:00:57
|
|
|
|
~Biba~
|
ne!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?