Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Strah pred selitvijo 24.10.2010 10:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: dalia8184 ampak kaj naj pa naredim, da bom obučila adrenalin in veselje ob takih spremembah??? Nisem vedela, da je TREBA občutit adrenalin in veselje ob spremembah. Saj ni treba. Fino pa je, če se zavedaš, da če greš na svoje s partnerjem in imaš še službo, pa če imaš kje živet....da to ni neka katastrofa, ampak čisto normalna varnost, ki naj bi jo bil odrasel človek sposoben preživet brez nekih po0sebnih psiholoških obravnav (razen v primeru, da se ti kemija v telesu zmeša zaradi bolezni, vendar se to da zdravit in bolezen mine, ko kemijo v telo dobiš, ne traja potem to še mesece dolgo - sledjne je potem psihološki vzrok). Ni treba, točno, je pa dobrodošlo, tako v paketu, nekaj veselja, vznemirjenja, pozitivnega adrenalina... Recimo kot otroci ki gredo na izlet in se ga veselijo...ne pa da jokajo, da bodo en dan brez mamice.
< Sporočilo je popravil milijonarka -- 24.10.2010 10:22:33 >
|
|
|
|
RE: Strah pred selitvijo 24.10.2010 12:29:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj vem, da ni treba. A tako se tole bere. Se strinjam z obema. Ko bi ljudje manj pričakovali od drugih, od okolice, od dogodkov... bi imeli pol manj težav... V današnjih časih "mora" biti vse popolno, 100%, takoj, zdaj. Me ne preseneča, da bo takih stisk še veliko več. Upam, da nas bo recesija postavila nazaj na realna tla.
|
|
|
|
RE: Strah pred selitvijo 24.10.2010 14:17:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop Ko bi ljudje manj pričakovali od drugih, od okolice, od dogodkov... bi imeli pol manj težav... V današnjih časih "mora" biti vse popolno, 100%, takoj, zdaj. Me ne preseneča, da bo takih stisk še veliko več. Upam, da nas bo recesija postavila nazaj na realna tla. Ujeli smo se v paradoks obilja, namesto da bi obilje postalo naše "orodje", smo mi postali njegov ujetnik. In - večina se teh sploh ne zaveda.
|
|
|
|
RE: Strah pred selitvijo 24.10.2010 19:59:42
|
|
|
|
dalia8184
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: dalia8184 ampak kaj naj pa naredim, da bom obučila adrenalin in veselje ob takih spremembah??? Nisem vedela, da je TREBA občutit adrenalin in veselje ob spremembah. Jaz tud ne, ampak je nekdo pred tem mojim postom napisal, da bi morala občutit adrenalin... ne vem več kdo in ne da se mi iskat tistega posta. Sicer pa sem se te dni malo pogovarjala z ljudmi, ki so se selili in so doživljali še hujše travme. Jaz sem bila samo ene par dni bolj tako... in ko se ne počutiš dobro, se pač bojiš, da bo kr skos tako... vendar to seveda mine in slej ko prej se navadiš, najdeš svoj mir in ti je lepo... Eno OT vprašanje - mi lahko prosim nekdo razloži, kaj pomenita ta dva znaka:
< Sporočilo je popravil dalia8184 -- 24.10.2010 20:06:29 >
|
|
|
|
RE: Strah pred selitvijo 24.10.2010 21:32:49
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: dalia8184 Eno OT vprašanje - mi lahko prosim nekdo razloži, kaj pomenita ta dva znaka: je znak punčko je znak za fantka
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?