vesna_b -> RE: Strah pred selitvijo (4.8.2010 8:40:45)
|
ma saj je vsak začetek težak. no, bolj v smislu neznanega, ker ne veš, v kaj točno se podajaš. ampak jaz bi se na tvojem mestu osredotočila na pozitivne stvari: - več časa bosta s fantom skupaj - vsak večer boš zaspala v objemu - kot je že ena napisala - lahko boš v spodnjem perilu (al pa celo brez) ležala na kavču in se cartala, gledala TV - nova izkušnja na delovnem področju - pa itak vsi vemo, kako so pomembne, ker vse zanima, kaj si že počel - kako bodo lepo občutki, ko se boš vračala domov (ko bosta oba prišla k tebi domov na obisk) vem, jaz sem se selila par kilometrov, pa... no, ni mi bilo težko jit, ker sem itak prej imela skoraj za potovalko v avtu, pa še za eno potovalko pri mojemu doma (vsak mesec sem rabila še eno polico), tako da se mi res ni splačalo več prevažat, he he[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ampak če me je pa kdo vprašal, iz kje sem, sem pa še vedno govorila moj domači kraj, pa sem potem popravljala. pač je sprememba, ampak spremembe morajo biti. pa poglej nas, koliko nas je, ki ti govorimo, da je fajn... globoko vdihni, se nasmehni, povej staršema, da jih imaš rada in da se to ne bo spremenilo, in naj bosta vesela zate. ter seveda, da bosta lahko, takoj ko bosta poštimala stanovanje, prišla na obisk. pa boš videla, da bo lažje. in potem pogumno zakorakaj novemu življenju nasproti. uživaj. ker tvoj fant te ima res rad, če želi, da prideš k njemu.
|
|
|
|