|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (257. nadaljevanje)
22.7.2005 10:08:51   
ZARA
Ah, kolk vas je...kako naj se pa vseh zapomnem...gremo: Astra,cmokec,koala,tia,Pia73,Pika74,baguska,Anitka,Goya (kje je ona??),hmmmmmmmm...še kdo??
Uglavnem DOBRO JUTRO!!!
Anitka,ne vem če ravno 'pašem med vas'?

PIAAA,a se čepek lušči dalje :zmeden2:???

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
22.7.2005 10:22:24   
Anitka
Hej ZARA, veš da pašeš k nam :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: In kdaj greš ali si mogoče že bila :zmeden::zmeden2: na morju?

ASTRA verjetno bo to kar maček, jaz sem tvoj post prebrala le enkrat :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
22.7.2005 10:24:51   
ZARA
Gremo v prvi polovici avgusta za kakšnih 7-10 dni...smo pa že bili junija 5 dni...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
22.7.2005 10:28:55   
Anitka
Ja lepo. A boste šli kam daleč? Sem radovedna, kaj' In kako si kaj drugače?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
22.7.2005 10:33:27   
ZARA
Ne nič daleč,na obalo...k tašči...ona gre pa k bratu na obisk za nedoločen čas,tako,da bomo sami v stanovanju...jeeeeeeees!!!
Drugač sem pa BP in čakam da se Pia javi,pa nič...:zmeden2:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
22.7.2005 10:52:43   
pika74
O bejbike :love:

Midva sva mislila it včeraj na morje, pa se je neki zataknil, ker šele dons popoldne dobiva slike od fotografinje in pol jutr najbrž res še mal odrineva na kšn Pag al pa Krk.

Jaz se pa počas spravljam narest še en album - od hanimuna. Sam spet bom žalostna - :((:((:(( 100 slik sm pobrisala :((:(( prejšn črn tork :((:((:((.

OK vam bom pa probala narisat kšno kamelo 8)8). Sej sm mela itak mal fatomorgane tm dol 8)8)

BTW a ma ktera kšn recept za borovnice ponucat?
Jih mam mal preveč.

:rozica::rozica::rozica:

Lp
:racka:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
22.7.2005 11:19:30   
biba77
Hmmm, borovnice? :zmeden2:
Na snops,
v pecivo,
v marmelade,
s sladkorjem in smetano,
s skuto v palacinkah,
v sadni kupi,
posusis za caj,
lahko pa jih das enostavno v skrinjo in jih bos ponucala pozimi.
:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
22.7.2005 11:49:10   
Sulfinija
Ojla!!!!!!

Da se vam še jaz malo pridružim v tem vašem nadaljevanju.
No tudi jaz sem danes vesela,zelo lepo vreme,...No komaj čakam,da pride moj lubi domov iz službe in tudi midva odrinema za tri dni na Gorenjsko.
Tam se bom srečala z svojo dolgoletno prijateljici in še in še,....
Anitka ti kar uživaj na morju,napolni si baterije,naberi novih moči,...
In ne poza name in drži za drugi petek ogromne pesti,da bi izvedela vesele in dobre novice v MB v mabulanti glede ivf.
No tako imamo namen priti domov trije iz Gorenjske kajti jaz sem v času O.

Vsem skuapj še enkrat lep pozdrav in imejte se skrajno lepo,in seveda nepozabno.
Lep konec tedna vsem skupaj pošilja Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
22.7.2005 12:07:22   
Darja*
Ojla babike!

Jaz mam tud veselo novico. Dobila sem pošto iz Bolnice v Mariboru v kateri piše:
začetek priprave za poseg načrtujemo v mesecu avgustu - septembru 2005.na pogovor sem naročena 05.09.2005.
Punce začnejo se priprave za IVF.
Hura,....:bravo::bravo::bravo::bravo:

PS: Ameli, kako si kaj? javi se mi kaj v nabiralnik. Velikokrat se spomnim nate in na najino lakoto,...ha ha ha ha :love::)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
22.7.2005 12:55:13   
Gea1
Marička kolk ste napisale. Sem se komaj prebila skozi.
Frizerka lepo, da si se nam še ti pridružila, samo ne vem, na kaj si do zdaj čakala. Bi se lahko že prej, veš. ;) Me ne bi bile nič jezne!
Astra upam, da je rojstni dan minil, kot se šika in da si ga zalila, kot je treba. Kolk si že bila stara?
Pia je pa čepek izgubila, ali karkoli že. :bravo: Se pravi, da bo kmalu!!!! :sloncek::sloncek::sloncek:
Pa tudi Tii ne fali več dosti.
Se mi zdi, da ni še tako dolgo tega, ko smo se še skupaj :(( ob prihodu :hudicek:. Zdaj pa poglej si ti to. Le kdaj je minilo. :bravo:
Me je Majanin post prijetno presenetil, saj sem glih včeraj delala svoj obračun, kolk je že :hudicek: mesecev, odkar sva začela delati na tem. In sem se kar :((, ko sem ugotovila, da jih je že 26. Vmes sicer en intzermezzo, ampak kljub temu grozno velik. Če bi mi prej kdo rekel, da bo toliko, bi mu itak rekla, da je mal nor oz. ne fejst nor. :(
Anitka, ti pa kmalu greš na :morje:. Glej da boš uživala in nič razmišljala in da se vrneš z eno veselo novičko, saj dopusti lahko delajo čudeže. Govorim iz lastnih izkušenj. In ne rečt, pa jaz nisem med njimi, ker tudi lani ni šlo, ampak se pusti presenetit. Mogoče pa je le usojeno letos.

Pozdravljene še vse ostale, ki jih nisem omenila in uživajte vikend! :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
22.7.2005 13:02:34   
biba77
gea1, MLADA se napise, ne stara! :)-:)-:)-

Ja, jaz sem tudi malo prestela mesece... sva ze na koncu 28. :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

eh, nima nam kaj bit... bo ze... in to kmalu!!

:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
22.7.2005 15:21:47   
Gea1
Upam, Astra upam, ker če ne bom prej stara mama, samo ne vem komu???? :)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
22.7.2005 16:30:14   
Anitka
Uf ste pridne :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: To pa so zdaj nadaljevanja kot pred kakšnim dobrim letom, ko je bilo vsak dan kakih 5 ali več podstrani :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Joj kako dobro se spomnim, ko smo objavile novičko, da je Pia 73 srečka :nosecka: in danes ima že malo štručko v naročju. Kako je čas minil. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

PIKA 74 uživajta na :morje: in ne pozabi poročat novičk tam v začetku avgusta. Jaz že zdaj stiskam :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

DARJA* super za lepe novičke in želim ti čim krajšo pot do :duda: :miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska: Ja Ameli se pa res že nekaj časa ni oglasila :zmeden2::zmeden2:

GEA1 zdaj si me pa dobila :)-:)-:)-Še včeraj sem eni prijateljici razlagala, da naj mi ne govori o :morje: in pozitivnem vplivu na zanositev, ker lani tudi ni šlo. Ne saj ne bom več tako razmišljala. Če nama je usojeno, bomo prešvercali kako :duda: , če ne pa bo že enkrat tja do božiča ali do aprila/maja kot je napovedal kartomantik:)-:)-:)-:)-:)-

ASTRA zdaj sem pa še jaz preštevala mesece in po mojih izračunih teče 26 mesec bojev. Sicer pa je letos plodno leto in le še na pravem peronu se postavimo pa bomo v 9nebesa

:nosecka:TIA nama pa ni uspelo priti na :kava: in čvek :( Bomo šle potem z :duda: Upam, da bosta počakala na mojo vrnitev. Piin malček je "ubogal" in prišel na svet pred mojim odhodom.;)

KOALA tebi pa naj še enkrat zaželim sanjsko poroko.:rozica:9nebesa:rozica:9nebesa:rozica:

Punce to je moje zadnje javljanje za nekaj časa. Če ne prej se bomo brale spet 6./7.8. Imejte se lepo in ne poazabite mi poslat kakšnega SMS-a, sploh, če bo kaj novega (nosečke, rojstva ipd.)

Pa pa,

Anitka:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?