Anitka -> ZA NAS (257. nadaljevanje) (21.7.2005 18:12:22)
|
Hojla! Na hitro odprem novo nadaljevanje, potem se mi pa že mudi naprej. Danes sem bila v MB pri dr. Reljiču na kontroli po aprilski LPSC. Tam je bila tudi naša skorajšnja nevestica Koala, s katero sem preživela lep delček dneva, vmes pa se nama je pridružila tudi naša današnja slavljenka Astra ;) Hja kako sem opravila. Po pregledi vseh izvidov je rekel, da je z nama vse v redu in da ne vidi vzroka, da ne zanosim. Moteči so le ti moji stalni izcedki, ki se pojavljajo nekaj dni po O. Predlagal mi je monitoring ciklusa, pri katerem bojo spremljali moj ciklus in kaj se v njem dogaja. Obenem pa mi je predpisal še Klomifen, s katerim bom tudi takrat začela. Zdaj moram "počakati" na M (nekje 9.8.) in takrat pokličem in se naročim na UZ nekje 5.dan ciklusa. Potem avgusta pa se lahko tudi že naročim za morebitno inseminacijo. Sem pa jaz vseeno odločena, da rata prej ;) In kako ste kaj ostale bejbe? :nosecka:PIA 73 je kot zgleda še kar doma. Bo malček očitno počakal, da jaz odidem na :morje:;) KOALA držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska:, da boš imela v soboto sanjsko poroko in da vama bo vreme ugodilo. Koala se vam bo oglasila nekje okrog srede. :nosecka:BAMBI pa uživa v čofotanju na :morje: :nosecka:TIA pa ti, kje si?Pa :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:TINKAMIŠKA, NANNN,CMOKEC,PI....? MOJCA9000 uživajta tudi vidva in vrnite se vsaj trije. vSEM EN LEP POZDRAV IN PIŠITE V ZA NAS. Pa pa, :pika:
|
|
|
|