|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (257. nadaljevanje)
21.7.2005 19:48:22   
Marina_
Kalina a veš da se s sexom pozdravijo vse bolečine?(le zakaj):)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.7.2005 19:49:26   
baguSka
pol ja pa treba sexat začet :)-:)- :ups::ups:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.7.2005 19:51:15   
Marina_
Baguska kaj pa pol še delaš tukaj? Hitro:sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.7.2005 19:52:15   
Kalina
ja sej verjamem, sam k moj :love: se zdej neki spara, sam ucer sm ga hotla fentat, sva spala pri mojih, in midva na moji stari pojstli, brat na svoji, v ist sobi, no in se ulezeva, in me objame oduzadi, pa tko neki zacutim, pa se zasmejem, ja kaj ti pa je, pa rece ja nevem pa se smejim, mislim hotla sm ga fentat, k sva pr nama, se sam uleze pa zaspi, k sva pa kje drugje bi pa skoz neki :sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.7.2005 19:54:00   
baguSka
ja mojga ni - sama pa ne morm otročov delat :ups::ups:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.7.2005 19:55:18   
Suana
ojla punce!!!!
vidim da se o seksu pogovarjate!:sloncek::sloncek:
pa saj bo jutri boljše!!!
jutri je petek punce uživajte in naj vam delovni dan mine zelo hitro!!!
jaz sem glih te dneve v plodnem cajtu in vam povem da tudi mene vse boli pa seksamo na veliko!!:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.7.2005 19:55:24   
Kalina
hahaha, poklic soseda :)-:)-:)-

hecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam se!;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.7.2005 19:57:57   
baguSka
mam same stare mame :ups::ups:

punce iz ZA NAS-a upam da ne zamerte, ker smo si prvošle to temo.. že gremo če..:ups:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.7.2005 19:58:14   
Marina_
Baguska pol pa naslednjič najboljše če bo kaj ostalo,da shraniš v eno posodico in uporabiš(samo če boš popila noseča neboš postala):)-:)-:)-:)- joj grem jaz raje spat ker same bedarije kvasim danes
pa pa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.7.2005 20:00:35   
baguSka
hehe :)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.7.2005 20:08:57   
tinkamiška
Hehehe, kok sem se nasmejala:)- Vglavne treba je seksat, ad ti nebi čelo odpadlo:)-:)-:)-

Sej se hecam. Sam včasih pa res pomaga če te glava boli en dober seks, pa še fajn je potem zaspat;)

Skor ne vem več kako to zgleda, je zdej suša pri nas doma:zmeden:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.7.2005 20:10:23   
Kalina
Tinka dobrodosla v moj klub called Do it yourself! :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.7.2005 20:11:41   
Pia73
Babe,.... :)-:)-:)-

Jaz sem še kar tu,.... :metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.7.2005 20:14:02   
Marina_
Daj Pia 73 kako si?Upam da nisi jezna ker smo se malo zatipkale:ups::ups:
Kaj še ne greš v Rim?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.7.2005 20:15:47   
tinkamiška
Kalina:)-:)-:)-

Pia a bi rada šla zdej v Rim al bi še počakala? Po mojem je čakanje najbolj smotano:zmeden:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.7.2005 20:26:40   
Pia73
Sej ni panike,... sem prvič čakala 8 dni po roku in sem se sedaj psihično čisto pripravila na to. Sem res čisto skulirana. Dejansko sem danes 3 dni po PDP-ju, če gledam rok po zadnji M, sicer pa imam uradni rok jutri. Jaz pa mislim, da bo 25.07. Če bo pa kaj prej pa seveda ne bom jezna. Itak pravijo, da bo velik fant. Moj :love: pa pravi naj grem iz petka na soboto rodit,... Bo že, ko bo. Ko je :duda: zrel se itak odloči in pride ven. Jaz bom pa že počakala,.... 9nebesa9nebesa9nebesa

Seveda nisem jezna,.... :bravo::)-:bravo: Sem celo vesela, ko vidim kako mislite name,.. :ups::ups::ups:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
21.7.2005 21:20:05   
Anitka
Hej babnce:)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)- Me je skoraj kap, ko sem videla kako pridno ste se razpisale :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pa obdelale ste tudi kar nekaj stvari od čela :ups: čepa pa vse tja do seksa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo::bravo: Vas že kar pogrešam, pa sploh še nisem na :morje:

PIA 73 kdor čaka dočaka, a ne? ;);)

ZARA sem vesela, da si tudi ti v ZA NAS. :bravo::bravo:

KALINCA ti pa le pojdi do G, pa da preveri kaj je s tabo. Potihem si pa želim.....9nebesa9nebesa

BAGUSKA ti si mi pa tudi nekam sumljiva :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

FRIZERKA dobrodošla tudi ti v ZA NAS :rozica::rozica::rozica:

Pa vse ostale tudi :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
21.7.2005 21:40:13   
Pia73
Ja, kdor čaka dočaka,... 9nebesa9nebesa9nebesa

Najprej jaz potem pa vse ve za mano,... 9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.7.2005 21:43:06   
Anitka
Seveda Pia73, to pa itak 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.7.2005 22:34:26   
cmokec
Evo, se še tukaj javim.

10 dni sem bila na morju in sem se imela zelo lepo. Drugače sem dobro, malo imam zdravstvenih težavic, a se pridno pazim in zaenkrat gre. Sem pa na bolniški in bo do konca tako ostalo. Sem pa trenutno v 28t.

Vsem, ki odhajate na morje želim prijetno čofotanje, ostale se pa tudi malo spočijte v kaki senčki.

:rozica: Pia73 :rozica:, na tvojega drugega sinčka pa toliko dobrih punc s foruma čaka, da bo sigurno hitro opravljeno. Pa z sviscem ali brez njega. :rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica:

:rozica: Koala :rozica:, še enkrat dobro premisli, ker poroka je pred vrati. Pa ne mislim, da bi si premislila, ampak da bi se zavedala svoje sreče. :rozica::rozica::rozica::rozica:

:rozica: Astra :rozica:, vse najboljše še enkrat, :torta::darilo::rozica: Bibi pa sporoči, da jo resnično pogrešam in si želim, da jo čimpreje berem.

:rozica: Anitka :rozica:, a imaš sedaj počitnice, ali imate vrtec odprt? Pa fino te je brat, ker se mi zdi, da si se spet malo postavila na nogice. Pa še izvidi so dokaj obetavni, le tisto sluz ti uredijo. :bravo::bravo::bravo:

:rozica: Pika74 :rozica:, kako prenese rit toliko kilometrov? Al si še čisto med oblaki, ker tako suhico bi mogle že do SLO meje kosti bolet. Še enkrat iskrene čestitke ob poroki :bravo::bravo::bravo:, slikice so pa take, da ti želim ravno takšen zakon. Lep, sončen, nasmejan, ljubeč, .............

Vsem neimenovanim prav tako en lep pozdravček,

cmokec

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
21.7.2005 22:42:30   
tia
Hej,

ve pa ste pridne,kako ste se razpisale,:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

Jaz sem še doma,:);) in upam da bom še malo,saj ne da nebi šla v Rim,ali bi pa rada še malce uživala.
Sem drugače v redu,le tu pa tam me kaj zaboli,more me drugače ne bom vedela,da sem med :nosecka:.

Pia73 ,saj ne bo not ostalo,naj se ti želja uresniči in da bi svojo :duda: držala ko si najbolj želiš.9nebesa9nebesa boš kaj hitro doživela.Misli vsaki dan nate,ali si že mamica ali pa le vesela :nosecka:.

Anitka,nebo ti potrebno iti v MB,saj boste iz :morje: tako ali tako prišli trije,letos je to hit,da iz :morje: pridejo trije ali pa še kakšen več.:);)

Astra,a si lepo praznovala?:torta::darilo::rozica:

Koala,sem 10000000% da boš lepa nevestica,zato ti želim,da bo ti ta dan ostal v najlepšem spominu.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Frizerka boljše,da imaš slabosti ,saj to so dobri znaki,da je s :duda: vse OK.

Tako to bo na kratko,ker moji :duda: več ne paše,da sedim me kar lepo med rebra butka.

Vse ,ki nisem omenila želim vse dobro,naj bodo skrite želje moje želje.Uživajte :);)9nebesa:)-.

pa pa

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
22.7.2005 8:29:42   
Anitka
Dobro jutro!:zaspan::zaspan:

Jaz bi še malo spala, pa me je naš kričač že ob sedmih iz postelje vrgel.8):)- Sicer si pa moram itak spakiarti stvari za na :morje: kar najbolj sovražim, saj nikoli ne vem kaj vse naj vzamem zraven. Kup "cunj" je že zunaj, zdaj pa me čaka še NUJNA selekcija.8)8)8) Do večera bo že.

:nosecka:CMOKEC dobrodošla spet med nami. Lepo, da si se imela super na morju. Drugo leto vam bo pa v družbi :duda: še lepše.Upam, da te zdravstvene težavice ne mučijo preveč. Ti pa le pazi na vaju s :duda: in želim vama vse dobro :rozica::rozica::rozica: Pri nas je pa vrtce zdaj 4 tedne na počitnicah, tako, da sem jaz na 4-tedenskem dopustu. In en teden je že mano. Joj kako hitro bo to spet minilo:(
Drugače pa sem kot vidiš spet kar precej na nogah, tako, da nisem več tista "tečka" :)-:)-

:nosecka:TIA se je tudi oglasila :bravo::bravo: Upam, da boš še kar doma in da ne boš šla predčasno v Rim. Le počakaj s :duda: na mojo vrnitev.;) Ja in iz tvojih ust naj gredo besede saj veste kam...9nebesa9nebesa9nebesa

:nosecka:PIA73 a je kaj novega? :miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica:

ASTRA kako si kaj? A maš kaj mačka 8):)-;) ?

Pa ostale? Kje ste, a še spite?

Lep dan vsem skupaj in se beremo,

vaša Anitka:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
22.7.2005 8:29:44   
Anitka
Dobro jutro!:zaspan::zaspan:

Jaz bi še malo spala, pa me je naš kričač že ob sedmih iz postelje vrgel.8):)- Sicer si pa moram itak spakiarti stvari za na :morje: kar najbolj sovražim, saj nikoli ne vem kaj vse naj vzamem zraven. Kup "cunj" je že zunaj, zdaj pa me čaka še NUJNA selekcija.8)8)8) Do večera bo že.

:nosecka:CMOKEC dobrodošla spet med nami. Lepo, da si se imela super na morju. Drugo leto vam bo pa v družbi :duda: še lepše.Upam, da te zdravstvene težavice ne mučijo preveč. Ti pa le pazi na vaju s :duda: in želim vama vse dobro :rozica::rozica::rozica: Pri nas je pa vrtce zdaj 4 tedne na počitnicah, tako, da sem jaz na 4-tedenskem dopustu. In en teden je že mano. Joj kako hitro bo to spet minilo:(
Drugače pa sem kot vidiš spet kar precej na nogah, tako, da nisem več tista "tečka" :)-:)-

:nosecka:TIA se je tudi oglasila :bravo::bravo: Upam, da boš še kar doma in da ne boš šla predčasno v Rim. Le počakaj s :duda: na mojo vrnitev.;) Ja in iz tvojih ust naj gredo besede saj veste kam...9nebesa9nebesa9nebesa

:nosecka:PIA73 a je kaj novega? :miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica:

ASTRA kako si kaj? A maš kaj mačka 8):)-;) ?

Pa ostale? Kje ste, a še spite?

Lep dan vsem skupaj in se beremo,

vaša Anitka:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
22.7.2005 8:31:10   
Anitka
:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
22.7.2005 8:49:22   
biba77
Anitka, za macka nisem sigurna sem pa tvoj post dvojno prebrala...:zmeden: Mislis, da bi to lahko bilo to? :)-:)-:)-
Ja, ocitno sem vceraj zamudila kar dober cvek... Se enkrat vsem hvala za cestitke. Bil je lep dan zame. In polno rozic in smeha in zvecer tudi :ups::ups::ups: piva. Joj, je bilo danes tezko vstati. Jesti seveda nisem mogla... Sem prej en jogurt zmazala, zdaj pa pocasi prihajam k sebi.
Ja, lepo je videti, da se "tastare" javimo na enem mestu, a ne?
Frizerka, zakaj pa se nisi prej pridruzila?
Cmokec, imas kaj barve?
Bambi je na morju in se nam bo v nedeljo kaj oglasila. Pravi, da uziva.:morje:
Pia73, draga :nosecka:, se malo, pa boste 4. Nisem slogarca, ampak dolgo pa ne bo vec, ne? :)
Tia :nosecka:, ti ze tudi zadnje dneve nosecnosti pocasi pricakujes, ha?:zmeden2:
Pika74, kako je bilo na honeymoonu?
Anitka, nic prevec spakirat. Tam bos tako vglavnem v kopalkah, a ne? Drugace bi tako lahko vzela celo omaro s sabo, skupaj z gumijastimi skornji in marelo (ko ne ves, kako vreme bo). :)

Punce, pri meni nic novega, Izcedek je izginil. Vcasih me se scipne tam spodaj, ampak nic... Sem za sigurno vceraj en mali testek naredila - saj veste, praznovanje, pa to ... Pa je bil neg., tako, da me pac zanima, ce bom imela vsaj na morju mir...

:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.