|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako jih oblečete ponoči
13.6.2010 16:45:05   
picola1
Naša je sicer bolj vroče sorte, sam jo imam vseeno v dolgi tanki pižami pa v čist tanki spalki, okno odprto...Zjutraj ima vedno rahlo hladne noge, če je brez nogavic, če je pa v pajacu pa ne, itak...Jo pa zjutraj vsakič vprašam, če ji je blo kaj vroče ponoči pa pravi, da ne...torej zaenkrat ne bom ničesar spreminjala, čeprav je meni hudo vroče ponoči in moram spat brez vsega...(sam jst trenutno nisem kredibilna, ker sem v zadnjih tednih nosečnosti in itak umiram od vročine)

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.6.2010 17:35:18   
Katy78
Enodelna tanka pižama s kratkimi rokavi in kratkimi hlačnicami. Okno je celo noč odprto, zadnje dni ima odprta tudi vrata od svoje sobice, v dnevni pa odprta balkonska vrata, tako da ima čim bolj sveži zrak, ni pa prepiha. Je bolj vroče sorte. Mi imamo drugače v spalnici in v otr. sobici okno ponoči vedno odprto, edino, ko je bil pozimi tisti ta hudi minus, so bila zaprta. Pa radiatorji so tudi v spalnici in otr. sobi čez celo leto vedno zaprti. Je pa res, da smo v bloku in da je zelo dobra izolacija.

Čez dan te vroče dni spi samo v plenički.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.6.2010 17:50:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

In kako mu preprečiš, da si jo odmontira ... namša si jo je odmontirala 3x ... no ko si jo je zadnjič, je bila plenica pokakana in se je potem v taki tišini, da se niti babyphone ni vklopil potem s tistim igrala (beri: drek povsod user posted image ) ... no to je bilo potem zadnjič, da sem jo zaradi velike vročine pustila samo v plenički spat ... ji dam vedno vsaj še kratke hlačke, ki se dajo v pasu zavezat gor.

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
19.6.2010 8:50:06   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

In kako mu preprečiš, da si jo odmontira ... namša si jo je odmontirala 3x ... no ko si jo je zadnjič, je bila plenica pokakana in se je potem v taki tišini, da se niti babyphone ni vklopil potem s tistim igrala (beri: drek povsod user posted image ) ... no to je bilo potem zadnjič, da sem jo zaradi velike vročine pustila samo v plenički spat ... ji dam vedno vsaj še kratke hlačke, ki se dajo v pasu zavezat gor.

Sicer se spomni vse mogoče norčije, ampak da bi si pa poskusil odmontirat pleničko, mu pa še ni padlo na pamet. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.6.2010 12:23:15   
Anonimen
Jap, iznajdljivost naše punce je neomejena user posted image

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
19.6.2010 14:08:43   
pelin
Moja dva , ki sta že večja (nimata več plenic da bi si jih odmontiralauser posted image ), spita tako kot jaz v poletni pižami (kratki rokavi in kratke hlače) in sta pokrita s prazno  prevleko za prešito odejo. Tudi, ko sta bila še dojenčka, sem ju oblačila podobno in čeprav smo imeli v spalnicah precej vroče, sta vedno spala bolje, če sta bila vsaj do pasu pokrita z lahko odejo,  prevleko ali vsaj s tetra plenico. Očitno sta se počutila bolj varno, pa tudi meni se je tako zdelo bolj primerno. Telo se v spanju namreč kar precej ohladi in jaz sama po sebi vem, da če kdaj odkrita zaspim na sedežni, se vedno zbudim ker me zebe. Pa tudi vsa tista odprta okna in vrata, kljub temu, da se vam zdi , da ni prepiha, le tega vseeno povzročajo...Pa če dodam še insekte, ki radi priletijo skozi okna in vrata ( preverjeno mreže  na oknih in razni odstranjevalci mrčes- električni, spreji...ne preženejo vseh) so mi bili zmeraj hudo nadležni...
Moje mnenje je tudi  da se otroci lažje umirijo, če imajo pokrite vsaj nogice.
Sicer pa saj poznate tisto: eni imajo raje dolge hlače, drugi  kratke, tretji pa so najraje brez...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?