kako jih oblečete ponoči (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

leo**tia -> kako jih oblečete ponoči (10.6.2010 22:01:29)

naša 15mesečnica spi samo v bodiju bez rokavov.ni pokrita,noče bit..notri pa imamo trenutno27stopinj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Anonimen -> RE: kako jih oblečete ponoči (10.6.2010 22:03:01)

Jaz em jo danes oblekla v bodi z kratkimi rokavi in spodnji del pižame.

marta82 -> RE: kako jih oblečete ponoči (10.6.2010 22:05:22)

V pižamici, brez nogavičk, ni pokrit. Sva se pa ravno danes pogovarjala, če bi mu jutri pustila okno odprto ali ga manj oblekla (npr. samo body s kratkimi rokavi), ker se čisto vroč zbudi.

zmajaz -> RE: kako jih oblečete ponoči (10.6.2010 22:06:03)

Ta mali ima body s kratkimi rokavi, spodaj hlačke s stopalkami in zgoraj pižamico z dolgimi rokavi, ta večja pa je samo v pižami z dolgimi rokavi - s tem, da pri nas ni tako zelo vroče, ker jaz spim v tanki pižami z dolgimi rokavi in še pokrita sem z odejo in glede na to ta malih ne upam manj obleči.

štrumfek -> RE: kako jih oblečete ponoči (10.6.2010 22:08:58)

body z kratkimi rokavi, pa tiste tanke hlačke z stopalkami
pokrita pa ni

Urska09 -> RE: kako jih oblečete ponoči (10.6.2010 22:51:36)

Mi imamo v spalnici ene 24 stopinj. Spi v pižamici s kratkimi rokavi in kratkimi hlačkami ter v vreči, ki je tanka kot rjuha. In ima ponoči hladne roke.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.6.2010 23:48:42)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Deja -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 5:45:20)

Naš ima oblečeno - zaenkrat - pižamico z dolgimi rokavi... spi pa nepokrit, tako  mu je najbolj prijetno...

ZARA -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 6:26:12)

Pri 27+ res ne rabi bit pokrita.

mamica2009 -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 6:35:41)

Mi imamo 30 stopinj v stanovanju in spi v bodyju z kratkimi rokavi pri odprti okni celo noč.

ksenjak -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 6:50:11)

Oba - pižamica s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami. In oba sta celo noč odkrita.

lp

krtačka -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 7:23:36)

Mansarda-majčka s kratkimi rokavi in spodnje hlačke, ob sebi ima rjuho (sam tko ni pokrit z njo). In okno imamo odprto.

kristinaj -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 8:14:40)

pri naših je v sobi cca 24 do 25 stopinj, ponavadi vžgem klimo, ko gresta spat, sicer temp ne pade a je razlika občutna... po urci, dveh spanja, klimo ugasnem in odprem okna.... spista v kratkih majčkah, ponoči pokrita z rjuhco, če je ne zbrcata dol...

x_srečka_x -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 8:32:16)

bodi brez rokavov in tanki žakel,  okno imamo pa tudi celo noč dprto.

livia -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 8:34:46)

27 stopinj ????? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Mi imamo 23 stopinj in spita v eni tanki spalki, spodaj pa čist tanka pidžama.

tinkamarinka -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 8:48:53)

No moja mala pa je čudakinja - zmrznjena čudakinja [sm=smiley36.gif]. ponoči ima oblečeno spodnjo majco, bodi z dolgimi rokavi, fortirasto pižamo in štunfe na nogah. Če česa ni, mi celo noč kašlja kot zmaj. Meni je vroče, ko jo vidim, ona ima pa mrzla lička [sm=zmeden.gif].
Tak da, otroci so različni, prilagodi se njemu. pa probaš različne varjante, da vidiš kdaj najlepše spi [sm=smiley1.gif].

Najaa -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 12:11:53)

Body s kratkimi rokavi in ene tanke pajkice. Jo bom pa začela dajat v body s kratkimi na hlačke.

AnciM -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 12:15:28)

Večji v pižami in tanki vreči brez rokavov. Ni videt,da bi mu bilo prevroče. Manjši pa v pajacu in pokrit z odejo. Ne vem koliko imamo stopinj. Spimo pa vsi v enem prostoru in se do jutra pošteno ogreje.

Julija08 -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 14:13:17)

No, to sem se pa tud jaz spraševala...smo v mansardi (zvečer zadnje dni 27°C, okoli polnoči pade na 23°C) imamo pa odprto okno. Spi zadnje dni samo v bodiju s kratkimi rokavi, noče biti pokrit (takoj se zbrca), ampak ima nogice čisto tople, tako da mislim, da je OK. Je pa bolj vroče sorte, tudi hitro se začne potiti...

Sulfinija -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 14:16:47)

Bodi kratki rokav,nič pokrit ponoči okno odprto,balkonsko skipano,je pa vroče sorte.

LP Mojca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

koala.cek -> RE: kako jih oblečete ponoči (11.6.2010 14:19:30)

mansarda - 26 stopinj. celo noč okno odprto. body s dolgimi rokavi. nič pokriti.

miapia -> RE: kako jih oblečete ponoči (12.6.2010 8:42:00)

Normalno pižamo, je pokrita z rjuho. Tudi jaz spim v letni pižami in sem pokrita. Tako da stvar otroka in posameznika. Prebudi se nič premočena, vroča, rdeča in podobno. Je pa v spalnici zvečer bilo 24.7 stopinj.

petrolejka -> RE: kako jih oblečete ponoči (12.6.2010 21:43:06)

Oba, 2,5 letnik in 4 mesečnik spita v enodelni pižami s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami. Brez bodija. Imamo ponoči 26C...Okno je odprto na kip.

mayci -> RE: kako jih oblečete ponoči (12.6.2010 22:07:21)

Tudi naš ima poletno pižamo s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami, zaspi pokrit z rjuho, zbudi pa se največkrat odkrit.
Smo pa v mansardi iin imamo tudi ponoči okrog 26-27 stopinj.

Anonimen -> RE: kako jih oblečete ponoči (12.6.2010 22:55:24)

Mi smo v mansardi na zahodni strani in imamo precej vroče v spalnicah poleti zvečer (cca. 28°C), pa še brez klime smo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ... no in tamala spi v tankem bodiju s kratkimi rokavi in v tankih kratkih hlačah (v izogib incidentu, ki smo ga imeli lani poleti, ko je spala samo v bodiju, no in si je zjutraj, ko se je zbudila, čisto v tišini odmontirala pokakano pleničko in se s kakcom igrala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) pa ko gre spat jo samo z rjuhico pokrijem čisto tako za občutek, da jo nekaj objema ... no samo rjuhico ponoči itak zbrca iz sebe ... ji pa grem okrog 9:30ih, ko že trdno spi in se promet pod oknom nekoliko umiri, odpret okno na stežaj in ga potem ko grem sama spat zaprem ...

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>