Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 10.6.2010 22:03:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz em jo danes oblekla v bodi z kratkimi rokavi in spodnji del pižame.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 10.6.2010 22:05:22
|
|
|
|
marta82
|
V pižamici, brez nogavičk, ni pokrit. Sva se pa ravno danes pogovarjala, če bi mu jutri pustila okno odprto ali ga manj oblekla (npr. samo body s kratkimi rokavi), ker se čisto vroč zbudi.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 10.6.2010 22:06:03
|
|
|
|
zmajaz
|
Ta mali ima body s kratkimi rokavi, spodaj hlačke s stopalkami in zgoraj pižamico z dolgimi rokavi, ta večja pa je samo v pižami z dolgimi rokavi - s tem, da pri nas ni tako zelo vroče, ker jaz spim v tanki pižami z dolgimi rokavi in še pokrita sem z odejo in glede na to ta malih ne upam manj obleči.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 10.6.2010 22:08:58
|
|
|
|
štrumfek
|
body z kratkimi rokavi, pa tiste tanke hlačke z stopalkami pokrita pa ni
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 10.6.2010 22:51:36
|
|
|
|
Urska09
|
Mi imamo v spalnici ene 24 stopinj. Spi v pižamici s kratkimi rokavi in kratkimi hlačkami ter v vreči, ki je tanka kot rjuha. In ima ponoči hladne roke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.6.2010 23:48:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 6:26:12
|
|
|
|
ZARA
|
Pri 27+ res ne rabi bit pokrita.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 6:35:41
|
|
|
|
mamica2009
|
Mi imamo 30 stopinj v stanovanju in spi v bodyju z kratkimi rokavi pri odprti okni celo noč.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 6:50:11
|
|
|
|
ksenjak
|
Oba - pižamica s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami. In oba sta celo noč odkrita. lp
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 7:23:36
|
|
|
|
krtačka
|
Mansarda-majčka s kratkimi rokavi in spodnje hlačke, ob sebi ima rjuho (sam tko ni pokrit z njo). In okno imamo odprto.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 8:14:40
|
|
|
|
kristinaj
|
pri naših je v sobi cca 24 do 25 stopinj, ponavadi vžgem klimo, ko gresta spat, sicer temp ne pade a je razlika občutna... po urci, dveh spanja, klimo ugasnem in odprem okna.... spista v kratkih majčkah, ponoči pokrita z rjuhco, če je ne zbrcata dol...
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 8:32:16
|
|
|
|
x_srečka_x
|
bodi brez rokavov in tanki žakel, okno imamo pa tudi celo noč dprto.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 8:34:46
|
|
|
|
livia
|
27 stopinj ????? Mi imamo 23 stopinj in spita v eni tanki spalki, spodaj pa čist tanka pidžama.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 8:48:53
|
|
|
|
tinkamarinka
|
No moja mala pa je čudakinja - zmrznjena čudakinja . ponoči ima oblečeno spodnjo majco, bodi z dolgimi rokavi, fortirasto pižamo in štunfe na nogah. Če česa ni, mi celo noč kašlja kot zmaj. Meni je vroče, ko jo vidim, ona ima pa mrzla lička . Tak da, otroci so različni, prilagodi se njemu. pa probaš različne varjante, da vidiš kdaj najlepše spi .
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 12:11:53
|
|
|
|
Najaa
|
Body s kratkimi rokavi in ene tanke pajkice. Jo bom pa začela dajat v body s kratkimi na hlačke.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 12:15:28
|
|
|
|
AnciM
|
Večji v pižami in tanki vreči brez rokavov. Ni videt,da bi mu bilo prevroče. Manjši pa v pajacu in pokrit z odejo. Ne vem koliko imamo stopinj. Spimo pa vsi v enem prostoru in se do jutra pošteno ogreje.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 14:13:17
|
|
|
|
Julija08
|
No, to sem se pa tud jaz spraševala...smo v mansardi (zvečer zadnje dni 27°C, okoli polnoči pade na 23°C) imamo pa odprto okno. Spi zadnje dni samo v bodiju s kratkimi rokavi, noče biti pokrit (takoj se zbrca), ampak ima nogice čisto tople, tako da mislim, da je OK. Je pa bolj vroče sorte, tudi hitro se začne potiti...
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 14:16:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Bodi kratki rokav,nič pokrit ponoči okno odprto,balkonsko skipano,je pa vroče sorte. LP Mojca
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 14:19:30
|
|
|
|
koala.cek
|
mansarda - 26 stopinj. celo noč okno odprto. body s dolgimi rokavi. nič pokriti.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 12.6.2010 8:42:00
|
|
|
|
miapia
|
Normalno pižamo, je pokrita z rjuho. Tudi jaz spim v letni pižami in sem pokrita. Tako da stvar otroka in posameznika. Prebudi se nič premočena, vroča, rdeča in podobno. Je pa v spalnici zvečer bilo 24.7 stopinj.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 12.6.2010 21:43:06
|
|
|
|
petrolejka
|
Oba, 2,5 letnik in 4 mesečnik spita v enodelni pižami s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami. Brez bodija. Imamo ponoči 26C...Okno je odprto na kip.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 12.6.2010 22:07:21
|
|
|
|
mayci
|
Tudi naš ima poletno pižamo s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami, zaspi pokrit z rjuho, zbudi pa se največkrat odkrit. Smo pa v mansardi iin imamo tudi ponoči okrog 26-27 stopinj.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 12.6.2010 22:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo v mansardi na zahodni strani in imamo precej vroče v spalnicah poleti zvečer (cca. 28°C), pa še brez klime smo ... no in tamala spi v tankem bodiju s kratkimi rokavi in v tankih kratkih hlačah (v izogib incidentu, ki smo ga imeli lani poleti, ko je spala samo v bodiju, no in si je zjutraj, ko se je zbudila, čisto v tišini odmontirala pokakano pleničko in se s kakcom igrala ) pa ko gre spat jo samo z rjuhico pokrijem čisto tako za občutek, da jo nekaj objema ... no samo rjuhico ponoči itak zbrca iz sebe ... ji pa grem okrog 9:30ih, ko že trdno spi in se promet pod oknom nekoliko umiri, odpret okno na stežaj in ga potem ko grem sama spat zaprem ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?