bili83
|
Ja, najprej ga nočejo nobenemu pustiti in so do amena zaščitniške, potem po kakem letu, pa seveda, da se prihrani za vrtce, se jih da v varstvo babicam, ki morajo delati s tamalim izključno to, kar jim one dovolijo. Porabijo jih za vsako varstvo v petek zvečer, ko je treba na žur, isti pogoji kot prej...... Stanujejo socer v hiši, ker si na ta način lahko več privoščijo ali pa imajo rajši 200m2 kot 50m2 za katere bi bilo potrebno kaj plačat, ampak za božjo volje le kaj stari tolk težijo. Mogoče zato, ker imajo samo delo in nič veselja. Mogoče si pa tudi sami želijo mir in tišino, ...... Ampak k.u.r.c gleda stare, glavno da so za varuško, pa občasno še skuhajo, pospravijo, kupijo kaj za oblečt in obut in da delajo kar mladi rečejo. jao jao jao, pa kaj res misliš, da je pri vseh, ki smo mlade mamice tako samo zato, ker se ne strinjamo s taščami?? najprej, ja, moja tašča je tudi doma, pa verjemi, da če ne bomo dobili vrtca (in ga verjetno ne bomo) bo šel kam drugam v varstvo. rajši plačam, kot da ga njej pustim. drugič, ne meni ne mojemu ni bilo nič dano. stanovanje, ki ga imava sedaj (45 m2) je bilo prej staro gospodarsko poslopje in samo hb, da moj zna vse sam naredit in sva dejansko vzela kredit samo za material. tretjič, nikoli ne hodiva k tašči v hišo, ne prosiva je za kosilo, niti za varstvo. Tudi ne greva rada k tašči na teraso kjer cele dneve presedi in šinfa vse kar ji pride pod nos... mimogrede, je že bila na psihiatriji in ko kaj ni po njenem se zna zelo lepo zagovarjat s tem kak je ona boga pa bolana. Nikoli nama ni NIČESAR kupila, niti malemu in za vse, kar imava sva trdo delala. Ja, stroški so dosti manjši tukaj, kjer sva, kot bi bili kje v bloku, ampak žal ne gre drugače... lahko bi si privoščila kredit, pa ne želim, da bi ga slučajno še moj otrok za menoj odplačeval. plis, NE POSPLOŠUJ
|