|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barve za torto... kje dobit?
12.4.2010 12:39:57   
kasso
Zanima me, kje prodajajo jedilne barve za okraševanje tort. Ali obstaja kakšna internetna trgovina?
V trogivnah ala Mercator itd, dobim le par odtenkov, v trgovini Pekarne Vrhnika v Črnučah pa prodajajo v velikih dozah, kolikor ne bom nikoli porabila.
Najraje bi imela icing barve v vijolični, črni, oranžni barvi.

Ali je že bila katera v trgovini Bon Bon & Chocolate v LJ (Podhod Ajdovščina)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Barve za torto... kje dobit?
12.4.2010 13:08:06   
Anonimen
Kupila icing barve preko kulinarike pri uporabnici Pitoncica, tukaj je tema in seznam ter cenik
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11236&offset=110

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2010 13:08:08   
NEA_TEJA
Jest sem zadnjič kupila pri njih barve v prahu sam se mi zdi da so bolj primerne za ticino maso kot za kako smetano.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2010 13:49:30   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: skamp

Kupila icing barve preko kulinarike pri uporabnici Pitoncica, tukaj je tema in seznam ter cenik
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11236&offset=110

nima na zalogi in pravi, da jih še neki časa ne bo...očitno ste na mojo žalost vse pokupile ;)

Nea tea, pitoncica pravi, da so te barve tudi za smetano primerne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2010 13:50:28   
kasso
Kje poleg pitoncice se da še kej ugodno dobit?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2010 20:03:44   
suzolinka
Jaz imam sicer tekoče barve, kupljene v Pekarni Vrhnika. Za suhe mi je prodajalka rekla, da naj zmešam s kapljico vode ... drugače pa mi je rekla, da so barve za pirhe enake kot te barve, ki jih prodajajo oni. Rekla je, da gre v obeh primerih za jedilne barve ... tudi na kulinariki sem brala, da barvajo z njimi (tičino maso)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2010 21:43:41   
kasso
Danes sem bila službeno v TS in sem vmes skočila pogledat v trgovino Bon bon & Chocolate ter nakupla en par barv v prahu (tudi vijolično in črno), pa še ene malenkosti.....so pa isti lastniki odprli trgovino v centru LJ v podhodu Ajdovščina in tudi tam imajo tele barve...če bo še katera iskala, da ve kje dobit.

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?