Barve za torto... kje dobit? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

kasso -> Barve za torto... kje dobit? (12.4.2010 12:39:57)

Zanima me, kje prodajajo jedilne barve za okraševanje tort. Ali obstaja kakšna internetna trgovina?
V trogivnah ala Mercator itd, dobim le par odtenkov, v trgovini Pekarne Vrhnika v Črnučah pa prodajajo v velikih dozah, kolikor ne bom nikoli porabila.
Najraje bi imela icing barve v vijolični, črni, oranžni barvi.

Ali je že bila katera v trgovini Bon Bon & Chocolate v LJ (Podhod Ajdovščina)?

Anonimen -> RE: Barve za torto... kje dobit? (12.4.2010 13:08:06)

Kupila icing barve preko kulinarike pri uporabnici Pitoncica, tukaj je tema in seznam ter cenik
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11236&offset=110

NEA_TEJA -> RE: Barve za torto... kje dobit? (12.4.2010 13:08:08)

Jest sem zadnjič kupila pri njih barve v prahu sam se mi zdi da so bolj primerne za ticino maso kot za kako smetano.

kasso -> RE: Barve za torto... kje dobit? (12.4.2010 13:49:30)

IZVIRNO SPOROČILO: skamp

Kupila icing barve preko kulinarike pri uporabnici Pitoncica, tukaj je tema in seznam ter cenik
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11236&offset=110

nima na zalogi in pravi, da jih še neki časa ne bo...očitno ste na mojo žalost vse pokupile ;)

Nea tea, pitoncica pravi, da so te barve tudi za smetano primerne [sm=smiley13.gif]

kasso -> RE: Barve za torto... kje dobit? (12.4.2010 13:50:28)

Kje poleg pitoncice se da še kej ugodno dobit?

suzolinka -> RE: Barve za torto... kje dobit? (12.4.2010 20:03:44)

Jaz imam sicer tekoče barve, kupljene v Pekarni Vrhnika. Za suhe mi je prodajalka rekla, da naj zmešam s kapljico vode ... drugače pa mi je rekla, da so barve za pirhe enake kot te barve, ki jih prodajajo oni. Rekla je, da gre v obeh primerih za jedilne barve ... tudi na kulinariki sem brala, da barvajo z njimi (tičino maso)

kasso -> RE: Barve za torto... kje dobit? (14.4.2010 21:43:41)

Danes sem bila službeno v TS in sem vmes skočila pogledat v trgovino Bon bon & Chocolate ter nakupla en par barv v prahu (tudi vijolično in črno), pa še ene malenkosti.....so pa isti lastniki odprli trgovino v centru LJ v podhodu Ajdovščina in tudi tam imajo tele barve...če bo še katera iskala, da ve kje dobit.

Stran: [1]