|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja...
7.4.2010 9:12:55   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

liliana, jaz sem to pocela ze pri 8ih.. hodila v kolonijo.. k sestricni pa ze veliiiko prej!user posted image

Bravo.....!!user posted image

Mene pa večina čudno gleda, ker sem "pustila" svojo še ne tri letno hčerko že 2 krat po teden dni na počitnice k babici in dedku, ki sta pač na drugem koncu Slovenije..... in k bratrancem in sestrični, ki živijo precej blizu tam..... kjer jo en bratranec, ker je pač star že 10 let, totalno ignorira, vendar ji to za zdaj še ni pustilo kakih globjih posledic.......

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
7.4.2010 9:18:19   
baguSka
mah nej gledajo... briga te.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 77
7.4.2010 9:18:43   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

. kjer jo en bratranec, ker je pač star že 10 let, totalno ignorira, vendar ji to za zdaj še ni pustilo kakih globjih posledic.......

čaki, to pa je nizko....

in če otroku paše, mora tudi vsem ostalim.

...vox populi...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 78
7.4.2010 9:22:42   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: rija

čaki, to pa je nizko....

in če otroku paše, mora tudi vsem ostalim.

Zdaj te pa res ne razumem.......

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 79
7.4.2010 9:23:50   
rija
user posted image user posted image
zdajle nimam več časa za debatouser posted image

graz kličeeeee!

...vox populi...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 80
7.4.2010 9:25:54   
uškinamama

graz kličeeeee!

pa le nisem več tvoja prijateljica user posted image

Osrečujoč šoping, Uš.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 81
7.4.2010 9:27:42   
liliana

graz kličeeeee!

Lepo kupuj.....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 82
7.4.2010 10:00:37   
Raho
Meni v vsem tem samo eno ni jasno...

Zakaj jemati nečake in nečakinje na dopust, če imaš svoje otroke.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 83
7.4.2010 10:11:39   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

ma v bistvu zato, da lahko koga osrečišuser posted image

če bo seveda srečen....user posted image

in vsi ostali....

zdaj pa res šibam, prej kot mi še kdo uletiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 84
7.4.2010 10:23:43   
baguSka

Tocno tko nekako, kot je Rija napisala. Ne vem zakaj ne, ce ti niso v breme in ce se oni pocutijo super in jih s tem osrecis.... obcutek je verjetno bozanski!? In res, zakaj pa nebi? Pa se otrok bo druzbo imel... in ce se imasta rada in se klapata res ni lepsiga no. Mi smo ga vedno skupi presrali po dolgem in pocez in smo se prou super meli! In sem HVALEZNA svojim starsem, da smo kdaj koga vzeli sabo ali do so me h komu dali za sabo.... sej sem bla ze celo leto s svojimi in meni ni blo lepsega, kot prezivet pocitnice z nekom, katerega celo leto nisem vidla npr. oz nisem mogla bit z njim vsak dan.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 85
7.4.2010 10:31:31   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

liliana, jaz sem to pocela ze pri 8ih.. hodila v kolonijo.. k sestricni pa ze veliiiko prej!user posted image

Jaaa, kolonija je faaaajn.  user posted image   Jaz sem bila prvič pri 3 letih, z menoj je bila mami. Pri 4 pa sem šla sama. Za 14 dni. In tako vsako leto do 15 leta.

Zdaj bi pa lahko šla za "učitlco" v kolonijo...

rija: jaz bi se pogovorila z mamico, lahko da bo starejša prav super in fajn. Nikoli se ne ve. Lahko pa da ji bo totalno dolgčas in bo itak "zavijala z očmi, ker ste vsi tolk bedni" user posted image

Pa še starejšo prašaj, kaj in kako.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 86
7.4.2010 10:35:36   
Raho
Ampak zame je nekaj drugega, če nekdo pride k meni na počitnice kot pa da nekoga jemljem s sabo na dopust. To sta dve različni stvari. Eno je, da pridejo nečaki ali od otrok prijatelji k nam na počitnice, drugo pa je, če bi šli z nami na dopust. Zame je dopust rezerviran za nas, za družino.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 87
7.4.2010 10:37:54   
baguSka
ja no sej.. sto ljudi sto cudi.. jaz sem sla vcasih zraven, vcasih tud ne.. vcasih le k njim domov za pocitnice.. kot je naneslo oz po dogovoru.. user posted image

in cist razumljivo je, ce nimas nikakrsne zelje nikogar met sabo na dopustu, da ga pac ne vzames.. ampak riji je pac ocitno ta ideja vsec.. no, vsaj za trenutek se ji je tako zazdelo.. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 88
7.4.2010 10:49:23   
uškinamama

Ampak zame je nekaj drugega, če nekdo pride k meni na počitnice kot pa da nekoga jemljem s sabo na dopust. To sta dve različni stvari. Eno je, da pridejo nečaki ali od otrok prijatelji k nam na počitnice, drugo pa je, če bi šli z nami na dopust. Zame je dopust rezerviran za nas, za družino.

NIČ se ne vleči ven user posted image  , drugo leto ti ga lepo popokam, pa da te vidimuser posted image

Hec. Jaz vlačim tudi nečakinjo (letos 18 let s seboj ) in nečaka s seboj, sicer ne na dopust (pridejo k nam na počitnice) ampak v kino, cirkus, zoo, šoping, sprehod...ne vem, več nas je boljše je.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 89
7.4.2010 10:57:07   
Raho

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

NIČ se ne vleči ven user posted image  , drugo leto ti ga lepo popokam, pa da te vidimuser posted image

Hec. Jaz vlačim tudi nečakinjo (letos 18 let s seboj ) in nečaka s seboj, sicer ne na dopust (pridejo k nam na počitnice) ampak v kino, cirkus, zoo, šoping, sprehod...ne vem, več nas je boljše je.

OK, saj jaz bi 20-letnega nečaka tudi s sabo vzela. Ampak med 20 in 5 let je razlika.
LP
R

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 90
7.4.2010 10:59:07   
uškinamama

OK, saj jaz bi 20-letnega nečaka tudi s sabo vzela. Ampak med 20 in 5 let je razlika.
LP
R

user posted image user posted image  predvsem v tem, da petletnik petletnika težko čuva user posted image .

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 91
7.4.2010 11:00:11   
Raho

LP
R

user posted image user posted image  predvsem v tem, da petletnik petletnika težko čuva user posted image .

No, ja...

20-letnik pa s 5-letnikom že ladauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 92
7.4.2010 11:04:55   
uškinamama
18 - letnica tudi user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 93
7.4.2010 11:06:29   
Raho

No, potemtakem niti ni slaba ideja - skupaj na dopust, vzamemo 18-letnico in 20-letnika, naši trije jih štejejo skupaj 12 (2 pazita na 3, mi smo pa fraj)user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 94
7.4.2010 11:09:28   
uškinamama

No, potemtakem niti ni slaba ideja - skupaj na dopust, vzamemo 18-letnico in 20-letnika, naši trije jih štejejo skupaj 12 (2 pazita na 3, mi smo pa fraj)user posted image user posted image user posted image

user posted image  samo, da se ne bi vrnili s štirimi user posted image . Saj veš sonce, ki počasi zahaja v modro morje, razgreta koža , pa 18-letnica in 20-letnik skup - zelo plodna kombinacija. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 95
7.4.2010 21:51:54   
rija

na evo jo! saj sem vedela...user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 96
9.4.2010 0:51:24   
Drnula
Ni čist enostavno ... prva ideja mi preide, da bi se o tem pogovorila s starši in bi na nek način enakovredno pristopili do obeh. Za starejšo bi si bilo treba zmisliti nekaj, da se ne bi počutila prikrajšane. Če to v tem trenutku ni jasno pač s časom (saj menda še ne greste na morje). Ta starejša je tudi velika da bo razumela. In ona bi namesto morja lahko dobila nekaj drugega, če je mogoče. Kaj njo pritegne ... pogovorite se s starši in pristopite skupaj.
Jaz sicer lahko razumem pristop oba ali noben vendar se pa tudi ne strinjam da bi moral biti eden prikrajšan če ni moč ''vzeti'' oba. Res da ste v žlahti .... kaj pa če ne bi bili? Ta mala sta pač prijatelja, žlahta gor ali dol.
Torej: vzeti maljšega .... se pravi pogovor in poiskati rešitve kako speljati, da bo koza cela in volk sit.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 97
9.4.2010 7:49:46   
Abbey
Jaz bi povabila samo eno, in to tisto, ki mi paše...le zakaj bi morala obe?

Če bi pri nas povabili samo enega otroka, starejšega pa ne, bi to čisto razumela, tamala se z nekom ujame, tavečji pa s kom drugim.

Če ti gre na živce je ne jemlji s seboj, boš imela pokvarjen dopust.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 98
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

deily

Katero ime je lepše za fantka

Narik (10%)

Tanej (90%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!