|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: lepo lepo prosim za pomoč- hvala za branje
22.2.2010 13:45:24   
Taddy78
user posted image user posted image user posted image

Torej v večini zagovarjaš njegovo stran. Zanimivo. On je hladen kot špricar, ona pa se meče po trepalnicah za njim. In ker si sama dala vse to skozi, iskanje same sebe in preverjanje čustev do tretje osebe, mislilš oz. veš, da je pri njima isto. Pozabljaš pa, da je tu še nekaj, za kar se 100% njun odnos razlikuje med tvojim. Otrok. Otrok, ki si ne zasluži takšnega življenja. Čustveno razparana mamica in oče, ki mu je malo mar. Sama sem rastla gor brez očeta in verjemi mi, da mi nič ni falilo.

Jaz sicer nikjer nisem razbrala, da si on želi pokrpati njun odnos, bolj je šlo z izsiljevanjem in vsiljevanjem njenih čustev...in moški pod takim pritiskom hitro klonejo in izgovorijo besede, ki jih ženska hoče slišati, samo da imajo mir.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
22.2.2010 13:50:32   
Taddy78
No pa če se spomite primera, ko so nekje v prekmurju ali kje, v kombiju našli dve trupli, ki sta si kurila na nek plin in se zadušila.

Toliko o poslušanju starih ljudi in pametovanju o krpanju zakona. Ta precej starejši gospod (star okoli 60.let), je v tem kombiju umrl skupaj s svojo ljubico. Si lahko mislite kako žal je bilo njegovi ženi, da ga je razglasila za pogrešanega, njega pa policisti najdejo v kombiju nagega z drugo žensko...
Bolje bi bilo da bi šel, zapustil ženo in prihranil sramoto svoji družini, pa še živel bi user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 52
22.2.2010 13:53:45   
baguSka
lej nikakor ne zagovarjam njega za vsako ceno, ga pa NE obtuzujem, tako kot vas to pocne vecina drugih! to je ogromna razlika!user posted image

in samo onadva vesta, ce se splaca pokrpat oz odnos zacet nekako na novo... user posted image jaz npr ji nikoli nebi rekla naj gre stran!!! ker samo ona v svojem srcu ve kako in kaj... in ce cuti da se splaca, da je se kancek upanja, zakaj pa ne? mislim da je dovolj zrela, da opazi razliko, ce moskemu RES dol visi... sem ji pa predlagala, naj mu da malenkost dihat, da ne bo vec pod njenim vplivom, kot je bilo seveda do sedaj - to prinasa ogromne spremembe!!! ker je cisto drugace razmisljat pod vplivom, al pa da sam pri sebi razmislis o zivljenjskih stvareh... user posted image

kar se otroka tice, pa ja, seveda je razlika! ampak potrebno je nekako locit vezo med partnerjema in vezo z otrokom! res je da se ogromno spremeni s prihodom otroka, ampak veza med partnerjema zaradi tega nebi smela trpet, ampak se kvecjemu se bolj poglobit in zato da se to zgodi, moras se bolj vlagat, ne pa vrzt pusko v koruzo... ne? in ocitno je pri njima slo neki narobe, da je prislo do tega kar je... se pac nista v tistem trnutku znasla, ampak to se ne pomeni da se nikoli vec ne moreta najt!!!user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 53
22.2.2010 14:33:50   
Taddy78
Poglej, v bistvu se sedaj midve nekaj dajeva s tem kaj je in kaj ni...sama sem podala svoje mnenje na podlagi tega, kar je ona napisala.

Tvoja zgodba se mi zdi pohvale vredna in drugačna kot njena. Sedaj ne vem, mogoče se je ona napačno izražala, ampak jaz takega moškega več ne bi hotela ob sebi in dvomim da se bo na daljši rok pri njima uspelo kaj popravit, ker jo je že tolikokrat pustil na cedilu...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
22.2.2010 14:41:30   
baguSka
sej jst se ne dajem... samo svoje mnenje pisem!user posted image user posted image

kakorkoli - jaz ji uglavnem zelim sreco, kot tudi vsem ostalim ljudem na tem svetu!user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 55
22.2.2010 20:49:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ne razumem vas... zelo dvomim, da bi ve lahko kar tako obrnile hrbet svoji ljubezni... tok o pogojni in brezpogojni ljubezni...

Brezpogojna-do trenutka, ko so izpolnjeni naši pogoji.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
22.2.2010 22:47:52   
sankica
Hvala za vaša mnenja, čisto vsa pomagajo. Vsi pač zelo različno sprejemamo sebe in vse okoli sebe.
Tudi sama sem bila prepričana, da bom odreagirala tako, kot pravi Taddy. In ga po možnosti več ne bi pogledala v življenju.

Ampak čas zaceli tisto evforijo in naval čustev, šele kasneje začneš trezno razmišljati in opustiš tisto silovito impulzivnost, da bi iz težke situacije pobegnil skozi najbližji izhod. Saj se tudi v službi in drugih okolicah pojavljajo težke situacije, spori, prevare in mnogo hujših stvari, pa človek ne pusti službe kar takoj, ampak počaka, da se stvari ali umirijo ali pa res postanejo neznosne. Valovanje dobrega in slabega je vedno in povsod.

Ne mislim, da se ponižujem zaradi tega, ker sem (mogoče končno enkrat v svojem življenju) potrpežljiva in manj zahtevna do sebe in njega. Da ne zahtevam, da ne izsiljujem svoje, da ne pritiskam, da se prepustim dogajanju iz dneva v dan. Da se ne obremenjujem s prihodnostjo, da mora biti vse po mojih pravilih (ki si jih v življenju nakopičimo še kako veliko). Da sprejemam dobre stvari iz tega in se še naprej učim o sebi in o mojih odnosih z ljudmi nasploh. Da sem hvaležna za zdravega in čudovitega otroka, za streho nad glavo in službo, za prijatelje in za stvari, ki jih v običajnem drvenju življenja več ne opazimo.

Kakršenkoli razplet že bo, bom iz tega prišla boljša, bolj močna, bolj zrela in samo sebe bom imela še rajši, da sem naredila najbolje po svoji vesti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?