baguSka
|
ja ni problema.. sem najprej hotela pisat na ZS, pa sem si premislila, ce lahko se komu pomagam s tem.. verjamem da si poskusala 'stopit' v njegovo kozo, a dokler sam tega ne dozivis, tezko obcutis to.. lahko si predstavljas, ampak ni isto! no, jaz sem pac bla v tej kozi.. in kot vidim sta se vidva ze pogovarjala o tem kaj ga moti itd.. ampak to ni isto! ko ti je to razlagal se je verjetno pocutis 'stisnjenega' ali 'prisiljenega' - kakorkoli, ocitno je, da je povedal le stvari katerega ga motijo in v takem stanju itak clovek ne more trezno razmisljat.. vsaj zase vem da ne zmorem in sem skoraj prepricana da tud velika vecina ne! custva so pac tako mocna 'stvar', da nisi sposoben trezno razmisljat.. zato sem tud jaz zelela imet mir pred njim in tudi zelela, da se on mal umiri in pri sebi ORNK pretuhta cesa si zeli, kaj se ne zdi ok, kaj si zeli spremenit itd. ker itak je logicno, da bi takrat poveda le vse najlepse, ker je v prizadetem stanju in takrat se clovek trudi, da nebi izgubil necesa po cemur hrepeni! tako kot ti.. ampak s tem dejanjem pac ne mores razmisljat trezno! jaz sem zelela da si moj moz dejansko iskreno odgovori na vprasanje koliko mu pomenim jaz in najina veza! ne da mi samo govori v prazno kako zelo me pogresa in me zeli nazaj - jaz takih besed nisem pripravljena sprejet, ce ne cutis da je iskreno iz srca pac, ker ne da sem samo zase zelela le najboljse, ampak tudi zanj! tako da ne poslusaj komentarjev, da je tako zelo egoisticen.. In ravno zato bi mu mogoce morala dat cas - in ga ne kontaktirat, da je malo samo sam s sabo in da nic - res NIC ne vplivas nanj. Kot da te ni in da ne obstajas zanj!! On itak ze ve da ga imas rada in da si pripralvjena resevat njuno zvezo. Magari mu to se enkrat povej tocno s temi besedami. Da ker ga imas rada, mu bos cist vso svobodo dala, da pri sebi razmisli cesa si zeli in naj poslusa svoje srce. Povej mu, da ti si pripravljena resit zvezo, ker tako cutis in da imas se upanje in da ni vse izgubljeno, ampak da se bos cisto umaknila iz njegovega zivljenja, da tudi on pri sebi ugotovi cesa si zeli. Da pa ga ne bos cakala vecno, ker si tudi ti zasluzis svoje zivet svoje zivljenje in bit srecna. Da si to sreco pac zelis delit z njim, ampak ce ti je on ni pripravljen nudit, jo bos iskala drugje. To mu povej, potem pa se umakni iz njegovega zivljenja! Oz ga pusti kar se tice vaju in izkljucno mu otroka samo predaj in se umakni - cimmanj komunikacije. Ce bi blo mozno celo nic, ampak zaradi otroka je to pac malo tezje. baguSka, kako in zakaj si pri sebi ugotovila, da bi rada bila z njim? glede na to, da ti je šel en čas na živce, si ga potem začela pogrešat? dal mi je koncno to kar sem zelela - cas, da v miru premislim cesa si zelim in zaslisim svoje srce! veliko veliko - OGROMNO sem premisljevala o nama.. in o sebi! in sem se odlocila da nama obema dam se eno sanso, ker bom s tem tudi sebi naredila dobro! bolj bi se sekirala, ce nebi probala in bi spet ob prvi krizi vrgla pusko v koruzo.. ce bi to bil kdorkoli drug, verjetno nebi vec poskusala, njega pa sem si zelela ob sebi! premisljevala sem, da u bistvu FUUULL OK skupi funkcionirava in da mi RES daje to kar potrebujem in da tudi vse tiste negativne stvari, ki so naju oddaljevale, da se jih da odpravit in resit! ampak le obojestransko.. in ker mi je on zatrdil, da ne ob vec delal iste napake, ker je tudi sam prisel do spoznanja da mu skodi, sem se odlocla.. in meni ni niti najmanj zal, ker zdej vse se 100x lepse in boljse kot je blo prej!! sem pac spoznala, da nama je takrat veliko primanjkovalo 'kakovostne' komunikacije.. in danes se mi to zdi itak vecen problem druzbe! no, zdaj sva uspela to popravit in si pac zelim, da tako ostane.. ob njem sem spet srecna!! ce nebi bla, nebi vztrajala.. in dokler bom srecna, bom vztrajala! in tudi ko(ce) ne bom vec, ce bom cutila vsaj malo upanja se za naju, se ne bom vdala..
|