|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: lepo lepo prosim za pomoč- hvala za branje
21.2.2010 13:44:34   
baguSka
"Očitno ga tvoj predlog o ločitvi ni niti zamajal, niti streznil, samo vznevoljil, ker se njemu s tem zdaj ne da ukvarjati, ker vse skupaj gleda samo skozi sebe in ga zanima samo njegovo lastno dobro. Ta človek se očitno za nič na svetu ne želi potruditi, najbrž se mu niti ne zdi, da bi se moral. Če bi mu bilo kaj do tebe, do vaju, bi pridrvel k vama in se pričel pogovarjati, ne pa da ti pošlje en usran SMS. "

Evo lep primer:
Mene npr take stvari s strani mojega partnerja niso streznile niti najmanj, kvecjemu se bolj oddaljile od njega. In ne da se mi ni dalo ukvarjati s tem, ampak enostavno nisem prenesla njegovega pritiska name!! In ja, zelela sem si predvsem slisati SEBE in zgolje SEBE in sem si zelela delati za SVOJE DOBRO!! In s tem ko se nisem odzvala na njegove pritiske name oz sem celo negativno odreagirala, nisem zelela s tem dokazati da mi ni mar za naju in za njega in da si ne zelim potruditi za naju - jaz sem morala do tja se pridt - ali si sploh zelim tega!? Vedela sem cesa si ON zeli - ker mi je to NON-STOP zelel dopovedovat v tem casu, ampak jaz nisem zelela slisat kaj oz cesa si ON zeli, ampak sem zelela prit sama do tega cesa si JAZ zelim!! In sele potem ko sem to ugotovila, sem 'pridivjala' nazaj in se zacela pogovarjati - s treznimi mislimi in zeljo, katero sem nosila v glavi in srcu!! Prej se pa zal nisem bla sposobna pogovarjat...

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.2.2010 13:48:47   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

sama vztrajam....in pocasi je zacel  tudi moj delat na odnosu. sicer si privosci se kaksen kix sem in tja....ampak, razlika je ze opazna.user posted image

ce se je splačalo  vam javim cez kaki 2letiuser posted image

mislim jaz o tem definitivno sploh ne razmisljam ali se splaca ali se je ali se ni itd. sama VEM kaj cutim in CESA si zelim in to je VSE kar me v tem trenutku zanima!! tud moj dragi je mocno spremenil odnos do veze in predvsem do samega sebe (kar me je prej vedno najbolj motilo) in to mi zadostuje! koliko casa bo trajalo, se pa NE obremenjujem! ker cisto vsaka stvar je lahko enkrat minljiva...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.2.2010 14:00:55   
baguSka
"Sploh pa, on že pol leta živi stran od družine. Če se vrne, mu ne bo nič bolj, kot prej všeč, da ima oče in mož kakšne obveznosti v družini. In vse skupaj se zna potem zamajati na isti točki."

Zato je pa potrebno marsikaj spremenit. Da ni vec isto!! Ampak samo pod pogojem seveda, da on sam pride do tega, da si tega zeli in tudi ona mora sodelovati v tej smeri, da njega zadovolji oz bolje receno: da je korist in zadovoljstvo obojestransko!! Zato bi si morala drug drugemu prisluhnit kaj si zelita itd. Ampak seveda je treba do tega prej pridt. Kar pa ne dosezes z vsiljevanjem svojega mnenja. Seveda pa jaz ne vem kaj je pri vama razlog, da je on sploh sel stran!? Verjetno oz skoraj prepricana sem, da ni razlog ravno ta, da je moral skrbet zate in ti kuhat caj. user posted image

< Sporočilo je popravil baguSka -- 21.2.2010 14:01:22 >

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.2.2010 14:15:02   
mateyka
ja, samo on jo je varal in mogoče še vara. vidve (miši in baguska) pa sta verjetno imele zakonsko krizo brez varanja?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.2.2010 14:22:14   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ja, samo on jo je varal in mogoče še vara. vidve (miši in baguska) pa sta verjetno imele zakonsko krizo brez varanja?

kako pa ves da je slo pri njej za varanje!?user posted image jst nism nikjer zasledila tega...user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.2.2010 15:56:14   
sankica

Evo lep primer:
Mene npr take stvari s strani mojega partnerja niso streznile niti najmanj, kvecjemu se bolj oddaljile od njega. In ne da se mi ni dalo ukvarjati s tem, ampak enostavno nisem prenesla njegovega pritiska name!! In ja, zelela sem si predvsem slisati SEBE in zgolje SEBE in sem si zelela delati za SVOJE DOBRO!! In s tem ko se nisem odzvala na njegove pritiske name oz sem celo negativno odreagirala, nisem zelela s tem dokazati da mi ni mar za naju in za njega in da si ne zelim potruditi za naju - jaz sem morala do tja se pridt - ali si sploh zelim tega!? Vedela sem cesa si ON zeli - ker mi je to NON-STOP zelel dopovedovat v tem casu, ampak jaz nisem zelela slisat kaj oz cesa si ON zeli, ampak sem zelela prit sama do tega cesa si JAZ zelim!! In sele potem ko sem to ugotovila, sem 'pridivjala' nazaj in se zacela pogovarjati - s treznimi mislimi in zeljo, katero sem nosila v glavi in srcu!! Prej se pa zal nisem bla sposobna pogovarjat...

baguSka, vsaka ti čast!!! hvala, da si tako obširno opisala svojo situacijo. Zdaj tudi lažje razumem, zakaj se on tako obnaša. Seveda sem poskušala že stokrat stopiti v njegovo kožo in razmišljanje, ampak enostavno je težko, če si prizadet. Vem, da to dela izključno zaradi sebe, da se najde, da ugotovi, kaj bi rad. In ob obilici njegovega dela mu sigurno ni težko odklopiti in pozabiti na svojo družino ter kakšno reševanje problemov. Zato mene muči, ker to tako dolgo traja in ne kaže napredka, kvečjemu nazadovanje v že osnovni komunikaciji glede otroka.

Kaj ga je pripeljalo do tega, da me več nima rad? Nabiralo se mu je... Našteval je najine osebnostne razlike, spremembe po otroku, mojo pretirano kontrolo, celo najini skupni hobiji so mu šli na živce. saj veš, najdeš vse črno ko to iščeš...

V glavnem zdaj mu res ne bom več "težila" z nobeno komunikacijo, mislim pa, da mu moram dati vedeti, da ga večno ne bom čakala in si zastaviti rok do npr. aprila.

baguSka, kako in zakaj si pri sebi ugotovila, da bi rada bila z njim? glede na to, da ti je šel en čas na živce, si ga potem začela pogrešat?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.2.2010 16:02:46   
sankica

Zato je pa potrebno marsikaj spremenit. Da ni vec isto!! Ampak samo pod pogojem seveda, da on sam pride do tega, da si tega zeli in tudi ona mora sodelovati v tej smeri, da njega zadovolji oz bolje receno: da je korist in zadovoljstvo obojestransko!! Zato bi si morala drug drugemu prisluhnit kaj si zelita itd. Ampak seveda je treba do tega prej pridt. Kar pa ne dosezes z vsiljevanjem svojega mnenja.

pred božičem sva že skoraj prišla do tega, da si izmenjava seznama, kaj si kdo želi v vezi in česa si več nikoli ne želi. potem se je pa spet zlomilo in tega nisva naredila.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.2.2010 16:15:52   
Taddy78
Mislim da je bil začetek konca pri vama že takrat, ko si zbolela. Oprosti, ampak a si nena ob poroki obljubiš "v dobrem in slabem, v bolezni in zdravju"?

Tudi sama sem takoj pomislila na varanje, kar si sicer v enem stavku omenila, ampak tako bežno, kot da se nič ne dogaja. Zdaj pa več ne vem ali se tako hudo slepiš, da nočeš videti da je konec? Ta ping-pong čustva katera omenjaš so pri dolgoletnih zvezah pomoje kar pogosta. Tisti, ki se odloči zapustiti družino, sploh če gre za varanje, še kar nekaj časa ne ve kaj bi, predvsem iz straha, da na koncu ostane brez vsega.
Ti pa se zaradi ljubezni do njega oklepaš vsake pozitivne reakcije z njegove strani. Pri vama gre za ping-pong samo zato, ker verjetno še premore toliko spoštovanja do tebe, da se mu le malo smiliš in v navalu tvojih ljubezenskih izbruhov in pisem, pač ne ve rečt drugega kot to, da ti na koncu daje  neko upanje, ki ga nikdar ne bo izpolnil.

Jaz bi se na tvojem mestu ohladila, vsaj navidezno če ne gre drugače, mogoče ga bo to, da več ne siliš vanj prebudilo, čeprav ti resnično povem, da jaz s tako osebo ne bi več mogla vztrajati. Že to, da je bil z drugo žensko (upam da samo z eno) in da je zaradi nje zapustil vaju kaže, da je KONEC!!!  No, če ti bo kaj v tolažbo, ponavadi se te skrivne afere, potem ko imajo prosto pot, kar hitro končajo in se bo poklapan vrnil v tvoj objem. Če ga boš sprejela nazaj z odprtimi rokami...bomo verjetno že čez kako leto brali kakšno podobno zgodbo s tvoje strani.

(odgovor članu sankica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.2.2010 16:19:25   
baguSka
ja ni problema.. sem najprej hotela pisat na ZS, pa sem si premislila, ce lahko se komu pomagam s tem..

verjamem da si poskusala 'stopit' v njegovo kozo, a dokler sam tega ne dozivis, tezko obcutis to.. lahko si predstavljas, ampak ni isto! no, jaz sem pac bla v tej kozi.. in kot vidim sta se vidva ze pogovarjala o tem kaj ga moti itd.. ampak to ni isto! ko ti je to razlagal se je verjetno pocutis 'stisnjenega' ali 'prisiljenega' - kakorkoli, ocitno je, da je povedal le stvari katerega ga motijo in v takem stanju itak clovek ne more trezno razmisljat.. vsaj zase vem da ne zmorem in sem skoraj prepricana da tud velika vecina ne! custva so pac tako mocna 'stvar', da nisi sposoben trezno razmisljat.. zato sem tud jaz zelela imet mir pred njim in tudi zelela, da se on mal umiri in pri sebi ORNK pretuhta cesa si zeli, kaj se ne zdi ok, kaj si zeli spremenit itd. ker itak je logicno, da bi takrat poveda le vse najlepse, ker je v prizadetem stanju in takrat se clovek trudi, da nebi izgubil necesa po cemur hrepeni! tako kot ti.. ampak s tem dejanjem pac ne mores razmisljat trezno! jaz sem zelela da si moj moz dejansko iskreno odgovori na vprasanje koliko mu pomenim jaz in najina veza! ne da mi samo govori v prazno kako zelo me pogresa in me zeli nazaj - jaz takih besed nisem pripravljena sprejet, ce ne cutis da je iskreno iz srca pac, ker ne da sem samo zase zelela le najboljse, ampak tudi zanj! tako da ne poslusaj komentarjev, da je tako zelo egoisticen..
In ravno zato bi mu mogoce morala dat cas - in ga ne kontaktirat, da je malo samo sam s sabo in da nic - res NIC ne vplivas nanj. Kot da te ni in da ne obstajas zanj!! On itak ze ve da ga imas rada in da si pripralvjena resevat njuno zvezo. Magari mu to se enkrat povej tocno s temi besedami. Da ker ga imas rada, mu bos cist vso svobodo dala, da pri sebi razmisli cesa si zeli in naj poslusa svoje srce. Povej mu, da ti si pripravljena resit zvezo, ker tako cutis in da imas se upanje in da ni vse izgubljeno, ampak da se bos cisto umaknila iz njegovega zivljenja, da tudi on pri sebi ugotovi cesa si zeli. Da pa ga ne bos cakala vecno, ker si tudi ti zasluzis svoje zivet svoje zivljenje in bit srecna. Da si to sreco pac zelis delit z njim, ampak ce ti je on ni pripravljen nudit, jo bos iskala drugje. To mu povej, potem pa se umakni iz njegovega zivljenja! Oz ga pusti kar se tice vaju in izkljucno mu otroka samo predaj in se umakni - cimmanj komunikacije. Ce bi blo mozno celo nic, ampak zaradi otroka je to pac malo tezje.

baguSka, kako in zakaj si pri sebi ugotovila, da bi rada bila z njim? glede na to, da ti je šel en čas na živce, si ga potem začela pogrešat?

dal mi je koncno to kar sem zelela - cas, da v miru premislim cesa si zelim in zaslisim svoje srce! veliko veliko - OGROMNO sem premisljevala o nama.. in o sebi! in sem se odlocila da nama obema dam se eno sanso, ker bom s tem tudi sebi naredila dobro! bolj bi se sekirala, ce nebi probala in bi spet ob prvi krizi vrgla pusko v koruzo.. ce bi to bil kdorkoli drug, verjetno nebi vec poskusala, njega pa sem si zelela ob sebi! premisljevala sem, da u bistvu FUUULL OK skupi funkcionirava in da mi RES daje to kar potrebujem in da tudi vse tiste negativne stvari, ki so naju oddaljevale, da se jih da odpravit in resit! ampak le obojestransko.. in ker mi je on zatrdil, da ne ob vec delal iste napake, ker je tudi sam prisel do spoznanja da mu skodi, sem se odlocla.. in meni ni niti najmanj zal, ker zdej vse se 100x lepse in boljse kot je blo prej!! sem pac spoznala, da nama je takrat veliko primanjkovalo 'kakovostne' komunikacije.. in danes se mi to zdi itak vecen problem druzbe! no, zdaj sva uspela to popravit in si pac zelim, da tako ostane.. ob njem sem spet srecna!! ce nebi bla, nebi vztrajala.. in dokler bom srecna, bom vztrajala!user posted image in tudi ko(ce) ne bom vec, ce bom cutila vsaj malo upanja se za naju, se ne bom vdala..

(odgovor članu sankica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.2.2010 16:22:48   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: sankica

Zato je pa potrebno marsikaj spremenit. Da ni vec isto!! Ampak samo pod pogojem seveda, da on sam pride do tega, da si tega zeli in tudi ona mora sodelovati v tej smeri, da njega zadovolji oz bolje receno: da je korist in zadovoljstvo obojestransko!! Zato bi si morala drug drugemu prisluhnit kaj si zelita itd. Ampak seveda je treba do tega prej pridt. Kar pa ne dosezes z vsiljevanjem svojega mnenja.

pred božičem sva že skoraj prišla do tega, da si izmenjava seznama, kaj si kdo želi v vezi in česa si več nikoli ne želi. potem se je pa spet zlomilo in tega nisva naredila.

torej imata zeljo oba!? se je tud on potrudu?
ocitno se samo ne znajdeta v tej situaciji... mogoce bi morala drugace?

(odgovor članu sankica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.2.2010 17:07:25   
sankica
wow, spet si super napisala user posted image
res so vse besede in misli na mestu, kot jih jaz čutim.

glede varanja sem sigurno čustveno prevarana, fizično me niti ne zanima toliko ali je bilo kaj ali ne.

in ja, tudi on se je nekaj časa trudil, ko je kazalo, da se bom z otrokom odselila v tujino zaradi moje službe. takrat je rekel, da gre z nama in se začel približevati in neverjetno truditi tudi za najin odnos. Imela sva enkrat tedensko zelo dobre pogovore, pa tudi večkrat je prišel na obisk k otroku. Vendar ko se selitev ni obnesla, je hitro potegnil bremzo in zdaj 2 meseca skoraj ni druge komunikacije kot njegov sms, pol ure preden pride po otroka.

res se sama ne znajdeva v tej situaciji. čas pa mineva in odtujenost je vse večja....
imam še potrpljenja, saj mi v bistvu nič ne manjka (razen ljubezni).

če pa v tem času pade še kakšen dober nasvet z vaše strani, pa toliko bolje user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.2.2010 17:51:12   
baguSka
ja mal sem mela pravopisnih oz tipkarskih napak sem opazila, ampak se mi ni dalo popravljat.. no, upam da si dojela kar sem zelela napisat.. user posted image

glej se zadnjic se z njim usedi in mu povej to, kar sem ti zgoraj napisala.. ce ti ne gre ustno, mu napisi pismo in mu ga daj, naj ga prebere ko bo sam in razmisli!! da sem jaz 'ustavila' tezenje s strani moza, sem ravno to storila.. in z napisanim obicajno veliko vec poves, kot v zivo, ko pol stvari pozabis ali zanemaris ali se celo ustrasis povedat na glas.. user posted image

in mogoce bi vi2 res potrebovala pomoc s strani strokovnjakov, ker sta ze tako dalec.. ampak ce sta oba za, se vse da!!

< Sporočilo je popravil baguSka -- 21.2.2010 17:52:42 >

(odgovor članu sankica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.2.2010 18:06:27   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

kako pa ves da je slo pri njej za varanje!?user posted image jst nism nikjer zasledila tega...user posted image user posted image

sodelavka in mobitel? saj je sam baje rekel, da se je nekaj zapletel, če sem jaz dobro prebrala..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.2.2010 18:15:28   
baguSka

sodelavka in mobitel? saj je sam baje rekel, da se je nekaj zapletel, če sem jaz dobro prebrala..

amm.. ne!? sodelavka je samo prijateljica ze dolgo casa..
in kot je sama napisala, njej to sploh ni pomembno, ker ji fizicna prevara ne predstavlja nobenega problema.. gre bolj za custva, ampak ta zal itak v tem trenutku niso realna.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.2.2010 21:08:09   
Taddy78
Odhajal je od doma brez razloga, celo poletje se je »vozil« naokoli in razmišljal, potem pa je enkrat prišel dan, ko mi je povedal, da me več nima rad in da me vidi samo kot mamo svojega otroka

Le kam je odhajal? Ampak tebe to tak ne skrbi...

Nato pa je prišel izpis klicev od njegovega mobitela… ena številka, non stop. Sodelavka

Če te varanje ne moti, potem res ne vem kaj naj si mislimo o tebi. Eno je da se nimaš rada oz, da se niti malo ne spoštuješ, drugo pa, da se slepiš. Če ne že zavoljo sebe-misli na otroka, ki potrebuje vsaj enega stabilnega starša.

Vendar sva na božič, ko je iz meni neznanega razloga odšel takoj, ko je otrok zaspal, ta vez bila spet uničena

Le kam je odšel? Si pogledala izpisek za tisti dan?

Zelo jasno mi je, da se ne želi pogovarjati z mano.

Očitno ne...

saj mi tudi ni želel sporočiti, da je otrok bolan, ko je bil pri njemu. Da ga ni prišel pogledati dva tedna, ko je bil bolan

In ti hočeš rešit zvezo s takim človekom? Ki mu očitno vse drugo več pomeni kot otrok, še najmanj pa ti?

Ne razumem. Kaj bi rada rešila?
Oziroma sem iz tvoje zgodbe razbrala samo to, da bi ga rada nazaj ne glede na to, koliko slabega ti je že naredil in ti dal jasno vedeti, da te ne želi v svojem življenju...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.2.2010 21:09:51   
Taddy78
Pa še nekaj...zame bo vedno prvo otrok, potem pa dolgo dolgo nič...če ti pomeni on več kot otrok... user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 41
21.2.2010 21:12:57   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Odhajal je od doma brez razloga, celo poletje se je »vozil« naokoli in razmišljal, potem pa je enkrat prišel dan, ko mi je povedal, da me več nima rad in da me vidi samo kot mamo svojega otroka

Le kam je odhajal? Ampak tebe to tak ne skrbi...

Nato pa je prišel izpis klicev od njegovega mobitela… ena številka, non stop. Sodelavka

Če te varanje ne moti, potem res ne vem kaj naj si mislimo o tebi. Eno je da se nimaš rada oz, da se niti malo ne spoštuješ, drugo pa, da se slepiš. Če ne že zavoljo sebe-misli na otroka, ki potrebuje vsaj enega stabilnega starša.

Vendar sva na božič, ko je iz meni neznanega razloga odšel takoj, ko je otrok zaspal, ta vez bila spet uničena

Le kam je odšel? Si pogledala izpisek za tisti dan?

Zelo jasno mi je, da se ne želi pogovarjati z mano.

Očitno ne...

saj mi tudi ni želel sporočiti, da je otrok bolan, ko je bil pri njemu. Da ga ni prišel pogledati dva tedna, ko je bil bolan

In ti hočeš rešit zvezo s takim človekom? Ki mu očitno vse drugo več pomeni kot otrok, še najmanj pa ti?

Oziroma sem iz tvoje zgodbe razbrala samo to, da bi ga rada nazaj ne glede na to, koliko slabega ti je že naredil in ti dal jasno vedeti, da te ne želi v svojem življenju...

ja veš, nekateri imajo pač čudne fetiše...mučenje samega sebe recimouser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 21.2.2010 21:13:20 >

...vox populi...

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 42
21.2.2010 21:14:27   
baguSka

ce bi bil zares jasen, verjetno nebi vec premisljevala o resitvah. se mi zdi .. user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.2.2010 21:17:03   
rija

ce bi bil zares jasen, verjetno nebi vec premisljevala o resitvah. se mi zdi .. user posted image

mogoče pa on je jasen. mogoče ona težje dojemauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.2.2010 21:17:23   
baguSka
rija.. user posted image si cist u fetisih dons..

sicer pa: jaz vem da bi samo sebe veliko bolj mucla, ce bi pritacala prvo sekundo domov ko bi me poklicu da me pogresa! sem si pac vzela cas za premislek.. in zelela, da si ga vzame tud on in razmisli cesa si v resnici zeli.. ker ce sva si namenjena, sva si itak - tko al tko.. in tud en zamujen mesec, al pa dva, nama ne more tega vzet.. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 45
21.2.2010 21:18:31   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: rija

tud to je cist mozno ja!

ves, mojmu mozu so tud dajal iste odgovore... da je nedojemljiv ipd. naj dojame ze 1x da sem sla stran in da ne maram vec itd. pa sva danes spet skupi in se mava prou superrr.. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 46
21.2.2010 21:33:16   
mateyka
ves, mojmu mozu so tud dajal iste odgovore... da je nedojemljiv ipd. naj dojame ze 1x da sem sla stran in da ne maram vec itd. pa sva danes spet skupi in se mava prou superrr.. user posted image

baguska, sam tvoj mož ni vmes druge sodelavke klicaril kot ta - in ne verjamem da si ti mela enga "sodelavca",ko si premišljevala o vama in vajini prihodnosti z možem. in tud pri otroku ne verjamem da bi ti tolerirala take bedarije kot jih ta počne..
zvezo lahko tako rešiš samo če sta si vidva v prvem planu (sama si tako rekla in tukaj sva istih misli). samo tukaj jaz vidim da on njo nima v prvem planu. sori. kar preberi kakšno je trenutno stanje - samo sms-i že nekaj mesecev?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
21.2.2010 21:35:07   
baguSka
sms-i so se baje koncali.. so bli samo takrat..

sicer sem pa v svojem prvotnem postu napisala, da sem tud jaz mela takega 'sodelovca' user posted image

oz verjetno sploh nisi prebrala, ker mene meces v isto kos z njo, ne z njim.. user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
22.2.2010 9:57:51   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Tudi jaz ne vem zakaj ne bi bil jasen? Meni je iz tega, kar je napisala čisto jasno, da ni rešitve.  Edina pozitivna stvar ki se v tem scenariju lahko zgodi je ta, da ta "sodelavka" ne bo to kar je pričakoval in se bo vrnil k njej, ampak si ne znam predstavljat živeti v takšni zvezi...

Mogoče bi omenila, pa saj te zgodbe verjetno vse poznamo...spečati se s poročenim moškim je najbolj težko delo (sama tega nikoli ne bi naredila). Večina jih išče ljubice samo za sex, obljubljajo pa jim da bodo družino zapustili in jih držijo v oblakih. Po drugi strani, pa ko pride do tega, je ta "ljubica" spet v nezavidljivem položaju. Nikoli ne ve, če se bo vrnil k družini, vsak stik z otrokom je zanjo avtomatska povezava z bivšo ženo...jah, zato pa se tisti, ki niso karakterji, raje posvečajo svoji novi ljubezni kot pa otrokom. Pomoje je tu neka mešanica vsega.

Na tvojem mestu bi se raje 100% posvetila otroku, ko te bo prijela sila, da ga pokličeš idi raje na sprehod z otrokom, ko mu boš hotela napisati pismo ga napiši, potem ga pa vrži v smeti...vse misli usmeri na malo bitjece, ki te dosti bolj potrebije, kot njegov neodgovorni oče.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 49
22.2.2010 12:19:46   
baguSka
mislm kok ste vse osredotocene na to njegovo sodelovko.... jezus kristus!!!

me zanima kok bi ble, ce bi ble v njeni kozi!!! ali celo v njegovi!!! kaj ce res on z njo nima nic!? al pa ce je mel karkoli v tem casu, ko nista skupaj vec....? ja in??? ce se ON odloci - ZARES ODLOCI, da zeli ponovno zacet vezo s svojo zeno, tokrat cisto drugace, primerno, tako da bo za oba ok, da bosta s srcem skupi, da gresta drug z drugim z roko v roki naprej... mislim zakaj ona nebi smela vztrajat!? in ga pozabit?? ne razumem vas... zelo dvomim, da bi ve lahko kar tako obrnile hrbet svoji ljubezni... tok o pogojni in brezpogojni ljubezni... sej ne recem, da ce se on ODLOCI da ne zeli vec probat in da se definitivno noce vec vrnit in ji to pove! ampak kot sem jaz razbrala, je on zelel spet probat in tud pogovarjala sta se o tem... le ne znata spet nekako prit na isto valovno! in ce se drugace cisto ok razumeta drug z drugim, kot sta se npr pred otrokom, ne vidim razloga zakaj se nebi mogla spet!? sploh ce sta prej vedno eden drugemu dajala to, kar sta potrebovala za svoj mir in svojo sreco... to se da vedno obudit!!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?