Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kislo zelje in kisla repa 18.1.2010 14:00:14
|
|
|
|
Hope2
|
Meni najljubše je dušeno kislo zelje (čebula, česen,lovor, sol, mleta rdeča paprika), ki ga potem imamo kot prilogo k pečenicam ali kakemu svinjskemu mesu. Včasih pa to dušeno zelje dam v pekač, vanj položim sarme in dam v pečico da se zapeče. Lahko pa kake domače klobase zložiš in zapečeš. Ko sem bila mala pa smo jedli zeljove flikice. To so ene testenine, kvadratne, pa sladko zelje dušeno. Nimam pojma kak se naredi in kak se reče
|
|
|
|
RE: kislo zelje in kisla repa 18.1.2010 14:07:29
|
|
|
|
kasso
|
tenstano zelje, krompir v zevnci, sarme...
|
|
|
|
RE: kislo zelje in kisla repa 18.1.2010 17:32:34
|
|
|
|
Felicita
|
jota, segedin, kašnato zelje... al pa kislo zelje kot priloga k ajdovim žgancem, repa pa kot priloga k matevžu in krvavicam/pečenicam.
_____________________________
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?