|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: jao jao testi
8.1.2010 10:42:48   
majar.
joj!!! veš da so se tud men oči zarosileuser posted image ...   user posted image
ne mislit na to, pa se bo enkrat kr spontano nardilo!
veliko srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 76
8.1.2010 11:09:33   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

Danes zjutraj me je pričakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!
Kako neumno se počutim, da sem sploh klicala ginekologinjo in vse to!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj čudež še ni prišel na vrsto, ma bo enkrat bo! Ne zamert, k sem smetila tu gor.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da bo naslednja črtica res tista ta prava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 77
8.1.2010 11:35:50   
mini86
sam ne obupaj....user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 78
8.1.2010 11:46:04   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 79
8.1.2010 11:50:43   
Katjusa
ejla naj ti ne bo nerodnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poznam eno k je imela pozitiven test in je šla na prvi pregled pa pikice ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image je blo rečeno da sploh ni zanosla in naj bi nek vitamin (mislim da c) vplival na to, da je imela pozitiven testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti, da boš naslednjič ko boš delala test takoj zagledala dve debeli črti in da ne bo nikakršnih dvomov.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se, zjoži razučaranje v teh dneh k je user posted image na obisku pol pa v nove bojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 80
15.2.2010 16:52:48   
Ejla
Punceeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svašta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne morem verjet ampak bom kar morala...že naslednji mesecuser posted image user posted image .....Joj joj, Bogec kaj mi delaš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Pa poglejte si to mojo pravo črtico, pa mislim, da kar ne smem več dvomit.user posted image

Sem morala deliti to srečo tudi z vami, ker ste mi tako stali ob strani, k se ni izšlo kot sem si želela. Sedaj pa bomo skupaj spustili solzico sreče. Hvala za podporo!!!
Naj vsem , ki še čakate sonček posije!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 81
15.2.2010 17:10:21   
beba75

Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Zdaj pa je taprava!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 82
15.2.2010 17:28:46   
Ejla
Hvala beba!!!:)))

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 83
15.2.2010 17:38:00   
archie
cestitam!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 84
15.2.2010 18:40:56   
tancy25
Pozdravljena!

Sem zdajle od začetka prebrala tvojo zgodbo in me je tako ganila da sem si rekla da moram nekaj komentiratiuser posted image . Lahko ti samo rečem da iz srca čestitkeuser posted image user posted image .

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 85
15.2.2010 18:58:51   
Fargesia
Ejlaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 86
15.2.2010 20:03:18   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Ejlaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeee!!!user posted image user posted image user posted image Hvala nosečka Fargi in tudi tebi archi in tancy25
Sem tako srečna, da me kar trga! Pa bi najraje vsem po poti povedala, da sem noseča!!!! Ma bom počakala...v petek imam UZ, da potrdi nosečnost!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 87
15.2.2010 20:08:01   
tejči28
Ejla,super,da si dočakala ta pravi plusek! To je to! Bravo,čestitam ti iz srca!user posted image user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 88
15.2.2010 20:31:28   
Fargesia
Ejla, kok pa si zdej noseča? se bo v petek že kaj videlo? al bo prekmalu?

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 89
15.2.2010 20:44:54   
neela
Ejla, čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res je tokrat črta, da se jo vidi do neba!
Želim ti lepo, mirno in zdravo user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 90
15.2.2010 22:44:16   
športnica
ejla, sem prebrala vse od začetka. je blo tko napeto branje... in na koncu srečen konec. ful ful lepe čestitke. to pa je feeling a? uživaj v nosečnosti in upam da bo vse OK.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 91
15.2.2010 22:57:27   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Ejla, kok pa si zdej noseča? se bo v petek že kaj videlo? al bo prekmalu?

Upam, da ne bo prekmalu, to sem tudi jaz pomislila...zadnja M je bila 7.1, sam moje ginekologinje naslednji teden ni, pa mi je dala datum v petek, bi mogla bit takrat polnih 6 tednov. Bomo videli.

Hvala neelika za čestitke...No, pa je tudi naš čudežek prišel na vrsto!

Tejči28, športnica hvala tuid vama.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 92
16.2.2010 6:44:14   
Rakica_80
Ejla, seveda se te spomnem, ISKRENE ČESTITKE IN UŽIVAJ MAKSIMALNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful sem vesela zateuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 93
16.2.2010 8:54:27   
katra55
Ejla, iskrene čestitke za plusekuser posted image  

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 94
16.2.2010 9:03:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
16.2.2010 9:14:08   
Shorty_
Iskrene čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
16.2.2010 12:56:37   
veselka
čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 97
17.2.2010 21:30:44   
Ejla
Hvala vsem še enkrat! Bom uživala nosečnost sto na uro!!!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 98
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.