|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: jao jao testi
7.1.2010 7:11:25   
Anonimen
jaz vidim na zgornjem in na spodnjem pozitiven rezultat!user posted image

(odgovor članu Ejla)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
7.1.2010 7:12:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

Spet enaka megla na testku in v glavi...poglejte!

Pa počakam 9 mesecev pa bom gvišna!

za moje pojme ti lahko čestitamuser posted image  črtice se vidijo, čeprav rahlo.
kdaj pa si pričakovala M?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 52
7.1.2010 7:18:03   
Ejla
Včeraj sem jo čakala imam pa take cikle od 30-34 dni...No, mogoče se pa ni sam razlilo črnilo na treh listkih? :) Pole ko bo test že neveljaven, čez ene par ur :), bom še enkrat gledala, če se bo črtica kej ojačala, kot se je včeraj :)
Še mal v negotovosti, ma vesela! Naj povem možu al še počakam??
Joj, ko bom gvišna mu povem...ker sva to tako čakala...tačas pa bom razmišljala kako naj mu to sporočim, če bo ta pravljica postala resnica. Ideje?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 53
7.1.2010 8:14:35   
pikica36
čestitke!!!!!! črtica je očitnauser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 54
7.1.2010 9:32:11   
Fargesia
punca moja, kar povej mu!!! veš kako bo vesel!!!!

ČESTITKEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 55
7.1.2010 9:42:03   
Anonimen
No, če bi mi pokazala samo trakec bi rekla, da ponovi test, ker mu ne verjamem. Sem imela še močnejšo lažno črtico.
Ker pa je + na CB pa ni dvoma. NI DVOMA!!!!

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
7.1.2010 9:44:07   
neela
Je, je! Prava črtica je tudi danes! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful sem vesela zate!
Za čisto ziher pa greš še vedno lahko na krvni test...drugače pa boš res najbolj ziher čez ene 8 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
7.1.2010 9:53:04   
Ejla
Kar ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...po tolikem času in postopkih...sedaj v lastni režiji plusek?!?
Kako lepo življenje poskrbi za nas...hvala Bogec!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom pa poklicala mojo ginekologinjo in se zmenila z njo a naj pridem na krvnega...moj možek pride pozno zvečer domov, pa mu bom kar v živo povedala pa tudi če ob polnoči...

< Sporočilo je popravil Ejla -- 7.1.2010 9:55:04 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 58
7.1.2010 10:09:27   
Katjusa
Ejlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(nimam takih izkušenj s testi in držim peti, da je to to, res se vidi tako plusek kot druga črtica tak, da neki je na tem)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 59
7.1.2010 10:49:51   
latka
Ejla, jaz upam in ti iskreno privoščim da je to res to, ampak tak plus sem jaz tudi zagledala julija,ampak še vedno nisem noseča, samo cikel je bil daljši(60dni)!!Sem že tudi skoraj upala nato, da pa po 2 dveh letih res nekaj bo, kajti črtica je bila vidna še dneve, dokler je nisem vrgla, ker sem ponovila s drugim testom, ki pa je bil-; čez 3 tedne pa je prišlauser posted image !!No jaz resnično upam da je pri tebi ro jasen+!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
7.1.2010 10:55:53   
uškinamama

Spet enaka megla na testku in v glavi...poglejte!

Pa počakam 9 mesecev pa bom gvišna!

Megla na testu in megla v glavi.

Pod srcem pauser posted image . Čestitke.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 61
7.1.2010 10:58:27   
Ejla
Hvala latka za tvojo izkušnjo! Sem bom tudi jaz še malo pomirila in počakala, ker sicer bo prevelika žalost.

Sem klicala tudi ginekologinjo in je rekla, da če je danes 33.dan cikla, pa glede na to , da imam tudi jaz včasih do 34 dnevne cikle in da je črtica rahla, da bi blo pri meni lahko tudi še za krvni test prezgodaj in da včasih se te šibke črtice pokažejo tudi tik pred menstruacijo..in da mi sicer želi, da bi bila nosečnost, ma da naj počakam in če do nedelje ne zakrvavim, naj se naročim drugi teden, pa bo lahko videla z Uz-jem če je kaj v maternici ali ne.
Tko, da jaz raje počakam...lepo je blo se za hip veseliti z vami...ma če ne bo user posted image in bo še vedno + v ponedeljek...bo še lepše! Tko, da držte pesti. Se vam oglasim.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
7.1.2010 14:46:08   
Špelka
Ojla! Če nisi dobivala nobenih hormonov, je to 1000 % TO!!!! user posted image user posted image user posted image  Čestitam! Dva različna testa sta zaznala hormon nosečnosti, ki nima pridet od nikoder drugje kot od male pikice, ki se skriva v tebi! user posted image  Moji testi so bili ravno tako svetli še več dni po zamudi M.

ZAČNI VERJETI V ČUDEŽE!!!!! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 63
7.1.2010 21:07:44   
Ejla
Špelka user posted image user posted image user posted image Hvala za to!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
7.1.2010 21:21:49   
Sanikaa
Srečno!!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 65
8.1.2010 0:39:08   
Šarki
čakam s tabouser posted image upam da bouser posted image user posted image user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 66
8.1.2010 8:35:23   
Ejla
Danes zjutraj me je pričakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!
Kako neumno se počutim, da sem sploh klicala ginekologinjo in vse to!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj čudež še ni prišel na vrsto, ma bo enkrat bo! Ne zamert, k sem smetila tu gor.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 67
8.1.2010 8:36:48   
spps

Danes zjutraj me je pričakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!
Kako neumno se počutim, da sem sploh klicala ginekologinjo in vse to!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj čudež še ni prišel na vrsto, ma bo enkrat bo! Ne zamert, k sem smetila tu gor.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 68
8.1.2010 8:37:07   
Anonimen
ma ne noooooo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
8.1.2010 8:42:58   
Sanikaa
user posted image Nisi smetila ...delila si znami svojo srečo in upanjeuser posted image user posted image
Kar oči so mi se zasolzileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
8.1.2010 8:45:19   
tejči28
ojej ejla,pa kak user posted image user posted image user posted image user posted image  

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 71
8.1.2010 9:20:15   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

ojej ejla,pa kak user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ne vem. user posted image Tko je..ah kdo ve zakaj je tko? Zaupam, da enkrat ko bo pravi čas, bo drugače.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 72
8.1.2010 9:29:41   
latka
Joj Ejla, škoda,vem kako se počutiš, zato ti namesto besed pošiljam velikuser posted image user posted image user posted image user posted image !
Samo upaj v čudeže, pa bo, saj po dežju vedno posije sonce!!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 73
8.1.2010 10:14:52   
tassi1
user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
8.1.2010 10:22:32   
katra55
Ejla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni treba, da se neumno počutiš, vsi testi so bili pozitivni. Pa smetila tudi nisi, tu smo zato, da si pomagamo in se podpiramo.
Želim ti, da se ti čimprej zgodi čudež in zagledaš user posted image .

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Spet folna :)
aygo

Katero folno ste uživale/uživate?

Tifol (47%)

Elevit (23%)

Neo Vin (6%)

Centramed mami (10%)

Hipp Natal sok (2%)

drugo (12%)

Število vseh glasov: 467

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!