|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jao jao testi
6.1.2010 14:36:57   
Ejla
Stokrat sem že prebirala podoben post in sem si mislila, kaj pa je s to punco, naj počača še mal in ponovi test...kaj zdej tuki filozofira...pol pa se ti zgodi to, da se zarečenega kruha največ poje...in evo me:

Z možem se trudiva že dalj časa zanosit, sva probala tudi IUI -4x pa nič...no in ko se mi je tko mal že sfučkalo, sem si rekla, nič ne bom več gledala, kar bo pa bo. No in danes bi morala dobit menstruacijo, pa se nisem niti spomnila na to...mož pa mi je reku: Ej, kaj nimaš še M, a si noseča? Pa sem se kar razjezila nanj, da naj neha, ker sicer bo spet tako kot prej, ko bom sam o tem razmišljala. No in potem, smotka kot sem , grem naredit test, ker sem glih enega imela doma že od nevem kdaj. Po 1 minutki ni blo nič, po dveh tko z domišljijo ta druga črtica, seveda sem test vrgla proč, ker je bil zame itak neg...pol čez ene 10 min sem spet pogledala, pa je blo že mal bolj videt ta drugo črtico...JA VEM, VEM, DA JE TEST KASNEJE ŽE NEVELJAVEN IN VEM , DA JE TO SMEŠNO IN VEM, DA NAJ ŠE MAL POČAKAM, PA PONOVIM....sam sem se prav morala malo razpisat, ker se je v meni spet prižgala tista drobna iskrica upanja, no tiste ki me poznate itak veste, kako me je trgalo zaradi tega.
No, vsake besedice bom vesela   in če ne pride prej user posted image ponovim pač čez 3 dni. Bo kar bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jao jao testi
6.1.2010 14:38:36   
rojena77
ejla

Kateri test si delala?

Namreč isto se je meni zgodilo.......

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2010 14:40:00   
kasso
Ejla, jaz te ne poznam, ampak ti povem, da test ne laže. Jaz bi še isti dan ponovila user posted image
Vso srečo user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2010 14:40:05   
tanci29
držim pesti zate da boš končno zagledala svoj magični +

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2010 14:42:23   
mini86
js tud držim pesti..pa ne pozabi sporočiti kako se je izšlouser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2010 14:43:26   
rojena77
Jaz sem uporabila skoraj vse teste (razen CB) in vsi so pokazali kasneje!

Niso se zmotili!

Prepričana sem da je ratalo! Čestitam

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2010 14:44:30   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77

ejla

Kateri test si delala?

CB sem delala, ma sem ga prvič, pred tem sem baby check rabila...kaj se lahko razlije barva al kako...In kako je pr tebi zdej?

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2010 14:45:53   
Anonimen
Če je CB potem je rezultat po moje pravi. Če je pa FS pa jaz ne verjamem, dokler ni črtica vidna iz aviona, ker je meni pokazalo že kar nekajkrat lepo vidno vendar šibko črtico pa je bila lažna. In to jo je pokazalo hkrati s testno, ne kasneje. Ponovi test z jutranjim urinom, jaz pa ti držim pesti!!!

(odgovor članu rojena77)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2010 14:46:40   
Ejla
Joj , ne  ne smem takoj ponovit, bom v petek, pa vam sporočim. Sem pa brala da je 10 miut še veljaven test, tko da ...uffa...počajmo!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2010 14:46:45   
Anonimen
moji testi od vseh treh otrok, spravljeni v skatlici so se vedno zeloooo vidvo pozitivni. stari so pa 9in 7 let. tretji pa 1 leto....

u glavnem, cestitam!user posted image

(odgovor članu rojena77)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2010 14:46:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

IZVIRNO SPOROČILO: rojena77

ejla

Kateri test si delala?

CB sem delala, ma sem ga prvič, pred tem sem baby check rabila...kaj se lahko razlije barva al kako...In kako je pr tebi zdej?

No, CBju jaz verjamem (edini test, pri katerem verjamem še tako rahlem +). Čestitke!!!

(odgovor članu Ejla)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2010 14:48:07   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Če je CB potem je rezultat po moje pravi. Če je pa FS pa jaz ne verjamem, dokler ni črtica vidna iz aviona, ker je meni pokazalo že kar nekajkrat lepo vidno vendar šibko črtico pa je bila lažna. In to jo je pokazalo hkrati s testno, ne kasneje. Ponovi test z jutranjim urinom, jaz pa ti držim pesti!!!

Ja saj vem kolko vseh teh lažnih je lohko, sem 100 krat to prebirala, zato sem jezna sama nase, da sem ga sploh delala...pa črtica je taka tanka.:/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2010 14:50:58   
Anonimen
jaz pa mislim, da se CB zlaze samo v primeru, ko si noseca, pa ti tega noce priznat.
ce nisi noseca, nima iz cesa crtice narestuser posted image

(odgovor članu Ejla)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.1.2010 14:52:03   
Ejla
Torej bom kupla v petek še en CB, pa v petek ponovila, če se ne vlije do takrat.
Bi bil pa čudež, če bi blo vam povem, da bi ratalo tko po naravni poti, ko pa sva se trudila že z umetno. Malo me tako zdej stiska, ma bom že zdržala še 2 dni, če sem zdržala celih 14 dni mučnega čakanja po inseminaciji, bom pa tudi še te 2 dni, kajne?
Hvala za podporo, sem vedela, da ste tu ta prave punce, za ta pravo besedo najdet...pa tudi če bo rezultat negativen.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.1.2010 14:53:44   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jaz pa mislim, da se CB zlaze samo v primeru, ko si noseca, pa ti tega noce priznat.

A misliš?? Daj nehaj, ker bom začela jokati!!!Raje počakam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.1.2010 14:54:19   
rija
jaz sicer rabim flašo fenistila, ko berem podobne naslove, samo vseeno mislim, da je test pozitivenuser posted image

pri meni je bilo isto: ga nisem upala pogledat, pa pravi mož ni druge črtice....odtulim eno kitico, pa ga hočem vreči v koš, pa je vseeno bila ena zelo, zelo rahla črticauser posted image

ki mi zdaj pije živceuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.1.2010 14:56:50   
Anonimen

bos jokala oktobra v porodniuser posted image

(odgovor članu Ejla)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
6.1.2010 15:01:20   
Ejla

bos jokala oktobra v porodniuser posted image

podpišem takoj, sam vseeno bi raje septembra, kr če ne bo user posted image že mal zgubanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.1.2010 15:02:46   
Anonimen
no, pa sptembra....nima vezeuser posted image

(odgovor članu Ejla)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.1.2010 15:09:26   
Sanikaa
No naj ti bo srečno septembra!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.1.2010 15:16:41   
Fargesia
dej ti nam slikico pokaži!

ja, CB...bi znal bit kej lepega na tem!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.1.2010 15:22:03   
mini86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.1.2010 15:31:25   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ja, CB...bi znal bit kej lepega na tem!user posted image

Joj ne morem, sem glih kak teden nazaj založila kabel od fotiča, pa ne morem naložit slik.Ma itak bi blo na sliki najbrž še manj videt.
Dej stara, a misliš, da je res? Ti veš, kako je s tem lažnim upanjem, k te lohko ubiva. Je res bolje počakat. Sporočim.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.1.2010 15:49:04   
Fargesia
dej s telefonom sliki, pa mi pošlji...bom jst gor dala...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.1.2010 16:55:12   
Ejla
Ej Fargi, sej bi sm se trudla tok cajta eno pametno fotko naredit, sam z mojim telefonom bi ločla, da tisto ni kuli, mogoče bi celo videla nekaj plavega, da bi pa videla črtice, to pa bi bilo tudi zanj preveč. Hvala vseeno za trud. Zaenkrat  bom prosila, da se ne usuje user posted image , potem v petek pa kaj več.
Kako pa ti?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.