Ejla
|
Stokrat sem že prebirala podoben post in sem si mislila, kaj pa je s to punco, naj počača še mal in ponovi test...kaj zdej tuki filozofira...pol pa se ti zgodi to, da se zarečenega kruha največ poje...in evo me: Z možem se trudiva že dalj časa zanosit, sva probala tudi IUI -4x pa nič...no in ko se mi je tko mal že sfučkalo, sem si rekla, nič ne bom več gledala, kar bo pa bo. No in danes bi morala dobit menstruacijo, pa se nisem niti spomnila na to...mož pa mi je reku: Ej, kaj nimaš še M, a si noseča? Pa sem se kar razjezila nanj, da naj neha, ker sicer bo spet tako kot prej, ko bom sam o tem razmišljala. No in potem, smotka kot sem , grem naredit test, ker sem glih enega imela doma že od nevem kdaj. Po 1 minutki ni blo nič, po dveh tko z domišljijo ta druga črtica, seveda sem test vrgla proč, ker je bil zame itak neg...pol čez ene 10 min sem spet pogledala, pa je blo že mal bolj videt ta drugo črtico...JA VEM, VEM, DA JE TEST KASNEJE ŽE NEVELJAVEN IN VEM , DA JE TO SMEŠNO IN VEM, DA NAJ ŠE MAL POČAKAM, PA PONOVIM....sam sem se prav morala malo razpisat, ker se je v meni spet prižgala tista drobna iskrica upanja, no tiste ki me poznate itak veste, kako me je trgalo zaradi tega. No, vsake besedice bom vesela in če ne pride prej ponovim pač čez 3 dni. Bo kar bo!
|