|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Suši
19.12.2009 8:50:34   
al1*
Malo me matra, da bi poskusili suši. Nikoli ga še nismo jedli, kaj šele delali. Ima kdo kakšen nasvet? Kje kupiti sestavine? V Sparu sem videla ene sete za pripravo sušija - a jih je mogoče kdo sprobal? 

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Suši
19.12.2009 9:23:57   
kaya2007
uf, če ga še nisi jedla, ti priporočam, da pojdi najprej nekam poskusit. ker tisti, ki ga prodajajo za pripravo doma, ni najboljši, zato ga za prvič res ne bi svetovala-da te ne mine vse user posted image
pa tudi če kupiš vse sestavine sveže-posebej, ga ni prav lahko pripraviti. še posebej riž je precej težko zadeti in je potrebnih več poskusov, da ugotoviš pravilno razmerje sestavin. če ga prej nisi jedla, seveda niti ne veš kakšen bi moral biti.

pri nas je itak edina in najboljša sushimama v lj, je pa tudi zelo draga. v avstriji naprimer, so cene veliko bolj prijazne, dobiš ga pa tudi v njihovem intersparu ali v Billi, svežega in zapakiranega v škatlicah. ga priporočam.
aja, tisti, ki ga prodajajo pri nas v mercatorjih, že pripravljenega, ni nič podoben pravemu.

< Sporočilo je popravil kaya2007 -- 19.12.2009 9:24:51 >

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2009 9:30:20   
hrchy
se strinjam s kayo - pojdi ga poskusit nekam, da bos videla, ce ti je sploh vsec. Jaz ti tudi svetujem sushimamo, odsvetujem pa tudi wok&sushi v mercatorju na rudniku - katastrofa od sushija.
Sicer pa sploh ne vem, ce se pri nas dobijo vse sestavine (wasabi, ingver?).

if a man speaks his mind in a forest and no woman hears him, is he still wrong?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2009 9:56:12   
al1*
Šment, a pol to ni izi za neredit. V Mariboru mislim, da nimajo v nobeni restavracijiuser posted image . Mogoče pa se odpravim v Avstrijo po one že narejene za začetek.

lp

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2009 10:32:48   
kaya2007
ja, wasabi in ingver dobiš pri nas, tudi alge dobiš..in verjetno tudi riž pa tekočino za riž. drugače pa v avstriji v intersparu sigurno vse dobiš.
pa jaz sem imela tudi z ribami malo težave, japonci kupujejo zamrznjene ribe za sushi in so res čisto nevtralnega vonja. če pa kupiš npr. svežega lososa ali tuno, nikoli ne bosta čisto brez vonja..me je to malo motilo.

ma, jaz sem iz teh sušijev že pred leti delala doktorate..pa moram priznati, da sem obupala še preden so se mi 100% posrečili.. (prvi suši, ki sem ga naredila, je bil kot klobasa user posted image )pa sem vsem japoncem težila za originalne recepte user posted image baje da pripomore k uspehu tudi to, da imaš napravo za kuhanje riža...jaz je nimam.

in ja, na rudniku je res bljak tisti njihov sushi user posted image je bolj kitajski kot japonski hihi in full so me razjezili, ker nimajo sashimija (to so samo kosi ribe, brez riža)..madona kako lahko imaš ribo za v makije (zvitke), za na krožnik pa ne?

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2009 10:49:21   
Oceania
Jaz ga kupujem zamrznjenega v Leclercu.

Fornication Under the Consent of the King.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2009 17:09:04   
Felicita
http://mojcas.blog.siol.net/2009/12/17/susi-za-telebana/

evo, tole si preberi, mogoče kej pomaga... sicer pa ja, res ga poskusi, jest sm bla precej razočarana prvič in ugotovila da mi alge sploh niso dobre, tko da u bistvu jem samo sashimi.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2009 17:15:11   
al1*
user posted image user posted image Hvala! Sem prebrala in mislim, da bomo za začetek preizkusili kar to Sushi Meal Kit  varianto.

lp

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?