Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 18.12.2009 14:31:45
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: zvesta kaj so pa piščančje batke? Batki - bedrca nikad čula.... res ne...
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 18.12.2009 14:55:37
|
|
|
|
julija140
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 verjetno-kakšno meso, riž, pire krompir, rdeče zelje, vinska omaka...mnjami..pa še kej se bo najdl..aja pa še polovička tortice za mojga sončka k bo mel glih za božič pol leta Kako pa narediš vinsko omako?
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 18.12.2009 15:12:37
|
|
|
|
mini86
|
vinska omaka rabiš: -olje -žlica sladkorja -žlica ostre moke -1 dcl rdečega vina-mislm da je najbolši teran -cimet,klinčki -voda na oljčki pražiš sladkor dokler ne zarumeni, dodaš moko in premešaš. doliješ vino in manj kot pol dcl vode. ucpodi se strdi ampak kar mešaš dokler se ne strdi. dodaš ščep cimeta, klinčke in ščep soli..probaš in izbolšujej kokr ti paše.. men je noro dobra gor po rižu..mnjami če boš naredila sporoči kako ti je ratalo in kako je blo drugim všeč..
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 18.12.2009 16:05:47
|
|
|
|
mateyka
|
tisto pečeno ajdovo kašo s piščancem in kislo smetano povrh, o kateri je bilo govora enkrat zadnjič
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 18.12.2009 16:55:17
|
|
|
|
julija140
|
Hvala mini86. Že zelo dolgo iščem recept za to omako. Zagotovo poskusim in poročam. Mmmmmmmm, se mi že cedijo sline
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2009 17:08:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Gluten oziroma žitarice uvajajte postopomaMarsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?