Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 11:36:54
|
|
|
|
Hope2
|
Za božično nimam pojma. Za novo leto bomo doma in sem rekla, da tokrat prvič ne bo večerje, temveč obložena miza, varianta na finger food (malo fast fooda, malo kaj fensi šmensi). Kdaj bo kdo hotel kaj jest, si bo vzel. Večerje se nekak niso preveč obnesle, saj so se nekateri že pri predjedi prenajedli, eni so prišli siti, drugi česa ni maral oz mu ni takrat pasalo....
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 12:59:18
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Nč večerje, bomo naštimali mal narezka, pa kako pecivo in seveda kuhano vino :)
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 12:59:46
|
|
|
|
sonček33
|
netopirček, a boste doma?
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 13:01:34
|
|
|
|
Dudica1
|
Pri nas pomoje klasična večerja kakšne ribe...potem pa narezek in pecivo pa si vsakdo vzame čez noč še kar mu paše.
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 13:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas bo isto, večerja potem pa še narezek in pecivo, pa vinček
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 13:05:55
|
|
|
|
sonček33
|
pri nas bo .. najbrž dagnje na buzaru za začetek pol pa tudi kaj bolj na hitrco...polnjeni šampinjoni, kakšen dober jajčni namaz, čičerikin namaz, vinček pa kaj sladkega
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 13:10:18
|
|
|
|
gita10
|
Glede na to, da moje kulinarične sposobnosti niso na višku bom poskušala čim bolj poenostavit. Važno je, da bo torta, ker moj mož praznuje rojstni dan in mi je zadnjič zaupal ( po 8 letih kar se poznava), da nikoli kot otrok ni dobil torte za rojstni dan - sedaj pa je tudi nismo nikoli njemu kupovali. In sedaj bo moj najdraži za 34 rojstni dan dobil prvo torto v svojem življenju.
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 14:47:29
|
|
|
|
mini86
|
verjetno-kakšno meso, riž, pire krompir, rdeče zelje, vinska omaka...mnjami..pa še kej se bo najdl..aja pa še polovička tortice za mojga sončka k bo mel glih za božič pol leta
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 16:47:06
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Pohani puranji fileji, naloženi v pekaču, čez pa rezine šunke in vse skupaj posipano z ribanim sirom in omako narejeno iz jajc in kisle smetane Za prilogo pa riž in pečen krompir in motovilec.
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 17:09:04
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara Pohani puranji fileji, naloženi v pekaču, čez pa rezine šunke in vse skupaj posipano z ribanim sirom in omako narejeno iz jajc in kisle smetane Za prilogo pa riž in pečen krompir in motovilec. Tega pa ne razumem, zakaj pohanje, ki je dobro hrustljavo, zmočite v omaki, da je vse skup pocasto in razmočeno . Je res tako boljše? Drugače je dobra ideja,hvala , jo bom uporabila enkrat, samo ne s pohanjem, ker če kaj ne prenesemo je pohanje ali pa kroketi v omaki .
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 17:13:35
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara Pohani puranji fileji, naloženi v pekaču, čez pa rezine šunke in vse skupaj posipano z ribanim sirom in omako narejeno iz jajc in kisle smetane Za prilogo pa riž in pečen krompir in motovilec. Tega pa ne razumem, zakaj pohanje, ki je dobro hrustljavo, zmočite v omaki, da je vse skup pocasto in razmočeno . Je res tako boljše? Drugače je dobra ideja,hvala , jo bom uporabila enkrat, samo ne s pohanjem, ker če kaj ne prenesemo je pohanje ali pa kroketi v omaki . če odmislim pohanje in pa jajca, je to zelo podobno piščančjemu žuru...mmm, bi ga zdaj maznila....
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 18:42:50
|
|
|
|
kaya2007
|
za božič smo pri sorodnikih, za novo leto bom pa naredila bolj za pikat kot pa kaj resnega..biftek, francosko, avokadov namaz, paštete, sirčke..kakšne piščančje batke bom spekla in škampove repke..zbiram še ideje pa fondi bomo imeli.
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 18:55:40
|
|
|
|
zvesta
|
kaj so pa piščančje batke?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 18:59:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 19:10:52
|
|
|
|
ZARA
|
MCBateks
< Sporočilo je popravil ZARA -- 17.12.2009 19:11:05 >
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 19:14:18
|
|
|
|
kaya2007
|
hihi, ma sej jaz tega sploh ne ločim, zame so vse bedrca..ampak v mislih sem imela tiste majhne zadevice...tako kot pri chicken wingsih..hmm mogoče so pa res krila v resnici???
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 19:37:08
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 hihi, ma sej jaz tega sploh ne ločim, zame so vse bedrca..ampak v mislih sem imela tiste majhne zadevice...tako kot pri chicken wingsih..hmm mogoče so pa res krila v resnici??? Perutničke? Drugače pa mi tudi rečemo batki - ta malim piščančjim kračam. Kaj bomo jedli nimam pojma. Narezek najbrž s pršutom in francosko solato. Kaj več se mi po moje ne bo dalo packat.
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 19:41:12
|
|
|
|
katipi
|
Mnjam, mnjam, nekatere imate super ideje! Jaz pa sem si zaželela pečen file lososa, pa blitvo s česnom. Ima katera predlog za kakšno omakico za zraven?
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 19:45:44
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi Mnjam, mnjam, nekatere imate super ideje! Jaz pa sem si zaželela pečen file lososa, pa blitvo s česnom. Ima katera predlog za kakšno omakico za zraven? Meni je blitva sama namesto omake, je osvežilna in "mokra". Če bi pa že kaj od omake zraven, bi pa kvečjemu česen v navadni jogurt dala, ali pa v kislo smetano za zraven (blitve).
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 20:22:07
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi Mnjam, mnjam, nekatere imate super ideje! In verjetno ne misliš mene...
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 22:51:39
|
|
|
|
katipi
|
Zara, zakaj ne?! Precej McIzvirno!
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 23:01:25
|
|
|
|
kaya2007
|
meni tja zraven nobena omaka ne paše, sploh ne k blitvi in česnu-ta mi je najboljša kar tako, še malo olivnega olja gor. na lososa pa tudi ne dajem omake, tamala včasih pomaka v salso rosso ( zmešaš kečap in majonezo, lahko še malo zenfa in balzamika zraven). ma ne, meni ne paše packati z omakcami po nepotrebnem. edino če ti ne rata, lahko z omako zakriješ okus
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 17.12.2009 23:05:13
|
|
|
|
kaya2007
|
gina, ja saj so perutničke..ampak niso videti tako kot klasične perutničke..meni so videti bolj kot mini kračke. matr, sem šla na stran od PP pogledat, pa točno tega nimajo
|
|
|
|
RE: In kaj bo letos za božično večerjo? 18.12.2009 7:28:08
|
|
|
|
Zoja Lara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Tega pa ne razumem, zakaj pohanje, ki je dobro hrustljavo, zmočite v omaki, da je vse skup pocasto in razmočeno . Je res tako boljše? Drugače je dobra ideja,hvala , jo bom uporabila enkrat, samo ne s pohanjem, ker če kaj ne prenesemo je pohanje ali pa kroketi v omaki . Ne, saj ni pocasto. Moreš dat dovolj kisle smetane, tak da ni preveč tekoče
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?