Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 16.12.2009 9:25:30
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Vidim, da velika večina sploh Ni štekala bistvo mojga posta! sploh ni bil point v temu, da je Božič in ostali prazniki kar nekaj,! ampak PRESERAVANJE: v smislu HVALJENJA!!!,..saj ni ga človeka, ki mu niso fajni ti prazniki, če ne drugega zaradi tega, da mu ni treba v službo !!! Preseravanje s tem, kaj je kupil oz kaj bo pa koliko v smislu hvaljenja , vsakemu, ki ima 5min časa da ga posluša , pa tudi če je popoln neznanec, samo v smislu: NEK SE VIDI RASKOŠ!!! in to tako glasno da ga vsa trgovina sliši !!...ma za bruhat !! V življenju še nisem srečala človeka, ki bi se hvalil z nakupom hrane v trgovini ali izven. In ja, ne razumem bistva, ker ga ni.
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 16.12.2009 9:27:36
|
|
|
|
ada2
|
pri nas bo podobno kot pri miški , samo namesto mortadele bo šunka, pa sir bo ljutomerski ementalec, piva pa ne bo cel plato, ker nikogar ne pričakujemo na obisk... jaz si bom verjetno eno stello artois privoščila, da ne bo glih S budget iz špara
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 16.12.2009 9:36:28
|
|
|
|
Špacka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: alda Vidim, da velika večina sploh Ni štekala bistvo mojga posta! sploh ni bil point v temu, da je Božič in ostali prazniki kar nekaj,! ampak PRESERAVANJE: v smislu HVALJENJA!!!,..saj ni ga človeka, ki mu niso fajni ti prazniki, če ne drugega zaradi tega, da mu ni treba v službo !!! Preseravanje s tem, kaj je kupil oz kaj bo pa koliko v smislu hvaljenja , vsakemu, ki ima 5min časa da ga posluša , pa tudi če je popoln neznanec, samo v smislu: NEK SE VIDI RASKOŠ!!! in to tako glasno da ga vsa trgovina sliši !!...ma za bruhat !! V življenju še nisem srečala človeka, ki bi se hvalil z nakupom hrane v trgovini ali izven. In ja, ne razumem bistva, ker ga ni. Bom se kar pod Zaro podpisala....mogoče se to dogaja samo v " velikih" mestih
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 16.12.2009 10:03:00
|
|
|
|
muška
|
Meni pa se sploh ne zdi tako. V trgovini sem bila nazadnje pred dvena dnevoma (kruh, radenska hrenovke), na blagajni nikogar - sama!!! , nikjer nikogar z polnim vozom, nikjer nikogar, ki bi se trudil da me pozdravi,.... predmestje? Meni je fajn
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 16.12.2009 11:16:52
|
|
|
|
nejcko
|
Ma, meni je pa vseeno, čeprav tudi ne razumem najbolje, čemu folk take zaloge hrane dela, kot da bo jutri konec sveta Po drugi strani pa, naj imajo veselje. Mene je že tako ali tako težko spraviti v štacuno, pred prazniki pa še toliko bolj. Za druge mi pa dol visi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2009 12:06:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 16.12.2009 12:07:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop jaz med prazniki vedno največ prihranim jaz bom take december tudi najmanj zapravila doslej AHA!!!! ker hodite okol po bajtah jest!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2009 12:28:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?