Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 13:27:38
|
|
|
|
alda
|
...če me kaj jezi, me jezi to preseravanje in pretiravanje v vsemu pred prazniki !! Vozički polni, kot da bo konec sveta in bo treba zaloge nardit in požret vse v tistih nekaj dnevih. in potem še o temu razglabljat na glas koliko so stale, da bo ja vsa trgovina slišala, da je en majhen glažek kavijara 8€, ampak to ni nevem kaka cena, ker so že jedli tudi dražjega ... .ma zaradi mene, lahk tud za žličko sranja da 1000€ , sam naj ne posiljujejo s svojimi komentarji- hvaljenjem celega marketa. Pa kolk pa kaj bodo al pa so že komu kupili oz. podarili..... Po drugi strani pa kar naprej nekaj fehtajo, zahtevajo,..ker jim to po njihovi logiki pripada oz bi jim moralo!! Drugo: ljudje, ki med letom skor da ne odzdravijo , ko jih pozdraviš pa v tem veselem decemru, kar čudežno dobijo dar govora in bi kar klepetali s tabo, pa se povabili na pijačo, pa ti nekaj voščili ...ma bejž nekam če me celo leto ne porajtaš me ne rabiš niti zdaj !! zdaj sem se spihala..in gremo naprej!!!...brez hinavščine in preseravanja
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 13:30:16
|
|
|
|
Hope2
|
maš slab dan
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 13:30:55
|
|
|
|
Anonimen
|
še ena fajt tema
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 13:31:20
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda ...če me kaj jezi, me jezi to preseravanje in pretiravanje v vsemu pred prazniki !! Vozički polni, kot da bo konec sveta in bo treba zaloge nardit in požret vse v tistih nekaj dnevih. in potem še o temu razglabljat na glas koliko so stale, da bo ja vsa trgovina slišala, da je en majhen glažek kavijara 8€, ampak to ni nevem kaka cena, ker so že jedli tudi dražjega ... .ma zaradi mene, lahk tud za žličko sranja da 1000€ , sam naj ne posiljujejo s svojimi komentarji- hvaljenjem celega marketa. Pa kolk pa kaj bodo al pa so že komu kupili oz. podarili..... Po drugi strani pa kar naprej nekaj fehtajo, zahtevajo,..ker jim to po njihovi logiki pripada oz bi jim moralo!! Drugo: ljudje, ki med letom skor da ne odzdravijo , ko jih pozdraviš pa v tem veselem decemru, kar čudežno dobijo dar govora in bi kar klepetali s tabo, pa se povabili na pijačo, pa ti nekaj voščili ...ma bejž nekam če me celo leto ne porajtaš me ne rabiš niti zdaj !! zdaj sem se spihala..in gremo naprej!!!...brez hinavščine in preseravanja ...je rekla lisička, ko grozdja ni mogla doseči
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 13:31:25
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Drugo: ljudje, ki med letom skor da ne odzdravijo , ko jih pozdraviš pa v tem veselem decemru, kar čudežno dobijo dar govora in bi kar klepetali s tabo, pa se povabili na pijačo, pa ti nekaj voščili ...ma bejž nekam če me celo leto ne porajtaš me ne rabiš niti zdaj !! Pa si šla pol na pijačo?
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 13:32:07
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama ...je rekla lisička, ko grozdja ni mogla doseči
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 13:32:31
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop še ena fajt tema ej, stara kje si...ja, vem, obdeluješ . Nekaj te moram v pm poslat.
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 13:33:26
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop še ena fajt tema ej, stara kje si...ja, vem, obdeluješ . Nekaj te moram v pm poslat. Pa ne zdaj pred prazniki, ko se vsi povprek radi imajo
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 13:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop še ena fajt tema ej, stara kje si...ja, vem, obdeluješ . Nekaj te moram v pm poslat. pošlji me
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 13:58:32
|
|
|
|
Anonimen
|
In problem je?
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 13:59:07
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop še ena fajt tema se strinjam dokazano je, da je v tem času največ samomorov, prav zaradi obdarovanj in občutka samote in nezadovoljstva
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 14:25:02
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda zdaj sem se spihala..in gremo naprej!!!...brez hinavščine in preseravanja Samo, da ti je lažje....
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 14:35:08
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica In problem je? Problem je bilo tvoj prispevek prebrat. Kar zenice me bolijo od gadne zeljene barve.
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 14:43:11
|
|
|
|
Raho
|
Ej, res, folk pokvarjen! Pa še jaz sodim mednje, ker ravnokar poslušam v pisarni božične pesmi, pa še veselo si brundam v brado. Se grem kar sama po glavi s taško premlatit. Sram me bodi!
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 14:43:52
|
|
|
|
ZARA
|
Točno tako, Raho!
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 14:52:53
|
|
|
|
Blink1
|
Uuuu upam, da nisi mene slišala... ker me je rahlo sram, da sem kupila kaviar za samo 8€.
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 15:02:57
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda ...če me kaj jezi, me jezi to preseravanje in pretiravanje v vsemu pred prazniki !! Zakaj te pa to jezi? Meni je le čudno, kam strpajo vso to robo, jezi me pa zelo nič.
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 15:05:37
|
|
|
|
Blink1
|
na boke, Zara, na boke
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 15:15:37
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: N&N na boke, Zara, na boke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.12.2009 15:20:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 15:29:56
|
|
|
|
liliana
|
Jaz pa v decembru tudi bistveno bolj zahajam v trgovine kot ostale mesece v letu..... Zakaj....? - Ker grem vsaj na dve fešti in je to dober razlog, da si nekaj novega za oblečti kupim...... - Ker nas doma obiščeta Miklavž in Božižek in ker onadva data darila samo, če jima ti daš, je potrebno nekaj nakupiti... - Ker za Miklavža in za Božič pri nas že od nekdaj radi dobro jemo (no, saj dobro jemo radi tudi med letom, takrat pa še posebej) je potrebno košare malo bolj napolniti kot običajno...... - Ker imata moj mož in oče rojstni dan na Miklavža, ker je oče Štefan in praznujemo še to...... Ne razumem pa tiste, ki se zgražajo nad drugimi ljudmi v trgovinah, kako tovorijo polne košare.....skoraj vsak hipermarket ima hitro blagajno in če res kupujete samo nujne stvari, se poslužite te blagajne.....če pa imate v vozičku več kot pet stvari pa itak ne kupujete zgolj nujnega......
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 15:33:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ne hodit v trgovino, pa bo
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 15:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda ...če me kaj jezi, me jezi to preseravanje in pretiravanje v vsemu pred prazniki !! Vozički polni, kot da bo konec sveta in bo treba zaloge nardit in požret vse v tistih nekaj dnevih. in potem še o temu razglabljat na glas koliko so stale, da bo ja vsa trgovina slišala, da je en majhen glažek kavijara 8€, ampak to ni nevem kaka cena, ker so že jedli tudi dražjega ... .ma zaradi mene, lahk tud za žličko sranja da 1000€ , sam naj ne posiljujejo s svojimi komentarji- hvaljenjem celega marketa. Pa kolk pa kaj bodo al pa so že komu kupili oz. podarili..... Po drugi strani pa kar naprej nekaj fehtajo, zahtevajo,..ker jim to po njihovi logiki pripada oz bi jim moralo!! Drugo: ljudje, ki med letom skor da ne odzdravijo , ko jih pozdraviš pa v tem veselem decemru, kar čudežno dobijo dar govora in bi kar klepetali s tabo, pa se povabili na pijačo, pa ti nekaj voščili ...ma bejž nekam če me celo leto ne porajtaš me ne rabiš niti zdaj !! zdaj sem se spihala..in gremo naprej!!!...brez hinavščine in preseravanja Čisti Gargamel al pa Grinch
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 16:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Ankica In problem je? Problem je bilo tvoj prispevek prebrat. Kar zenice me bolijo od gadne zeljene barve. Zenica te pa bolj težko boli ... je to samo luknja P.s. ... lav ju!!!
|
|
|
|
RE: Preseravanje pred prazniki 14.12.2009 16:50:31
|
|
|
|
Ulla80
|
Zenica te pa bolj težko boli ... je to samo luknja a pol je glava tud ne sme
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?