uškinamama -> RE: Preseravanje pred prazniki (14.12.2009 13:31:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda ...če me kaj jezi, me jezi to preseravanje in pretiravanje v vsemu pred prazniki !! Vozički polni, kot da bo konec sveta in bo treba zaloge nardit in požret vse v tistih nekaj dnevih. in potem še o temu razglabljat na glas koliko so stale, da bo ja vsa trgovina slišala,[sm=zmeden.gif] da je en majhen glažek kavijara 8€, ampak to ni nevem kaka cena, ker so že jedli tudi dražjega [sm=zmeden.gif] ... .ma zaradi mene, lahk tud za žličko sranja da 1000€ , sam naj ne posiljujejo s svojimi komentarji- hvaljenjem celega marketa. Pa kolk pa kaj bodo al pa so že komu kupili oz. podarili..... Po drugi strani pa kar naprej nekaj fehtajo, zahtevajo,..ker jim to po njihovi logiki pripada oz bi jim moralo!! Drugo: ljudje, ki med letom skor da ne odzdravijo , ko jih pozdraviš pa v tem veselem decemru, kar čudežno dobijo dar govora in bi kar klepetali s tabo, pa se povabili na pijačo, pa ti nekaj voščili ...ma bejž nekam če me celo leto ne porajtaš me ne rabiš niti zdaj !! zdaj sem se spihala..in gremo naprej!!!...brez hinavščine in preseravanja [sm=jezicek.gif] ...je rekla lisička, ko grozdja ni mogla doseči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|