|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   korenčkovi recepti
3.12.2009 15:21:00   
Anonimen
Iščem recepte za jedi s korenčkom. Velikokrat naredim korenčkov sok iz sokovnika in mi ostane nariban korenček, ki bi ga rada porabila še za kakšno jed, recimo kruh iz korenčka sem že slišala da obstaja, piškoti, muffini, kakšno pecivo... Želela pa bi, da so zadeve brez jajc.
Ima katera kakšne recepte?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: korenčkovi recepti
3.12.2009 17:06:27   
somic
jaz zelo rada skuham korenčkovo juho. delm jo na dva različna načina

način 1:

naribano korenje prpražim toliko da spusti barvo na maslu, zalijem z vodo, začinim in kuham. dodam kakšno žlico gresa ali druge drobne drobne zakuhe. najraje dam jajček- tega pa ti praviš da ne. juha je izredno dobra in zelo hitro pripravljena

način 2:

v malo malo vode na 3/4 skuham na kolobarčke ali trakove narezano korenje, dodam bešamel in prilijem toliko osnove, da dobim gosto juho. začinim in dodam kislo smetano. najboljše mi je če na koncu juho še zmiksam s paličnim mešalnikom.

največkrat pride na naš jedilnik tista prva različica, dobri sta pa obe.

na podoben način, kot pri tej drugi juhi, samo z manj vode in brez miksanja delam priligo.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2009 18:44:05   
Njumi
Korenčkova torta! user posted image

Nariban korenček (po teži toliko kot moke)
Moka (najbolje mešanjca bele in polnozrnate)
Olje ali raztopljena mast (npr. kokosova)
Pest rozin
Pecilni prašek
Sladkor (polovico manj kot moke)
Cimet in muškatni orešček

(Zmešaš 'na oko', da pride tekoča, lepljiva masa, nekako kot za jogurtovo pecivo)

Spečeno prežeš, namažeš z marmelado, na vrh daš stepeno smetano in posuješ z naribano grenoko čokolado.
Imela sva obdobje, ko je bila na jedilniku vsak vikend - spet jo bom naredila!

Lep pozdrav!

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2009 18:46:25   
Hope2
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3378

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1602

Tu je sicer en kup receptov, ki vsebujejo jajca, ampak moja prijateljica, namesto jajc uporablja kislo smetano, probaj zamenjat ali kak drug nadomestek dobit

http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?kategorija=18&nacin=asc&offset=1600&slika=-1&sort=

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 3.12.2009 19:01:07 >

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2009 22:16:36   
Gina
A samo sladke recepte iščeš?
Meni je ful všeč ena čist simpl stvar - na drobno nasekljano čebulo malo potenstaš, samo toliko, da ovene, dodaš naribano korenje in dušiš na tričetrt pokrito do mehkega. Soliš. Če rata presuho, pa zgleda, da se hoče zažgat, zaliješ z malo vode. Čisto na koncu dodaš ali peteršilj ali pa koper. NJaaaami.

Bučke naribaš, dodaš pripravljeno zmes- žitni medaljoni (če jih nimaš delaš lahko tudi brez, ampak potem moraš dati zraven prepraženo čebulo namesto tega in sol ali vegeto), jajce, pustiš da stvar nabrekne, dodaš naribano korenje, nariban sir, drobtine in malo moke. Vse skup zmešaš da dobiš maso za polpete. Kar s kuhalnico jih jemlješ ven in direktno v ponev. Zlato zarumeniš. NJami.

Iz korenja in jabolk lahko narediš korenčkov sok.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...

ime za punčko?? <3
mag3

Hana (34%)

Naja (16%)

Neli (19%)

Lia (19%)

Ina (12%)

Število vseh glasov: 2666

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!