Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Borke drage, želim vam močan in trden plusek ali dva. Da greste čimprej na forum IVF nosečke in, da se nam pridružite hitro,hitro..... še v letu 2010 na forumu mamic z IVF malcki!!!!! SREČNO!!!!!
lubice moje, vsaki posebej in vsem skupaj želim velik po možnosti pred postopkom, in prazen objemčkometer vsak mesec! pa velik sreče, zdravja in veselja v 2010
pa še neki za učke (sam letnice ne gledat )
so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!
Etole, na vas moje prav posebne borke ne smem in nočem pozabit. No, od kar nam je uspelo vas bolj na eno uč spremljam in skoraj nič ne napišem - vseeno pa srčno navijam za prav vsako izmed vas.
V novem letu iz srca želim da vam bo zjutraj, opoldne in zvečer slabo, da boste stalno lačne, da vas bo bolel križ, da boste stalno imele poln mehur, da vam bo nagajal spomin, rastel trebuh in v trebušku vladal majčken navihanček / navihanka*, ki vas počasti s svojo prisotnostjo in vam polepša življenje. *seveda jih je lahko tudi več
Drage moje, ob koncu starega leta vam želim, da bi bilo za vse vas leto 2010 plodno, da bi prineslo čimveč . Naj bo 2010 srečno leto, naj se vam zgodijo le dobre stvari, predvsem pa naj bo to nepozabno leto za prav vsako izmed vas.
pa še jest: vsem skupaj želim, da bi v letu 2010 bile pogumne, srčne, dobrovoljne,vesele in prav svaki od nas želim, da bi v naslednjem letu zagledala ta tako težko pričakovani .
< Sporočilo je popravil tassi1 -- 31.12.2009 17:54:04 >
"Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je, da si zraven!"
IZVIRNO SPOROČILO: mismis miška73, ti naš sonček, za tvoj birthday ti želimo (mi trije s kužonom) veliko sreče in zdravja, pa da bi se kdaj še skup dobili in seveda se ga tudi napili lepo praznuj