Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Nosečke in seksi oblačila 15.6.2005 11:48:39
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz se sploh ne zgražam samo povedala sem da mi ni všeč. Pa zato nisem primitivka ,le tako je moje gledanje na to tematiko.
|
|
|
|
Nosečke in seksi oblačila 15.6.2005 11:56:50
|
|
|
|
cmokec
|
Seksi se lahko oblečeš kadarkoli, tudi če si nosečka. Samo meja estetike je bistvo. Če dobiš 25kg in komaj racaš, pol si pa še na pol nag z vsem odvečnim celulitom. Večina nosečk je za kratke majčke in mini krilci, vse pa sigurno ne. Jaz se štejem med obilnejše, zato sem pa zagnala tak okol kopalk. Če pa bi bila bolj suha ... pa lepe sanje. :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2005 12:10:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Nosečke in seksi oblačila 15.6.2005 12:16:58
|
|
|
|
cmokec
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: Ne, da nisi pretirano debela, sploh nisi debela. Bravo BAGI, pol pa kar trebuščka pokazat. :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Nosečke in seksi oblačila 15.6.2005 16:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Še dobro, da ni vsem vse všeč. Potem bi bil svet totalno nezanimiv, vse povprek bi nosili vsi po vrsti, moški bi imeli krila in špičake, pa neobrite noge... Hočem reči, da se ni glih treba zgražat čez okus drugega. Prav fajn je, da smo različni.:bravo::bravo:
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?