nana 27 -> Nosečke in seksi oblačila (15.6.2005 10:46:16)
|
Jst sem tudi mislila, kako se bom sexy oblačila, ampak zdaj mi najbolj paše, da sem "komot" v fajn hlačah, ki sem jih kupila v kepici. Zgoraj pa malo večje bluzice in majce s kratkimi rokavi (prej sem kupovala small, zdaj mi ej pa medimum čisto v redu - kmalu bom na large :)- V kratkih nosečniških majicah se mi zdi moja zadnja plat gromozanska in se zaradi tega ne počutim v redu. Ma včeraj sem bila pa tako zelo žalostna, ko sem odhajala iz službe, če smo že pri oblačilih - v službi imamo kar nekaj takih žensk, ki se oblačijo po zadnji modi, njihovi otročki so malo pred tem, da grejo v osnovno šolo, skratka so že nazaj na svojih kilogramih, stalne obiskovalke aerobike....in ko sem šla domov, stojijo na hodniku pri izhodu, vse utihnejo, ko gre mimo moja malenkost in ne vem, si lahko predstavljate, ko te en premeri od pet do glave in s takim nasmeškom, kot da sem "gobava" in v stilu "kje je pa ta svoje cote dobila"....meni je vse dol padlo in počutila sem se :((:((:((:((:(( da sem se kar zjokala doma. V službi so do :nosecka:, vsaj pri nas, najbolj normalni moški sodelavci, tako da kapo dol.
|
|
|
|