|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.6.2005 21:41:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosečke in seksi oblačila
14.6.2005 21:47:18   
LE&TA
Bagi, ti se nč ne sekiri, obleči se tko k ti paše. Meni je bolj všeč bolj ozko sam še vedno udobno. Zdej je itak moderno da je popek zuni in da bušija mal pokažeš, pa še vroče bo, Zase ne vem kaj bom oblekla, moj buši je še neopazen za druge, jst ga opazim. sm pa tud drgač mal bolj pr sebi, ampak mam srečo k se mi KG porazdelijo enakomerno po celem telesu!!

lahko je pa obleka tudi široka, odvisno od modela!

V glavnem, da zgledaš OK, pa da se ti počutiš v tistem kar oblečeš. Neki pa sigurno drži, da so :nosecka: že tako ful lepe!!

Nočko:angel:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2005 21:51:26   
Anonimen
Sem videla zadnjič eno nosečko, ki je bila oblečena v krajšo in oprijeto majčko, da se ji je buši videl odspodaj, pa je bilo prav lepo videti.

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2005 21:51:47   
Maša
Jaz imam rok v petek, ampak če bi bila noseča poleti bi definitivno pokazala trebušček-saj to je seksi:)-:):bravo:
Sicer sem ga pa že nekaj tednov nazaj ko je bilo že obupno vroče. Zakaj bi se pa nosečnica sramovala svojega trbuška...to je pa ja nekaj najlepšega!!!!!

lp,
midva:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2005 22:05:16   
total
Jaz sem bila lani glih tak cajt noseča in nisem imela niti ene nosečniške majice,vse bolj oprijeto,širše hlače in sem bila prav lepa takšna,pa tud buši mi je gledal ven,men je to prav catkano:)

Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2005 22:09:55   
lenika
Meni je to ful fajn, če nosečnica pokaže svoj trebušček.

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2005 22:36:04   
Anonimen
Bagi, glej, ti imaš tako lepo postavo, zakaj bi ti bilo nerodno, če se oblečeš seksi? Ti kar pogumno nase tisto, v čemer se počutiš lepa in zapeljiva!

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2005 22:38:25   
sašaš

Oprijete majčke pa oblekce gor pa bušije kazat! :bravo: Men je to full lepo!!! :):):)

Lp :muca:

Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2005 23:20:59   
MojcaG
trebušček ni nič takega, kar bi se moralo skrivati. meni osebno je to že od nekdaj nekaj najlepšega.. jaz kot nosečnica ga tudi rada pokažem, saj sem nanj zelo ponosna. v bistvu me živcira ideja da bi bilo to nekaj za skriti! nosečnice smo lahko fejst seksi, ne da smo lahko - ampak tudi smo seksi! je pa tudi zelo pomembno, da se vsaka obleče tako, da se fajn in sproščeno ter seveda udobno počuti. tudi odvisno od razpoloženja, vsaj pri meni je tako!
torej bagi, kar poišči jajca in lepo razkazuj svoj buši, če se tako vredu počutiš!

Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2005 23:34:15   
lefairyon
ko sem bila jaz noseča sem poleti nosila oprijete majčke pa nizke hlače pa mini krilca,...sem se hotela počutiti seksi in "zapeljivo" tako da kar ponosno kaži svoj zaobljeni trebušček...meni osebno je to zelo všeč-videti nosečko ki je ni sram pokazati svojega trebuščka pa tudi strij če jih imaš...jaz sem ponosna na njih ker vem da so tukaj zaradi mojega sončka...in ker ne skrivam njega ne skrivam niti malih lepotnih kiksov ki so nastali med nosečnostjo...

Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2005 7:54:22   
kimi
Jaz ne prenesem pogleda na nosečo žensko ki kaže trebuh. Jaz ga nebi nikoli kazala pa sem stara komaj 21 let. Seveda je pa odvisno od vsake posameznice

Neposredna povezava do sporočila: 11
15.6.2005 8:57:20   
Yasminka
Pred nekaj dnevi sem se zapodila v nosecniske trgovine. Kupila sem si hlace in mikico. Na blagajni pa me je skoraj kap...:zmeden2:
Mislim, da mora bit nosecnica urejena. Sama nisem prevec navdusena nad vrečastimi oblačili, ker v njih zgledam kot sod pa tud precej neudobne so. Glede kazanja busija, pa tud nisem cist prepricana (zelo "rada" staknem vnetje ledvic). Sem bolj za rahlo oprijeta nosecniska oblacila.
Glavno je, da mal "sprobas" kaj ti pase in se dobro pocutis. :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 12
15.6.2005 9:12:32   
soncek&luna
bagi, jaz sem pristas mnenja, da mora nosecnica tudi bit in izgledat sexy...moje majcke so vse bolj oprijete in se tudi pocutim zelo sexy zdaj ko sem :nosecka:... zato pogum in pokazat busija :)-

Neposredna povezava do sporočila: 13
15.6.2005 9:34:06   
malika
Jaz sem imela skoz idejo, da se bom oblačila čisto sexy tako kot ponavadi :)- , no potem pa mi je trebuh zrasel in z njim posledično rit in ko sem si končno ponosno navlekla eno čudovito oblekco, mi je skoraj slabo postalo, ko sem se pogledala v špegl. Naj gre k vragu vse skupaj!
No ampak majčke in hlače imam pa večinoma ozke, trebuh pa razkazujem bolj okoli hiše, v javnosti nekak ne. :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 14
15.6.2005 10:01:38   
pravljica
če bi se sama počutila sexi bi ziher pokazala popek...ampak se ne počutim tako, nosim sicer oprijete majčke, pa z izrezom...ampak spodaj me je pa le preveč skupaj, pa strije mi tudi niso apetitlih

Neposredna povezava do sporočila: 15
15.6.2005 10:35:31   
tea01
Še midva!

V službi sva oblečena zelo elegantno, kar pomeni, da večinoma nosiva majčke, ki vsebujejo elstan. Zelo priporočam. Ko sm bila v trgovini Popek in ko sem videla kakšne majčke in srajčke imajo za nosečnice in ko sem si to probala obleči, sem zgledala kot da sem tik pred porodom. Nič sexi, ampak k ena majhna zavaljena bunka.

S temi majčkami sem zelo zadovoljna, pa še seksi zgledam, za nosečnico tok kolikor se da. Bušija kažem pa samo doma.

Velik sreče!

Tea01

Neposredna povezava do sporočila: 16
15.6.2005 10:36:22   
Pia73
Meni pa nosečnice sploh niso seksi,... :( Res ne,... Lepe zelo a niti slučajno seksi. Tudi sama se ne počutim seksi. No, samo jaz sem res kot :sloncek: (+15-16kg) Pa si pravim hvala bogu saj je to le kratko obdobje mojega življenja.

In tudi jaz ne bi za nobene denar kazala golega trebuščka, pa ga ne skrivam in sem ponosna nanj. Meni je to skrajno neokusno.

Ko vidim nosečnico v normalnih oblačilih, ki so prekratka ipd. si mislim boga reva sigurno nima kaj za obleči,... :)-

Neposredna povezava do sporočila: 17
15.6.2005 10:46:16   
nana 27
Jst sem tudi mislila, kako se bom sexy oblačila, ampak zdaj mi najbolj paše, da sem "komot" v fajn hlačah, ki sem jih kupila v kepici. Zgoraj pa malo večje bluzice in majce s kratkimi rokavi (prej sem kupovala small, zdaj mi ej pa medimum čisto v redu - kmalu bom na large :)- V kratkih nosečniških majicah se mi zdi moja zadnja plat gromozanska in se zaradi tega ne počutim v redu.

Ma včeraj sem bila pa tako zelo žalostna, ko sem odhajala iz službe, če smo že pri oblačilih - v službi imamo kar nekaj takih žensk, ki se oblačijo po zadnji modi, njihovi otročki so malo pred tem, da grejo v osnovno šolo, skratka so že nazaj na svojih kilogramih, stalne obiskovalke aerobike....in ko sem šla domov, stojijo na hodniku pri izhodu, vse utihnejo, ko gre mimo moja malenkost in ne vem, si lahko predstavljate, ko te en premeri od pet do glave in s takim nasmeškom, kot da sem "gobava" in v stilu "kje je pa ta svoje cote dobila"....meni je vse dol padlo in počutila sem se :((:((:((:((:(( da sem se kar zjokala doma. V službi so do :nosecka:, vsaj pri nas, najbolj normalni moški sodelavci, tako da kapo dol.

Neposredna povezava do sporočila: 18
15.6.2005 10:49:15   
nana 27
Aja, od razburjenja oz. žalosti, je še :duda: začel brcat. Verjetno je hotel rečt:"Mami, jst sem tuki, ne se sekirat."

Neposredna povezava do sporočila: 19
15.6.2005 10:54:06   
wawa
;)Bagi jaz sem 100% za oprijete majčke in kazanje trebuha.Tudi jaz bom ravno čez poletje imela lepi velik trebušček, in že sedaj se najbolje počutim v oblekicah in kiklicah, ter oprijetih majčkah........

Nosečke so defenitivno seksi, tudi nekaj kil več je seksi, seksi je namreč vsaka žensak ki se tako počuti, torej draga moja če se počutiš seksi, hitro v oprijeto majčko pa kiklico smukni;);), če pa kje srečaš kako ki ponosno razkazuje trebuščka, ji pomežikni ker bom to verjetno jaz:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 20
15.6.2005 11:01:23   
Pajaca
Men so se zdel vsi stroški in naložba v cunje med nosečnostjo zdela zguba denarja, sploh ko so mel same vreče!!! Tako da sem si kupila dvoje nos. hlače, ki so bile lepo ozke in pa celo eno srajco (mi jo je mami uturila), nosila sem pa večinoma puloverje in majice od prej, pa kaj če je bilo vse oprijeto. Jaz sem se fajn počutila. Tako da mislim, da se da ponucat kar precej starih oblek, sploh če so malo bolj elastične majčke.

Drgač mi je pa lepo če je nosečnica urejena in ne hodi okoli ko ena vreča, ker res ne paše. Doma si valda v razvlečenih cunjah, ampak za ven pa se je ja treba zrihtat.

Aja pa ful mi je smešno, ko so vse prjatlce čim so zanosile začele nosit fantove puloverje... ha ha.

Neposredna povezava do sporočila: 21
15.6.2005 11:02:42   
Grascakinja
Kakor kateri paše. Sama nosim tudi bolj oprijete cotke, ampak obcezno čez trebuh, poletne hlače nosim še tiste od lani, ko nisem bila noseča, samo spodvite pod bušijem. Kadar sem nerazpoložena, nosečniške srajčke. Bušija mi pa ni za kazat. Niti osebno, niti zaradi vešč, ki se na cesti potem zgražajo. Krilc sem se pa ful veselila, ampak zdajimam raj skrite zatečene gležnje pod hlačami. :)-

Neposredna povezava do sporočila: 22
15.6.2005 11:06:28   
soncek&luna
spet jaz... vam moram povedat, da imajo v trgovini La vie krasne majcke v katerih se res pocutis sexy :nosecka:...in jih lahko nosis tudi, ko je nosecnost ze mimo...ravno tako je s hlacami... res pa je, da je malce visji cenovni razred, vendar, ce lahko hlace nosim tudi potem in se sploh ne opazi, da so nosecniske, potem je to odlicno, se vam ne zdi?

Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
15.6.2005 11:34:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 24
15.6.2005 11:45:53   
nina42
Jaz se tudi popolnoma strinjam z vsemi, ki pravite, da smo nosečnice sexy. Za tiste, ki pa se zgražajo pa mi čisto dol visi, saj ni moj problem, če so primitivci.:)

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?