|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RES DOBRI MUFFIINI
22.10.2009 9:46:54   
uškinamama
Imate kakšen oh in sploh recept? Jaz jih nisem še nikoli pekle , bi jih pa danes. Moram biti na kaj posebno pozorna? Aja , morajo biti taki sočni, mastni,,,da kar sami po grlu zdrknejo.

Hvala

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RES DOBRI MUFFIINI
22.10.2009 9:52:30   
Felicita
meni so zakon teli: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Maffini_za_cokoholike-2482.html in ob dobri pečici in upoštevanju recepta ne morjo 'ne ratat'. 
p.s.: sladkorja dam jest manj (med 80 in 100g), jogurt sadni (jagoda, banana, borovnica,...) in v mleko kakav. čokoladne koščke pa jest mešam - temna, mlečna in bela čokolada.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: RES DOBRI MUFFIINI
22.10.2009 9:52:39   
zvesta
Prisegam na švarcvaldske.... pol pa čisto prilagajam s sadjem, ki je pri roki... so sočni in fini... pa količino čokolade običajno podvojim...

http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Schwarzwaldski_muffini-6065.html

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: RES DOBRI MUFFIINI
22.10.2009 9:58:15   
grahek85
Jaz sem tudi prepekla precej mafinov, ki so na kulinariki in še kje. Ne glede na to, kaj in kako sem spekla, so bili tile zmeraj absolutni zmagovalci:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3690

Zadeva je sila preprosta, ker so še mere v šalicah, ne na g. Iz teh količin sem jaz dobila 24 kom, torej 2 rundi. Posebej paziti je treba pa samo na to, da vlažne in suhe sestavine zmešaš posebej in da res samo na hitro premešaš, ko jih združiš. In je to to.


_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: RES DOBRI MUFFIINI
22.10.2009 11:01:34   
muki1
Še nikoli nisem pekla mafinov, zato mi nekaj povejte.

Tista posoda za mafine, oziroma pekač. A v vsako luknjo moraš dati prej papirček in potem s tem papirčkom pečeš, ali kak to gre?

Sramota user posted image .



_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: RES DOBRI MUFFIINI
22.10.2009 11:08:00   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Še nikoli nisem pekla mafinov, zato mi nekaj povejte.

Tista posoda za mafine, oziroma pekač. A v vsako luknjo moraš dati prej papirček in potem s tem papirčkom pečeš, ali kak to gre?

Sramota user posted image .



Ni sramota...user posted image Ja... papirčke daš v pekač....in potem not naliješ maso in spečeš.

_____________________________

So what....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: RES DOBRI MUFFIINI
22.10.2009 11:08:36   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Še nikoli nisem pekla mafinov, zato mi nekaj povejte.

Tista posoda za mafine, oziroma pekač. A v vsako luknjo moraš dati prej papirček in potem s tem papirčkom pečeš, ali kak to gre?

Sramota user posted image .




kokr želiš user posted image jest mam običnega; ena opcija je margarina + drobtine (vsako posodico posebi, zna bit zamudno in umazano), druga so pa papirnate posodice - fajn je dat 2 al pa 3, ko sem dajala po eno so se mi nekejkrat strgale oz. premočile.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: RES DOBRI MUFFIINI
22.10.2009 11:20:26   
veronikab
Jaz delam te, sem na kulinariki.net snela en recept in ga malce spremenila in so mi zelo dobri:

Muffini, za 12 kolačkov (meni jih rata malce več):

-350 g moke
-125 g kristalnega sladkorja
-1 pecilni
-1/4 žličke soli
- 250 g mascarpone
-1 jajce
-250 ml mleka
-80 g masla (raztopimo)

-100-gramska čokolada, nasekljana, lahko z lešniki/rozinami/ostalimi dodatki
-mandlji v lističih (ena vrečka)
- nutella

Zmešamo vse skupaj, čokolado in mandlje vmešamo na koncu, papirnat posodice napolnimo do 2/3, na vrh damo eno kavno žličko nutelle, pečemo 15-25 min na 190-195 stopinj C (odvisno od pečice), dokler lepo ne porjavijo.


Pa dober tek!

_____________________________

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: RES DOBRI MUFFIINI
22.10.2009 12:06:30   
kjava
Teli pridejo oboji ful sočni. Pa za spremembo niso črni, mislim, da so vse ostale dale take s čokolado:

http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Muffini_z_jabolki,_cimetom_in_rozinami-10918.html

http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Muffini_za_sladokusce-5564.html

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: RES DOBRI MUFFIINI
22.10.2009 18:32:07   
alička
Tudi meni so zako muffini za čokoholike iz kulinarike!

Papirčki niso nujni če imaš silikonski pekač.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...




Kako ste dojile?
endrina



sprva leže, potem sede (48%)

sprva sede, potem leže (11%)

samo leže (15%)

samo sede (17%)

nisem splpoh dojila (8%)


Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!