|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vedno ista zgodba
11.10.2009 19:11:28   
malajka84
isobel poskusi čim manj misliti na to in se obremenjevati s tem...vem vem..lahko je govort...sej vem, sam s časom se nekak prepričaš v to...jst sm bla tud že ene 4krat noseča, mela vse znake,....no vse je bila samo psiha:)---ne morš verjet čega vse je zmožna, probi odmislit, počni kaj čez dan,...da ne boš mela časa misliti na to...

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.10.2009 21:22:46   
isobel
Sem tudi sama opazila, da še najmanj mislim na to, če sem z nečim aktivno zaposlena. Sem imela dva dni čisto vse nosečniške znake, dokler nisem naredila testa in je pokazal negativno. Potem so pa vsi znaki čudežno izginili.
Prav občudujem vse tiste, ki ste v tem "primežu" že dlje časa in se vam še ni zmešalo.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.10.2009 21:26:03   
saruška
si poskusila s tabletami klomifen? pri par puncah je hitro pomagalo...

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.10.2009 14:36:32   
anci banci
bejbe... berem vaše poste... ne obupat.. samo pozitvno.. če ne gre naravno pa umetno... rezultat bo:) navijam za vas:) midva sva se trudila skoraj 3 leta, potem je bila dokazana neplodnost pri obeh... šla v prvi postopek ICSi in nama je uspelo, sedaj zibava 3 mesece starega fanta:)
navijam za vas vse user posted image user posted image user posted image , samo ne obupat in ne se pustit negativnim čustvom...

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.12.2009 16:33:08   
amii
Tudi jaz sem precej nervozen človek (živim zelo stresno), ampak nisem želela kemije, ker se pač trudiva, kot večina v tej temi. 3 mesece hodim na akopunkturo in moram priznati, da se pozna. Dosti bolj mirna sem postala.
Poskusi brez tablet

IZVIRNO SPOROČILO: Deedo

Punce, tudi jaz sem se končno odločila, da se vpišem na forum, ker tudi že slabo leto poskušava brez uspeha. Srečo imava z ginekologinjo, ki naju spremlja in je potrdila, da kljub policističnim jajčnikom jajčeca rastejo, po bazalni sodeč ovulacije so, pod mikroskopom je preliminarno preverila tudi semenčice, dala klomifen ... Pa nič od tega. Pravi, da so živci.

Tako da čisto direktno vprašanje - a slučajno katera ve, če obstaja kakšen 'persen' oziroma kaj res učinkovitega, kar dobro prime? Ker sem enostavno človek, ki se ne more nehat sekirat in vsak mesec je hujše. Dobim prebavne motnje, stalno bi jokala, spati ne morem ... plus tega da imam še zelo stresno službo. Sem poskusila tudi s športom, pa se uspem sprostiti ravno za tisto eno uro, potem sem pa ob utrujenosti še bolj na tleh. In je še meni jasno, da v takem ne more nič zrasti. Pač že pred dvemi leti sva vedela, da želiva otroka, pa sva rekla, počakava do poroke, pa da mu bova lahko nudila spodoben dom. Zdaj bi se pa vsak dan 3x klofnila, da sva čakala.

Skratka, a katera ve za kakšno reč, ki dobro brcne? (alkohola žal ne maram, sicer bi poskusila to)

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Deedo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?