Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 19:32:41
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR Ženske in en moški, hvala za nasmejan večer!! Tale tvoj maček je tudi potreben. pa ne sam maček
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 20:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Enostavno sem zadevo rešila z lubrikantom, ki sem ga kupila v lekarni oz. lahko tudi v Venera shopu. S partnerjem sva vživala v seksu vse do poroda oz. dan pred porodom. Pol pa se je začelo. Enostavno ni mi bilo več do seksa. Dragi, kateri je bil prej navajen skoraj vsak dan je dobil mogoče 1x na 10 dni. Ni pritiskal name ampak videlo se mu je, da me fizično pogreša. Tako, sem po pogovoru s kolegico ki je imela iste težave, predlagala naj uporabim lubrikant. In res, zdaj seksam brez večjih problemov. Ko se dragemu seksa si namažem nožnico in njemu l..... in akcija se prične..... Včasih se tudi zgodi, da gledam TV, dvakrat zastokam in sva končala. Meni je ta zadeva neverjetno pomagala, da ne govoriva o najinem odnosu. Res da ga več niti ne uporabljava, vendar so še vedno dnevi ko pride prav. Po nosečnosti, pa sva ga kar pridno uporabljala. S časom se zadeve uredijo. Upam, da bo vam to pomagalo tako kot je meni. Ni pa za večno uporabo, ker pol ni več seks z ljubeznijo ampak zgolj prazno nabijanje.... Upam, da naum nkol v taki fazi, da meni ali partnerju ne bo do seksa. Molim boga.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 20:28:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR Ženske in en moški, hvala za nasmejan večer!! Tale tvoj maček je tudi potreben. pa ne sam maček sem se malo nasmejala, upam, da ne zamerite,...
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 22:24:51
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: oka In kje smo zdaj? Eno obnovo prosim. Miška je šla po otroke v šolo Ne vemo , če je rogonoska ( sprejemam stave ) Ulla se smeji Jaz imam probleme z razumevanjem , spotikanjem in žaro Sreča in ljubezen ima 50 kg in netoleranco do varanja Kerensa in Bljekfak se obmetavata z govnom v celofanu Kleopatra bi bila rada spodaj Oka nima pojma Ok, a sploh kdo ima kaj pojma.....
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 22:30:34
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute omfg, kaj je nastalo iz lubrikanta!!!! nisem nitibrala vsega. samo strani sem vidla. bom pa vse skrbno prebrala in podala moj pogled. Kaj a še vedno bereš ali se s pogledi ukvarjaš????
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 22:35:02
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR Ženske in en moški, hvala za nasmejan večer!! Tale tvoj maček je tudi potreben. pa ne sam maček sem se malo nasmejala, upam, da ne zamerite,... seveda ne zamerimo, ampak tko je če sem sama doma
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 22:35:35
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: oka In kje smo zdaj? Eno obnovo prosim. Miška je šla po otroke v šolo Ne vemo , če je rogonoska ( sprejemam stave ) Ulla se smeji Jaz imam probleme z razumevanjem , spotikanjem in žaro Sreča in ljubezen ima 50 kg in netoleranco do varanja Kerensa in Bljekfak se obmetavata z govnom v celofanu Kleopatra bi bila rada spodaj Oka nima pojma Ok, a sploh kdo ima kaj pojma..... ja jaz da je mooj maček potreben
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 22:39:36
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: oka In kje smo zdaj? Eno obnovo prosim. Miška je šla po otroke v šolo Ne vemo , če je rogonoska ( sprejemam stave ) Ulla se smeji Jaz imam probleme z razumevanjem , spotikanjem in žaro Sreča in ljubezen ima 50 kg in netoleranco do varanja Kerensa in Bljekfak se obmetavata z govnom v celofanu Kleopatra bi bila rada spodaj Oka nima pojma Ok, a sploh kdo ima kaj pojma..... ja jaz da je mooj maček potreben Pa najd mu muciko..... kosmato.....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?