Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:06:45
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
ee no...zdej pa razumem kleopatra ...nc hudega
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:08:57
|
|
|
|
oka
|
Bi mogla bit jaz spodajuser posted image
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Bi mogla bit jaz spodajuser posted image to je tvegano, k se eni kr vsevprek spotikajo
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: oka Bi mogla bit jaz spodajuser posted image to je tvegano, k se eni kr vsevprek spotikajo higuys je bla ze na tleh,sem cez njo letela
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:14:08
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka In kje smo zdaj? Eno obnovo prosim. Miška je šla po otroke v šolo Ne vemo , če je rogonoska ( sprejemam stave ) Ulla se smeji Jaz imam probleme z razumevanjem , spotikanjem in žaro Sreča in ljubezen ima 50 kg in netoleranco do varanja Kerensa in Bljekfak se obmetavata z govnom v celofanu Kleopatra bi bila rada spodaj Oka nima pojma
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:14:55
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: oka Bi mogla bit jaz spodajuser posted image to je tvegano, k se eni kr vsevprek spotikajo higuys je bla ze na tleh,sem cez njo letela a tisto si bila ti? Mi ni bilo jasno kaj se je naenkrat stemnilo
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:15:35
|
|
|
|
farfala
|
mater ste zabavne , si nisem mislila, da se bom tak narežala na ta deževni dan
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:15:50
|
|
|
|
Anonimen
|
kratko in jedrnato ,zmaga pa obmetavanje
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:16:35
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys Sreča in ljubezen ima 50 kg in netoleranco do varanja Napaka! 52kg....tud ne beres dobro
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:17:30
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen IZVIRNO SPOROČILO: higuys Sreča in ljubezen ima 50 kg in netoleranco do varanja Napaka! 52kg....tud ne beres dobro mogoče od tu moji problemi z nerazumevanjem
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen IZVIRNO SPOROČILO: higuys Sreča in ljubezen ima 50 kg in netoleranco do varanja Napaka! 52kg....tud ne beres dobro saj pravi da je ima potrebo po tecaju...
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:18:21
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
sigurno
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:19:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen IZVIRNO SPOROČILO: higuys Sreča in ljubezen ima 50 kg in netoleranco do varanja Napaka! 52kg....tud ne beres dobro mogoče od tu moji problemi z nerazumevanjem zdej se pa ze rezim
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:19:44
|
|
|
|
aria81
|
Lubrikant morda ni rešitev...... Sem se pa vsaj nasmejala
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:19:44
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: oka In kje smo zdaj? Eno obnovo prosim. Miška je šla po otroke v šolo Ne vemo , če je rogonoska ( sprejemam stave ) Ulla se smeji Jaz imam probleme z razumevanjem , spotikanjem in žaro Sreča in ljubezen ima 50 kg in netoleranco do varanja Kerensa in Bljekfak se obmetavata z govnom v celofanu Kleopatra bi bila rada spodaj Oka nima pojma
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:19:39
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Kleopatra nc hudega
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:23:06
|
|
|
|
oka
|
Miška je šla po otroke v šolo-boga reva, kaj jo čaka, ko pride nazaj Ne vemo , če je rogonoska ( sprejemam stave )-kolikšen je začetni vložek? Ulla se smeji-jaz tudi, pa ne vem točno zakaj. Bi me moralo skrbet? Jaz imam probleme z razumevanjem , spotikanjem in žaro-o.k. žaro? Sreča in ljubezen ima 50 kg in netoleranco do varanja Kerensa in Bljekfak se obmetavata z govnom v celofanu Kleopatra bi bila rada spodaj-to mi je nakak uspelo ugotovit Oka nima pojma user posted image-drči kot pribito
< Sporočilo je popravil oka -- 4.9.2009 13:25:15 >
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:25:23
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Sreča in ljubezen ima 52kg
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
O ****mumater, kaj je nastalo iz sexa 2x not pa ven.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:43:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kje pa je pisalo, da ga DVAKRAT da noter in ven?
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 13:46:00
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
ne stekam
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 17:33:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Bakfark nimas prov!!!! UBOGA TVOJA ZENA CE JO SPLOH IMAS!!!!!!!!! Moram te razočarat, nisem na voljo, ji pa z veseljem prenesem tvoje mnenje, malo je danes takih, ki znajo resnično sočustvovat.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 19:27:56
|
|
|
|
Shorty_
|
Ženske in en moški, hvala za nasmejan večer!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 19:29:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 19:29:47
|
|
|
|
Anonimen
|
omfg, kaj je nastalo iz lubrikanta!!!! nisem nitibrala vsega. samo strani sem vidla. bom pa vse skrbno prebrala in podala moj pogled.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?