|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Paradižniki
20.8.2009 10:34:21   
sonček33
zdej jih je na tone. Bi pa rada pripravila pradižnike z oljčinim oljem in česnom in dala v kozarce za pozimi. Kako pripravit? Skuhat in vroče dat v kozarce? Bo to ok?

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Paradižniki
20.8.2009 13:17:59   
TopsiT
http://www.kulinarika.net/recept/ozimnica/Paradiznikovi_koscki_(shranek)-12834.html

nekaj takega.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Paradižniki
20.8.2009 22:37:38   
Anonimen
Lahko jih posušiš na soncu ali v pečici, zložiš v kozarčke, zaliješ z olivnim oljem in daš zraven česen, baziliko, peteršilj ali kakšno drugo začimbo po tvojem okusu.

Ne vem pa, če zdržijo celo zimo tako konzervirani.

(odgovor članu TopsiT)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.8.2009 22:51:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Paradižniki
23.8.2009 17:32:14   
gloria
...glej najbolj enostavno kok ih jaz nardimuser posted image ....z paličnim jih zmiksam,pokuham in ohlajeno zmes ulijem v pekače za mufine...dam zmrznit pol pa v vrečke...ful enostavno,mal prostora ti uzame,pa še porcijonirano imaš....user posted image

_____________________________

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Paradižniki
23.8.2009 17:54:40   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zdej jih je na tone. Bi pa rada pripravila pradižnike z oljčinim oljem in česnom in dala v kozarce za pozimi. Kako pripravit? Skuhat in vroče dat v kozarce? Bo to ok?


Jaz sicer samo s paradižniki naredim, ampak najbrž je vseeno, če daš še olje zraven, saj je olje konzervans. Paradižnike dam v krop, da kožica odstopi, jih po pol minute vzamem ven, olupim in narežem (lahko jih pa zmiksaš). Potem jih kuham kar nekaj časa, ker so pač v koščkih, da se fejst razkuhajo, ter pobiram peno proč. Zložim v vroče kozarce in zaprem. Če hočeš še bolj zihr zadevo, jo lahko pa še pasteriziraš, ampak jaz je ne, ker nimam toliko paradižnikov, da ne bi šli do novega leta vsi kozarci v promet. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?