|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pečena paprika
18.8.2009 16:17:49   
Šarki
kako jo pripravite?? ta špičasto ta rdečouser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pečena paprika
18.8.2009 16:27:40   
Anonimen
jst jih umijem, prerežem čez pol, tko da se pri peclju skup drži, naložim v pekač in dam pečt. pečene ohladim, spakiram v vrečke in v zmrzovalnik, jih ne vlagam, sem bolj komotuser posted image pridejo pa tko super.
ko jih vzamem iz zmrzovalnika, jih olupim, odstranim semena in pripravim s česnom in bučnim oljem. njami!

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2009 16:33:40   
Šarki
aha, tnx jest jih pa mal popečem, pa olupim, pol pa počesnam pa posolim, pa spet popečem.

wanted cash.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2009 18:19:53   
Anonimen
njami!

jaz jo ponavadi odprem pri strani, da odstranim semena, potem pa na mrežo v pečico, da naredi mehurje. to je kar hitro. ko se malo ohladi, a je še topla, odstranim kožo, potem pa v paco... olje, česen in včasih kis.

potem pa košček kruha, sirček in pečena paprika,... nebesa!

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2009 18:21:19   
Anonimen
ja, pa pod mrežico dam kakšen pekač, da dno pečice ni posvinjano s sokom, ki kar ne gre ven,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2009 18:21:59   
Klemy82
Šarkvumn ma deeej a si mogla tole temo odpret.....men se že 2 dni tako enormno lušta pečene paprike da za zbooortuser posted image pol pa še ti....jaaouser posted image

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2009 18:22:44   
Klemy82
user posted image

< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 18.8.2009 18:24:04 >

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2009 18:26:37   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jst jih umijem, prerežem čez pol, tko da se pri peclju skup drži, naložim v pekač in dam pečt. pečene ohladim, spakiram v vrečke in v zmrzovalnik, jih ne vlagam, sem bolj komotuser posted image pridejo pa tko super.
ko jih vzamem iz zmrzovalnika, jih olupim, odstranim semena in pripravim s česnom in bučnim oljem. njami!

Moj tast dela isto oz. podobno. Paprike cele (nič prerezane) speče zunaj na žaru, tako da je koža popolnoma črna in potem jih ohladi, olupi kožo ter zamrzne. Včasih ohlajene in olupljene tudi prereže in odstrani seme ter potem zamrzne (da ni potem pri odmrznjenih treba odstranjevat semena). Meni so veliko boljše kot vložene paprike. Njami. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2009 18:33:12   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Šarkvumn ma deeej a si mogla tole temo odpret.....men se že 2 dni tako enormno lušta pečene paprike da za zbooortuser posted image pol pa še ti....jaaouser posted image

user posted image  zdele še lah prideš na degustacijo preden moj najdražji pride domovuser posted image  

wanted cash.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2009 19:28:16   
blaža
jih popečem na kuhalni plošči in pol jih olupim. take pol poham v jajcih in moki in ocvrem.

če jih nardim na solato, jih pečene ohladim, dodam česen, sol in kis, pa malo olivnega in to je to.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2009 9:13:50   
pikecpokec
A lahko že pred pečenjem odstranim pecelj in semena?

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.8.2009 17:58:32   
yellowcrystalstar
jaz jih imam najraje tako, da jih na pol narežem, odstranim semena in počasi popečem v ponvi. solim in na koncu dodam obilo kisle smetane v vsako polovičko. to potem pojemo s svežim kruhom, je pa dobro za vse prste polizat.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.8.2009 18:11:56   
blaža
Če odstraniš semena in pecelj pred pečenjem, če delaš na plošči, jih pol ne moreš obračat, ker držiš za pecelj, ko jih obračaš.

Odstranijo se pol, ko se jejo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu yellowcrystalstar)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.10.2009 8:47:47   
NATAŠA35
jaz jih popečem na plinskem žaro, da čisto počrnijo, potem si pripravim en škaf in v škafu vrečko, da noter dajem, ker se potem lepše lupijo...nato odstranim lepo vse: pecelj in semena ter zložim v vrečke in dam v skrinjo...ko hočem solato, jih še zmrnjene narežem, kakor hočem, domam malo olivnega ojla, kis in balzamični kis ter veliko česna...ko jo serviram, je že odmrznjena....

tudi če jih pečete v pečici, je najbolje na rešetki, spodaj postavite pekač zaradi soka, nato jih date v skledo in pokrijete s folijo, ker se lažje lupijo...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
9.10.2009 9:02:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
9.10.2009 9:03:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.10.2009 9:07:46   
sonček33
no, mi paprike zdaj vedno anprej razpolovimo in opremo...včasih jih pa nismo in smo pač semena odstarnili, ko smo jih jedli. Enkrat je ammi našla tako eno veliko gosenico v eni od njih..tako lepo zeleno, napihnjejno od kisa. Bljak

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?