|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vem že predelana tema pa vseeno
14.8.2009 11:16:01   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Zakaj si pa ti kokoska....user posted image

zato, ker sem po horoskopu petelin, ampak sem ker sem ženska sem kokoška

a veš zakaj 007?

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 51
14.8.2009 11:21:55   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Funkcionalna nepismenost?

Ne bi rekla, da si funkcionalno nepismena, ceravno na prvi pogled tako deluje. Pritrdis pravilnost mnenju (cudenju, zakaj pa naj bi ..... hodili v trgovino), kateremu potem zanikas pravilnost.  Morda si pa samo neodlocna.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 52
14.8.2009 11:31:47   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55

Ves  kaj Kokoska007, temu se rece clovesko dostojanstvo.

Bog ne daj, da bos kdaj gledala, kako cloveku vsak dan manj delajo noge, kako se danes vstane iz postleje sam, jutri pa ne. Bog ne daj, da bi nekoc oblezala in tiste stvari, ki bi jih prej delala sama, bi sedaj morala vsakic nekoga prosit za to. Takrat se oglasi znova in morda bos dojela, ko ti bo kaksen mulc odgovoril v tonu, v katerem si zdej ti meni.

kaj se razburjaš? hotela sem ti samo povedat, da se mi zdi skrajno neumno vozit v trgovino nekoga, ki težko naredi 100 metrov do trgovine. kako pa misli po trgovini hodit?

ok. nisem vedela, da tvoji babici šoping še vedno toliko pomeni. jaz sem tudi moji mami hodila v trgovino po stvari, ki jih je rabila; njo pa sem vozila k frendicam na kofe, pa na britof,....  ko sem jo vozila na onkološkega sem jo pa peljala do vrat kjer me je počakala, da sem parkirala v parkirni hiši. sicer pa: ali na onkološkem sploh imajo parkinge za invalide??? nisem jih opazila.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 53
14.8.2009 12:40:35   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Zakaj si pa ti kokoska....user posted image

zato, ker sem po horoskopu petelin, ampak sem ker sem ženska sem kokoška

a veš zakaj 007?

Ker obožuješ enega tajnega agenta.....user posted image

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 54
14.8.2009 16:23:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Funkcionalna nepismenost?

Ne bi rekla, da si funkcionalno nepismena, ceravno na prvi pogled tako deluje. Pritrdis pravilnost mnenju (cudenju, zakaj pa naj bi ..... hodili v trgovino), kateremu potem zanikas pravilnost.  Morda si pa samo neodlocna.

user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 55
14.8.2009 21:52:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

A spet invalidi user posted image

Jaz sem se pa 10. parkirala na invalidih pred bankomatom, ko sem sla pogledat, ce je placa. Na eni strani AC so standarni parkingi, na drugi pa trije za invalide.

Za to, da vidiš ali je plača nakazana ti ni treba it gledat na bankomat. Pogledaš na internet, kdo pa danes še nima Klika ali Abaneta????

No ja, hvala da si mi razsvetlila obzorja glede sodobnih bancnih poti user posted image user posted image .

Sem ga skinila, mi je brezveze. 

< Sporočilo je popravil Mič II -- 14.8.2009 21:53:41 >

(odgovor članu kokoska007)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
14.8.2009 22:00:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

In zakaj mora tvoja babica, ki komaj hodi, v trgovino?????? A po trgovini bo lahko hodila ali jo daš v voziček?

Isto sem se jaz vprašala. Meni babica napiše listek kaj rabi in ji grem  v trgovino, ker tudi zelo težko hodi.

Hm... a to analogno pomeni, da invalidi, ki tesko hodijo ne bi rabili v trgovino? Naj napišejo na listek, pa bo kaksen druzinski clan ze prinesel?
Ljudje smo socialna bitja, tudi ce tezko hodimo. In ce tezko hodimo, to se ne pomeni, da nam je najboljse ce gledamo samo 4,5 obrazov iz dneva v dan in ne mrdnemo od doma. Saj ce tezko hodijo, niso v zaporu.
Eni pa imate obcutek res....

Omarija, kaksno vprasanje. Upam, da se v isti sapi, ko iz svojih starsev ali starih starsev delate socialne invalide, ne zgrazate tudi nad kom, ki je (ceprav vecinoma po nepotrebnem) parkiral na mestu za invalide.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
15.8.2009 7:59:27   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Omarija, kaksno vprasanje. Upam, da se v isti sapi, ko iz svojih starsev ali starih starsev delate socialne invalide, ne zgrazate tudi nad kom, ki je (ceprav vecinoma po nepotrebnem) parkiral na mestu za invalide.

Ponavadi so ravno ti največji invalidi.....

So what....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?