Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 3.8.2009 11:43:36
|
|
|
|
higuys
|
se sploh ne obemenjujem s fleki, če gre z vanišom dol, pač gre. Če ne pa mirna....
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 3.8.2009 13:07:14
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja W5 odstranjevalec madežev iz Lidla Jst sem tud s tem najbolj zadovoljna Raho, jst mam Candy-ja (ko sva kupovala pralni stroj je bil top model), pa ti povem, da mi 100x slabse pere, kot ta drug, ki je iz Hoferja.
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 3.8.2009 14:34:16
|
|
|
|
bumerang
|
Moj ruski je s Hoferja. Je bil najprej za na vikend namenjen, ko sem ga pa enkrat sprobala ga ne dam več. Tako dobro mi še noben stroj ni pral. Samo ni za kake bloke in majhna stanovanja, ker je centrifuga tako glasna kot da ti tank po kopalnici vozi.
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 3.8.2009 14:58:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Se ne zamudim prav dost s fleki. So čistilnice za to.
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 3.8.2009 15:39:40
|
|
|
|
ZARA
|
Pri nas imamo flekomat doma.
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 3.8.2009 17:02:31
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Z venišem ... pa če prvič ne gre ven, jo pa šeenkrat za par ur namočim v veniš potem ponavadi gre ven. Je pa od mojga sestra blazno navdušena nad rumenim Megliotom in ga bom tudi ob priliki sprobala. Samo ne predolgo jaz sem si najboljšo majco uničla, sem predolgo namakala pa so modri fleki noter nastali, prej je bila majca vijolična. Ta rumeni Meglio pa meni tudi pomaga samo zadnje čase tudi ta več ni to kar je bil.
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 3.8.2009 18:08:17
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Pri nas imamo flekomat doma. Saj mi imamo flekomat tudi, celo dva, ampak sedaj bi pa jaz rada še odflekomat
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?