|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Paradižnikova omaka
7.7.2009 18:27:20   
ona
Že večkrat sem poskusila naredit tole omako za testenine z raznoraznimi recepti,a mi nobena ni posebej všeč,zato rabim recepte iz prve rokeuser posted image
čisto enostavne...
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Paradižnikova omaka
7.7.2009 19:32:28   
blaža
kaj samo navadno paradižnikovo, al lahko z zelenjavo?

Mi nardimo tako, da naseklamo čebulo, malo prepražimo, da posekleni na olivnem olju, dodamo narezane bučke, melancane, včasih kornček in seveda paradižnik, najboljši nam je " volovo srce", ker ni voden, ampak mesnat. In pol to kuhamo v voku, dokler ne izhlapi čim več tekočine in se res lepo zgosti.

jaz sem tudi pozabla napisat, da damo origano.



< Sporočilo je popravil blaža -- 7.7.2009 19:46:39 >


_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Paradižnikova omaka
7.7.2009 19:33:36   
Anonimen
Jaz naredim takole: prepražim čebulo,česen, nato vlijem pelate ali pasiran paradižnik, malo rdeče paprike, sol, origano, na koncu še dodam malo začimbe fant za golaž.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Paradižnikova omaka
8.7.2009 11:23:40   
norge
Ena najbolj enostavnih in hitrih;
Olje najbolje olivno, lahko tudi navadno segreješ, dodaš zmiksane pelate, prepražiš, dodaš malo soli, popra, bazilike, sladkorja(sladkorja daš toliko, da ti je okusno - poizkusi, jaz imam rada malo bolj sladko, nekateri pa ga dodajo le melankost, da ni omaka prekisla... streseš gor testenine...njami!!!
Pa dober tek!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Paradižnikova omaka
8.7.2009 18:11:05   
muška
sprazniš piksno pelatov (zmiksanih) v posodo, posoliš, dodaš malo origana (če ga imate radi) in to je to. tik preden postrežeš dodaš še SVEŽE liste bazilike - ne šparaj z njimi.

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Paradižnikova omaka
25.7.2009 19:07:50   
lunka1
Pelati + šopek bazilike (pustim liste kar cele) + česen

Na koncu dodam še naribano feto in parmezan, ter potresem s pinjolami

superca user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Paradižnikova omaka
25.7.2009 21:19:09   
smeja2
jaz dam rada notr mocarelo (tisto merkator)
nardi ful dobr okus in ni tok kisla omaka

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Paradižnikova omaka
10.8.2009 21:04:07   
kalbo
Nasekljan česen streseš v vroče olivno olje dvakrat pomešaš toliko da zadiši in zliješ gor zmiksane pelate, soliš, popraš, dodaš baziliko in pol toliko kot bazilike origana pokuhaš in to je to.

Na olivnem olju prepražiš prešano slanino, ko je spražena, dodaš nasekljan česen, pomešaš toliko da zadiši, ostalo enako kot zgoraj. (Z baziliko ne šparat)



(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Paradižnikova omaka
11.8.2009 7:50:00   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Nasekljan česen streseš v vroče olivno olje dvakrat pomešaš toliko da zadiši in zliješ gor zmiksane pelate, soliš, popraš, dodaš baziliko in pol toliko kot bazilike origana pokuhaš in to je to.




Tudi jaz jo delam na enak način user posted image

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Paradižnikova omaka
11.8.2009 17:55:26   
kalbo
Sam upam, da vegete ne tlačiš not.user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Paradižnikova omaka
11.8.2009 20:30:12   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Sam upam, da vegete ne tlačiš not.user posted image



Ne, nič bat user posted image  
Povsod je pa tudi ne tlačim in je tudi na veliko ne uporabljam!

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Paradižnikova omaka
11.8.2009 21:37:14   
kalbo
Veš, jest mam doma eno knjigo, ki se ji reče Recepti Vegetine kuhinje. Odlična knjiga z odličnimi recepti. Sam eno stvar je treba zbrisat iz teh receptov...jedno žličico Vegete...

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Paradižnikova omaka
12.8.2009 17:00:10   
Taddy78
Meni tudi nikoli ne rata...obožujem pa recimo okus filane paprike oz. paridižnikove omake, ki jo imajo v pločevinkah in tako omako bi rada znala narediti.

Za testenine pa mi tudi ne rata (no enkrat sem zmešala skupaj paradižnikovo juho in še nekaj sem zraven zmešala, pa je bila super) user posted image ...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Paradižnikova omaka
24.8.2010 9:22:30   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Meni tudi nikoli ne rata...obožujem pa recimo okus filane paprike oz. paridižnikove omake, ki jo imajo v pločevinkah in tako omako bi rada znala narediti.


Skrivnost teh omak je v Knorovi kocki in fantuuser posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Paradižnikova omaka
24.8.2010 9:31:55   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Peli


IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Meni tudi nikoli ne rata...obožujem pa recimo okus filane paprike oz. paridižnikove omake, ki jo imajo v pločevinkah in tako omako bi rada znala narediti.


Skrivnost teh omak je v Knorovi kocki in fantuuser posted image


ne, skrivnost teh omak je v papriki user posted image jest paradižnikove omake ne maram. že bolonjeze komi dol spravim, sama paradižnikova pa... rajš jem suhe makarone. obožujem pa npr omake od čuftov, filanih paprik, sarmic,... ker zgubijo paradižnikast okus. ker se te prave omake kuhajo reeeees dolgo in se navzamejo okusa zadev, ki se kuha v njih, se 'naravno' zgostijo in so res njam. tko da imho - za dobro paradižnikovo omako je potreben - čas.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?