|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice
25.5.2005 14:10:39   
t-soncek
meni pa smrdijo vse slaščice od piškotov do sladoleda in čokolade, jedla bi samo jagode

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   oktobrčice
25.5.2005 14:42:12   
soncek&luna
potem pa kar t-soncek na trg, zdaj bodo kmalu domace jagode, ce niso ze

Neposredna povezava do sporočila: 27
   oktobrčice
25.5.2005 14:46:43   
bena
Sonček & luna! Tudi jaz mislim, da ne smeš izgubiti upanja glede stanovanja. Zanima me, ali si se mogoče glede stanovanja že kaj pozanimala na Stanovanjskem skladu vaše občine. Glede na to, da boš mama samohranilka, mogoče imajo tam kakšno stanovanje nezasedeno. Pa tudi nižje so najemnine. Sicer je res, da so za oddajo teh občinskih stanovanj javni razpisi in tudi prednostne vrste, vendar včasih ostane kakšno tudi prosto. Sicer ne poznam tvojih družinskih razmer, a pri tvojih starših pa se za vaju z bebico ne bi našla kakšna sobica. Res je fino, če si na svojem, vendar je s finančnega vidika vsekakor ugodneje za prvo silo ostati pri starših.

Zdaj pa k mojemu otročku! Čeprav sem zakoračila v 19. teden, ga še vedno nič ne čutim. Nalsednji pregled pri ginekologu imam še šele čez tri tedne, glede morfološkega UZ pa mi sploh še ni nič rekel. Ali je tudi tega potrebno opraviti v določenem obdobju tako kot NS in THT test? Pa vsi me že sprašujejo, ali pričakujem fantka ali pa punčko, pa nimam pojma, razen mojega občutka, da bo fantek. Meni je sicer odkrito povedano vseeno, samo da ga bom/jo bom rodila in da bo zdrav/a.

Neposredna povezava do sporočila: 28
   oktobrčice
25.5.2005 18:38:45   
smrkec
Hej sonček&luna, se pridružujem mnenju ostalim, da za vsakim dežjem posije sonce, tako da res ne smeš izgubiti upanja glede stanovanja.

Drugače pa vidim, da se vse oktobrčice logirate že dopoldne. Jaz se žal zaenkrat še ne morem (služba).

Komaj čakam UZ (morfologijo), ki ga imam v začetku junija , saj zaenkrat svojega sončka čutim bolj malokrat. Danes pa sem po kar nekaj dnevih dobre volje malce slabše, saj me je prvič cel dan matral moj želodec - šele sedaj se je stanje malce umirilo in upam, da bom lahko mirno zaspala (se ne upam nič jest, da ne bo še slabše).

vsem en :) pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 29
   oktobrčice
26.5.2005 6:12:18   
Udb
bena, verjetno boš imela morfologijo na naslednjem pregledu, saj se dela med 20. in 24 tendom (če se prav spomnim). Takrat tudi vprašaj za spol!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 30
   oktobrčice
26.5.2005 6:13:07   
Udb
smrkec, na srečo imamo nekateri tako službo, da smo cel dan na rač. in potem tudi RR ne uide!! :)-

Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?