KIRA
|
sonček˛luna, nikar ne bodi žalostna. se bo že kaj našlo. ne obupaj. boš že našla nekaj primernega zase in za tvojo pikico! da še malo povem o svojem pregledu: sem bila prejšnji petek. sem bila pohvaljena, ker se nič ne redim. najbrž je pri prvi nosečnosti moj G mislil, da je to naključje, sedaj je pa videl, da znam paziti na zdravje in prehrano. čeprav moram reči, da dosti več jem, kot v prvi nosečnosti in tudi bolj raznoliko. imam več apetita kot prvič. najbrž tudi zato, ker sedaj že vem kako in kaj in se ne sekiram toliko za bebico, kot sem se pri viktoriji. moj G je rekel, da tako pridne nosečke še ni imel. :ups: saj vem, da se je hecal, pa vseeno se lepo sliši, če te kdo pohvali, ker delaš vse prav. sva poslušala tudi srčeka z mini fetončkom, je vse o.k. naslednjič, ko bom šla, pa moram na UZ. bomo videli, kako hitro mi bo uspelo priti na pregled. letos hodim bolj poredko zaradi bebice - mož si mora vsakič ko grem vzeti dopust, da jo laho čuva. zadnjič sta me ta dva lumpa prav presenetila, ker sta me prišla čakat v zdr. dom. :) v glavnem, vse je o.k., imam nekaj mičkeno izcedka, pa sem dobila une tablete za v nožnico - canesten - za vsak slučaj in sem si jih sedaj 3 dni morala dajat. krvna slika in urin pa sta super. sem pač pridna mamica in se probam čuat, kolkor se da z dojenčkom.. je pa res, da me počasi mala kar tišči na trebuh in da jo že težko nosim okrog, saj ima preko 8100g. včasih komaj pridem po stopnicah z njo, ker mi že zančenja zmanjkovat sape. utrujena sem pa itak skozi, ker se še vedno ponoči oglaša in na ta račun bolj malo spim. malega brceka to očitno ne moti, ker veselo brca, sedaj že pogosteje in malo močneje. ampak še vedno bolj v okolici mehurja. najbrž leži in je tako obrnjen, da ga samo tam čutim (ker imam del bušija še vedno otopel od CR). tako. to je javljanje od mene. ko bom pa opravila UZ, bom pa poročala naprej. bom probala pokukat, če se bo videlo, kaj bomo imeli tokrat. :roza: ali pa :modri:. LP
|